Sari la conținut

Thrash_Rider

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.myspace.com/conflictmental
  • Yahoo
    thrashdrummer

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila, Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki GSX600F
  • Numar Moto
    BR - 03 - MZX

Thrash_Rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. Reclamatie primita la mine la servici!Mai mirati-va de clientii romani!
  3. Corect!nu mi-a placut handling-ul cu michelinu macadam(stock) de 150 si am ales Metzeler Roadtec z6 de 160 pe spate si 120 pe fata.Incredibil pe viraje, cata incredere poate sa inspire.Si pe ploaie sunt fenomenale,aderenta foarte buna fata de Michelin Pilot Road 2.
  4. Sau ma rog, sa le reconditionezi pe alea pe care le am ca sunt un pic zgariate atat.
  5. Salut katanistilor! Aveti vreo idee unde as putea gasi codul de culoare pe o katana model 1999?A mea e rosie,vopsea originala,si urmeaza sa o vopsesc,am niste mici zgarieturi si am ocazia sa o fac frumoasa,dar am nevoie de codul de culoare ca sa nu bajbai dupa nuanta.Dau o bere! Alta intrebare : logoul de pe carena,cel cu "GSXF" aveti idee de unde as putea sa comand sau daca aveti vreunu cele doua logouri in stare impecabila poate ne intelegem la un pret! Mersi!
  6. Mama nici acum nu a aparut la tarabe....ce ia asa mult???
  7. Fratilor da mult v-a mai luat sa o scoateti!O asteptam ca pe moaste Sper ca de maine o gasesc!
  8. Check it out folks : http://www.myspace.com/idealive Formatia lu frate-miu "Idea" !Recomand ascultatorilor de jazz / dub/ reggae/ambiental si nu in ultimul rand asculatorilor de muzica buna si inteligenta! Enjoy!
  9. NU!!!! Politehnica Bucuresti - Ingineria si Managementul Sist. Tehn.
  10. Fiti atenti cum a despartit secretara de la facultate NUMELE unui coleg!!Am murit de ras!!!
  11. Aoleu deci am lesinat de ras!!! Check it out : http://leenks.com/link190358.html
  12. Eu i-am pus filtru de aer sport DNA.Nu mi-a crescut consumul, nici nu a scazut , parca trage mai tare in ture mari 9000-10 000 rpm. Si da are forma conica asta, cel stock are forma cilindrica.Poti sa te uiti pe site-ul lor http://www.dnafilters.com/ sau poti sa incerci si Pipercross. Per total eu sunt foarte multumit, avand in vedere ca de-acum doar il curat si atat, nu mai trebuie schimbat. Sper ca te-am lamurit!
  13. Eu am facut un drum ceva in genu a ce vreti voi sa faceti, mai exact Linz - Braila ( cu opriri : Viena 2 zile , Timisoara 2 zile , Intorsura Buzaului, Braila) per total cam 1300-1400 km(cred...).Ce ar trebui sa te gandesti : cam cati km mai ai pana la revizia de 6000 km( eu schimb ulei + filtre) si sa ii faci un schimb de ulei inainte sa pleci.Lantu cam cat mai duce?Spray-uri de uns lant si curatat, eventual o cheie sa desfaci butucul rotii sa poti sa si intinzi lantul.Dar zic eu ca n-ar trebui sa ai probleme daca motorul merge bine si e in regula.E un motor exceptional si n-ar trebui sa te lase la greu."Vacuta"mea e de 600 si e din 99; abia o cumparasem din Austria cand am facut drumul asta si nu am avut nici macar cea mai mica problema cu ea!Benzina si drum, atat vre P.S. acu mi-am adus aminte, dupa drumul prin tara mi s-a rupt un simering la furca si a trebuit sa-l schimb imediat cum am ajuns in tara.Dau vina pe drumurile noastre de tot rahatu. Numa bine!
  14. Eu ii deja i-am facut schimbu de 2 ori (adica 6000 si 6000 km) folosid ulei Silkolene 15w50 semisintetic , asa m-a sfatuit nenea mecanic de la elf workshop si am fost si sunt in continuare multumit! Si am observat ca nici nu se mai incalzeste in halu ala vara pe caldurile astea infernale din Bucuresti.Numa bine si asfalt uscat.
  15. Eu sincer m-am bucurat ca au fost si echipamente si alte chestii la salon.Am putut sa belesc ochii, sa compar niste firme , niste preturi si totul sub un singur acoperis, fara sa pierd o zi intreaga in bucuresti intre 2 magazine ( cum am patit acum ceva timp cand am ajutat un prieten sa isi cumpere echipament complet).Ca sa nu mai zic ca prietena mea a putut sa isi cumpere si ea o casca buna si de firma , cu reducere ( ma rog, pretul ei real, ca cel din magazin e umflat 100% ) dar totusi!! E o vorba : Astia suntem si cu asta defilam!Tot strambam din nas,tot ne varsam oful, dar am stat la intrare vreo 10 min sa astept pe cineva si mai toti care ieseau isi cumparasera cate ceva, duceau cate o cutie, casca noua si stralucitoare sau alte echipamente. Numa bine!
×
×
  • Creează nouă...