CostinALN Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Dar cbr-ul tau cum merge?Cati km are, ceva probleme? 11 sau 12 mii parca nu mai stiu exact...da merge ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 11 sau 12 mii parca nu mai stiu exact...da merge ok Da ma, dar tu ai si avut grija de el. Nu forja, nu scheme ca inconstientii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Da ma, dar tu ai si avut grija de el. Nu forja, nu scheme ca inconstientii astia... Da nepoate schimb numai in 6-7 mii sa nu o calez Nici accidental nu am ridicat`o pe o roata fraticu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Da ma, dar tu ai si avut grija de el. Nu forja, nu scheme ca inconstientii astia... Cretinu asta de Clipciulica schimba uleiu din 3 in 3 mii de km ca mine si pune numa Motul 300v Factory line ...cred ca prinde 100mii motoru ala fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Cretinu asta de Clipciulica schimba uleiu din 3 in 3 mii de km ca mine si pune numa Motul 300v Factory line ...cred ca prinde 100mii motoru ala fara probleme De ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 De ce nu Pt ca o blestem io pe sheica ta sa crape in aceeasi zi cu Jamiluta mea :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Pt ca o blestem io pe sheica ta sa crape in aceeasi zi cu Jamiluta mea :X Aoleu...deci trebuie sa ma pregatesc de coamanda la mito ca o sa cape in curand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate