Thrash_Rider Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Salut!Am si eu o mica(mare) problema....despre ce este vorba: de la un timp am constatat ca dupa ce mergeam vreo 2-300 km cu motoru, varful cizmei drepte era putin murdar de o depunere,ulterior mi-am dat seama ca de fapt era praf+o picatura de ulei....m-am tot intrebat de la ce poate fi si cred ca am descoperit sursa(atasata in poza)curge foarte foarte putin(1picatura 2 la 2-300 km cum v-am spus) pe langa un surub cu cap inbus de prindere a capacului?De la ce poate fi pt suruburile sunt stranse,de la garnitura??Si daca da de unde pot cumpara si cam cat ma costa?Motocicleta este o Suzuki GSX 600 F an 1999, 30.000 km reali. Va rog mult ajutati-ma!!!!mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Daca e vorba de surubul din partea superioara a capacului senzor aprindere (cel de langa cilindru) trebuie inlocuita saiba cupru a acestui surub (restul suruburilor nu au asa ceva) daca picura pe langa alt surub inlocuieste garnitua capacului si evident si cea de cupru mai sus amintita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 Curge pe langa acest surub!(vezi poza) Si garnitura unde gasesc?sau saiba? mersi pt promptitudine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 garnitura capac o gasesti la un dealer suzuki sau o poti fabrica din material (fermit ) de 0,5mm saibe cupru de 6 gasesti la magazine auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate