robychopper Postat Martie 19, 2005 Autor Share Postat Martie 19, 2005 ce haos e..ăsta chiar merită să-l scot la plotter şi să-l pun in garaj pai chiar este fain este prima oara de cind sunt pe net ca il vad si este chiar fain....stii ce ar fii si mai fain sa gasim cine produce aceste posteruri pt ca toate sunt facute cred ca de aceiasi companie...acelasi desing si culori.....nu stiu cum drac sa gasesc cine face chestiile astea ca ar trebuii sa aibe mult mai multe si chiar faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Este tare rau ala cu evolutia, cat despre celalalt i-mi aduce aminte de un dobitoc care m-a intrebat cat a putut de serios despre motorul de nipru "chestiile astea din laterale tu le-ai pus aici nu?" nu bowle le-a pus fabrica si se numesc cilindrii si chiulase , si nu era politist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Bai Lupule....Posterul merge cel mai bine pe dubele voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 (editat) două pagini de oferte de postere cu choppere.. ebay rulez, taică! iote aici Editat Martie 31, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 asta da mai lupule......bine ca ai gasit posterele.....vezi ca se poate http://search.ebay.com/chopper-poster_W0QQ...QfsopZ1QQfsooZ1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Cautati cu google poze de David Mann, sau siteuri cu poze, si o sa aveti o surpriza placuta! Ultimele 2 postere: cu filmele: The Wild one, si Easy rider, cumparate din Italia cu 2,5 Euo/bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 incercatzi sa google-itzi pe david mann asta e artistu' desenului de la robi Cautati cu google poze de David Mann, sau siteuri cu poze, si o sa aveti o surpriza placuta! Ultimele 2 postere: cu filmele: The Wild one, si Easy rider, cumparate din Italia cu 2,5 Euo/bucata ce prost is asha imi trebuie daca nu citesc tot postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate