C.J. Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am cautat si nu am gasit sa fie un asemenea club si m-am gandit sa ne adunam aici cei care conduc un peugeot si sa scrie despre el am sa va las pe voi sa incepeti apoi voi scrie si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GXG Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 www.peugeotclubromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Am avut multe discutii in contradictoriu cu posesori de Peugeot, acestia sustinand ca sunt fabricate in Franta. NU! Toate modelele de la Peugeot sunt fabricate acum in China de catre producatorul numit QINGQI (vezi poza atasata) . Am poze similare si cu Piaggio sau XOR. Editat Noiembrie 29, 2007 de maryus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am avut multe discutii in contradictoriu cu posesori de Peugeot, acestia sustinand ca sunt fabricate in Franta. NU! Toate modelele de la Peugeot sunt fabricate acum in China de catre producatorul numit QINGQI (vezi poza atasata) . Am poze similare si cu Piaggio sau XOR. asta nu inseamna ca-s proaste calitativ vorbind ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am cautat si nu am gasit sa fie un asemenea club si m-am gandit sa ne adunam aici cei care conduc un peugeot si sa scrie despre el am sa va las pe voi sa incepeti apoi voi scrie si eu so unde anume ai cautat???? topicu asta nu -yi zice nimic: /index.php?showtopic=68559 topic closed, unii primesc warn ca deschid topicuri aiurea poate data viitoare incerci sa cauti mai bine sau incerci sa cauti inainte de a deschide un topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate