tun de bus Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Anu trecut mi-am luat minsk si trebuia sa il demontez pentru transport(portbagaj dacie 1310 berlina) si m-am gandit sa o tunez putin si am inceput cu jante din aliaj usor italiene 3 spite pe 16` incaltate cu gume de viteza balon, coada modificata rezervor modificat coarne modificate doua proiectoare fata, si m-as gandi sa-i pun si niste neoane in coada si sub motor. Si nu ma opresc aici. Daca veniti la festivalul de la bacau 2005, o puteti vedea. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 Neoanele... Am vazut si masini "tunate" asa. Si urlau manele din ele. Restul de modificari.. suna interesant. Pune si tu o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tun de bus Postat Martie 11, 2005 Autor Share Postat Martie 11, 2005 Sa stii ca pozele vor veni cand o voi ansambla adica pe parcursul montarii, dar vor veni Acum trebuie sa-i cumpar acte la motocicleta si nu gasesc. ma poate ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Si nici pana acum nu ai rezolvat cu ea??? You know.....PICS NEEDED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 (editat) Editat Mai 21, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate