night81angel Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 IN data de 4 martie , am facuto un pic lata, la targu mures, un party destul de reusit. cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 one more Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 one more Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 Bun...Da' motoarele unde-s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 (editat) one more prezent a fost si panoniachopper Editat Martie 6, 2005 de night81angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 hehe vati distrat si ati baut mai....fain de voi.... L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 mda...păcat că nu am putut să ajung cu TheBD la Mureş..chiar a fost nasol că nu am putut ajunge...Lori nu apare în poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 one more, dupa bere multa multa multa .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 o bere la dozator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 brothers forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 tarzan in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 big fire!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night81angel Postat Martie 6, 2005 Autor Share Postat Martie 6, 2005 pentru roby oky noapte buna, si am o poza in care bem berea pentru tine vine si aia maine pentru restu, mai multe poze vin si de la panoniachopper maine [presupun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 pentru robyoky noapte buna, si am o poza in care bem berea pentru tine vine si aia maine pentru restu, mai multe poze vin si de la panoniachopper maine [presupun sa stii ca la ora 8 stii tu am baut si eu o bere:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 mda...păcat că nu am putut să ajung cu TheBD la Mureş..chiar a fost nasol că nu am putut ajunge...Lori nu apare în poze? daca te uiti mai bine poate il vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 Nice party... pacat ca nu am ajuns acolo.. De fapt nici nu shtiam ca va fi ceva.. si era deatul de aproape... poate data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Martie 6, 2005 Share Postat Martie 6, 2005 Asta ziceam si eu: daca stiam ca e party in Tg Mures asi duceam si io. Speram ca data viitoare o sa fie anuntata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 ma bucur ca a iesit asa frumos.. si imi pare rau ca am ratat ocaziunea... sper sa ne vedem in formula extinsa cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 da mai secretosilor,sa nu spuneti la nime'....!!! daca ma gandesc bine,la Tg Mures e un obicei asta,sa faci adunare da sa nu anunti cum/cat trebuie( vezi intrunirile trecute,cand am aflat dupa..) B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 Salutare, Am fost si eu prezenta la party, a fost dragut, intre prieteni, muzica buna, oameni draguti si primitori-de fiecare data cand merg in Targu Mures ma simt bine alaturi de voi. Sper sa primesc si eu un CD cu toate pozele. Numai bine, Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 7, 2005 Share Postat Martie 7, 2005 hehe a aparut si KATY pe aici bine ai venit pe la noi la chopperisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate