Sari la conținut

Thrash_Rider

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Thrash_Rider

  1. Reclamatie primita la mine la servici!Mai mirati-va de clientii romani!
  2. Corect!nu mi-a placut handling-ul cu michelinu macadam(stock) de 150 si am ales Metzeler Roadtec z6 de 160 pe spate si 120 pe fata.Incredibil pe viraje, cata incredere poate sa inspire.Si pe ploaie sunt fenomenale,aderenta foarte buna fata de Michelin Pilot Road 2.
  3. Sau ma rog, sa le reconditionezi pe alea pe care le am ca sunt un pic zgariate atat.
  4. Salut katanistilor! Aveti vreo idee unde as putea gasi codul de culoare pe o katana model 1999?A mea e rosie,vopsea originala,si urmeaza sa o vopsesc,am niste mici zgarieturi si am ocazia sa o fac frumoasa,dar am nevoie de codul de culoare ca sa nu bajbai dupa nuanta.Dau o bere! Alta intrebare : logoul de pe carena,cel cu "GSXF" aveti idee de unde as putea sa comand sau daca aveti vreunu cele doua logouri in stare impecabila poate ne intelegem la un pret! Mersi!
  5. Mama nici acum nu a aparut la tarabe....ce ia asa mult???
  6. Fratilor da mult v-a mai luat sa o scoateti!O asteptam ca pe moaste Sper ca de maine o gasesc!
  7. Check it out folks : http://www.myspace.com/idealive Formatia lu frate-miu "Idea" !Recomand ascultatorilor de jazz / dub/ reggae/ambiental si nu in ultimul rand asculatorilor de muzica buna si inteligenta! Enjoy!
  8. NU!!!! Politehnica Bucuresti - Ingineria si Managementul Sist. Tehn.
  9. Fiti atenti cum a despartit secretara de la facultate NUMELE unui coleg!!Am murit de ras!!!
  10. Aoleu deci am lesinat de ras!!! Check it out : http://leenks.com/link190358.html
  11. Eu i-am pus filtru de aer sport DNA.Nu mi-a crescut consumul, nici nu a scazut , parca trage mai tare in ture mari 9000-10 000 rpm. Si da are forma conica asta, cel stock are forma cilindrica.Poti sa te uiti pe site-ul lor http://www.dnafilters.com/ sau poti sa incerci si Pipercross. Per total eu sunt foarte multumit, avand in vedere ca de-acum doar il curat si atat, nu mai trebuie schimbat. Sper ca te-am lamurit!
  12. Eu am facut un drum ceva in genu a ce vreti voi sa faceti, mai exact Linz - Braila ( cu opriri : Viena 2 zile , Timisoara 2 zile , Intorsura Buzaului, Braila) per total cam 1300-1400 km(cred...).Ce ar trebui sa te gandesti : cam cati km mai ai pana la revizia de 6000 km( eu schimb ulei + filtre) si sa ii faci un schimb de ulei inainte sa pleci.Lantu cam cat mai duce?Spray-uri de uns lant si curatat, eventual o cheie sa desfaci butucul rotii sa poti sa si intinzi lantul.Dar zic eu ca n-ar trebui sa ai probleme daca motorul merge bine si e in regula.E un motor exceptional si n-ar trebui sa te lase la greu."Vacuta"mea e de 600 si e din 99; abia o cumparasem din Austria cand am facut drumul asta si nu am avut nici macar cea mai mica problema cu ea!Benzina si drum, atat vre P.S. acu mi-am adus aminte, dupa drumul prin tara mi s-a rupt un simering la furca si a trebuit sa-l schimb imediat cum am ajuns in tara.Dau vina pe drumurile noastre de tot rahatu. Numa bine!
  13. Eu ii deja i-am facut schimbu de 2 ori (adica 6000 si 6000 km) folosid ulei Silkolene 15w50 semisintetic , asa m-a sfatuit nenea mecanic de la elf workshop si am fost si sunt in continuare multumit! Si am observat ca nici nu se mai incalzeste in halu ala vara pe caldurile astea infernale din Bucuresti.Numa bine si asfalt uscat.
  14. Eu sincer m-am bucurat ca au fost si echipamente si alte chestii la salon.Am putut sa belesc ochii, sa compar niste firme , niste preturi si totul sub un singur acoperis, fara sa pierd o zi intreaga in bucuresti intre 2 magazine ( cum am patit acum ceva timp cand am ajutat un prieten sa isi cumpere echipament complet).Ca sa nu mai zic ca prietena mea a putut sa isi cumpere si ea o casca buna si de firma , cu reducere ( ma rog, pretul ei real, ca cel din magazin e umflat 100% ) dar totusi!! E o vorba : Astia suntem si cu asta defilam!Tot strambam din nas,tot ne varsam oful, dar am stat la intrare vreo 10 min sa astept pe cineva si mai toti care ieseau isi cumparasera cate ceva, duceau cate o cutie, casca noua si stralucitoare sau alte echipamente. Numa bine!
  15. Era ziua lui Vlad Tepes, vin ostenii la el: - La multi ani Maria Ta. - O, ostenii mei foarte frumos din partea voastra ca v-ati amintit. Aveti vreun cadou? - Deschide fereastra Maria Ta. Vlad Tepes deschide geamul, in curtea castelului zeci, sute de oameni trasi in teapa. - O ostenii mei foarte frumos, uitati boierul ala de un an ma tot chinuiesc sa il prind... Uite si pe boierul ala, de vreo 5 ani il tot alerg. In ultimul rand, ultima teapa, abia vizibil, unul dadea din buze. Voda contrariat: - Ma ce o spune ala? Osteni aduceti-mi capa si o scara sa vedem ce spune. Ajunsi la asta, Voda se urca pe scara sa vada ce spune: - Multi ani traiasca... Multi ani traiasca...
  16. Haaaaai cu revistaaaaaaa, ca n-a aparut inca, cel putin p-aici prin regie nu am vazut-o!!Abia astept!
  17. Asta este ce am gasit si eu : Sper sa nu fie adevarat!!!
  18. Aoleu am ras de m-am tavalit la pagina asta! geniale fazele cu cv-ul de pitipoanca ( chiar cunosc una si sa mor de nu asa gandesc ) si cu despot!!!!
  19. nu stiu daca a mai fost, dar am ascultat azi dimineata la radio ZU, am lesinat de ras si cand am ajuns acasa am vazut si videoclipul!Foarte tare!!!! 6 cai!!!!!
  20. Mersi Mjollnir de parere, apreciez chiar si comentarii negative cand sunt pertinente DAR : am uitat sa spun ca nu avem bassist....urmeaza sa vina din toamna, iar liniile de bass care le auzi sunt trase de chitaristi pe un bass imprumutat.Cand vom avea un bassist full-time se va imbunatati calitatea sound-ului per total, plus niste linii de bass care sa mearga.Mie personal imi place f mult timbrul vocalului si poate sa faca si growl de death, si daca am fi vrut sa abordam genul asta crede-ma ca asta ai fi auzit.Dar eu unu n-am auzit nici in thrash/groove nici in hardcore voce de death pana acum.Eu unul as vrea sa abordez un stil si mai abraziv, death-thrash cum ai spus tu dar poate nu cu trupa asta, ei nu vor stilu asta.Intr-o trupa nu e vorba de individualitati ci de o TRUPA , un intreg si deciziile se iau la comun.Ca o melodie suna mai mult ca influentele unuia( vezi "There Will Be Blood" - ale mele) sau ale altuia asta e cu totu altceva.Deocamdata inca incercam sa ne gasim un sound si un stil unic( dupa mine suntem aproape, eu nu stiu de trupa in Romania sa sune asa ca noi) si din toamna ne apucam iar de compus pana la completarea unui album( ce ati ascultat acum e demo).Vor urma si cantari live si multe altele. Oricum mersi de aprecieri, conteaza foarte mult!
  21. Salutare lume! As vrea sa invit pe toata lumea sa asculte trupa mea : Conflict Mental! Cantam o combinatie de thrash metal/ groove cu hardcore.Pe ascultatorii de metal chiar ii invit sa zica o parere ceva. Tineti cont ca suntem o trupa tanara ...aprox un an de la infiintare, ma rog toti membrii am mai activat si prin alte trupe de-a lungul timpului si ca piesele sunt inregistrate in conditii oarecum bune pentru Romania.A si btw nimic nu este artificial, fiecare instrument este inregistrat live de catre un om.Aveti si versurile daca dati click pe lyrics la fiecare piesa. Eu sunt tobarul So here goes : http://www.myspace.com/conflictmental Sper sa va placa ! Support the underground! \m/
  22. Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic, strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia:sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune: -Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate:masini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma simteam bine, foarte multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa cand o sa fiu pe patul de moarte. Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical.In loc sa merg la discoteca cu femei care mai de care mai frumoase. am stat acasa si m-am uitat la seriale cu sotia. Masinile le-am folosit doar ca sa duc si sa aduc copiii de la scoala, sa merg la cumparaturi sau cel mult sa mergem in concediu. Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre, pe hainele si placerile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea...le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept moartea stiti ce e cel mai rau din toate ? -Ce,dragul noastru tata? il intreaba cu totii curiosi. -Nu mi-e sete Un tip bine imbracat dar care nu avea bani intra intr-un bordel pt. ca vroia sa ... si el ceva. Inauntru il vede pe bodyguard care-i arata o usa pe unde sa se duca . Intra si vede alte doua usi, pe una scria:cu bani putini,pe cealalta usa:cu bani multi. Intra pe cea cu bani putini la care vede iar doua usi, pe una scria:cu p... mare, pe cealalta usa:cu p... mica. Intra pe cea cu p... mica .Din nou vede doua usi, pe una scria:cu pretentii,pe cealalta:fara pretentii. Dupa un timp de gandire intra pe cea cu pretentii la care ajunge in strada unde vede un afis pe care scrie mare:cu bani putini,cu p... mica si cu pretentii s-o ... pe maica-ta!!!!!!
  23. Salutare lumeeee!!!eheeee da s-au mai strans ceva pagini de posturi de cand n-am mai trecut p-aici!Frumos sa vad ca mai apare vacute pe soselele noastre....eu deocamdata mor de dorul vacii mele, eu sunt in austria , iar ea la braila asta e.... Pest , eu sunt cel cu nr de braila din regie si stau in P18.Ca sa iti raspund la intrebare : parbrizul e Givi,nu stiu cat costa,mi l-a dat cel de la care am cumparat motocicleta, ca bonus.Pot sa iti zic ca e super tare, la viteze mari , ma ascund de tot sub el si nu mai stiu ce e aia vant .
  24. Casa de piatra, multa fericire si sa ne invitati si la nunta de diamant ( atunci venim cu mobre cu atas ) !!!!
  25. haida frate...o drumetie ceva....ca ma mananca palmaaaaaaaaa......!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...