cmatei Postat Septembrie 24, 2003 Share Postat Septembrie 24, 2003 In ultima vreme jawa mea scoate foarte mult fum cand e rece. La primele 2-3 semafoare cel putin, las in urma mai mult fum ca in filmele lui nicolaescu... Dupa ce se incalzeste se mai duce, si daca merg mai multisor cu ea, dispare de tot. Acum, inteleg sa scoata putin fum cand e rece, dar asta scoate MULT. Si nu obisnuia (deloc)... Aveti idee de la ce poate fi, sau la ce sa ma uit ? Ulei nu am pus pana acum decat Yacco semisintetic, 1:40 ... Multam, Matei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 25, 2003 Share Postat Septembrie 25, 2003 Am si eu un fix: segmentii ! Cu segmentii cum stai ? Ca daca s-au cam dus, asta poate fi explicatia ... Cand motorul e cald, dilatarea pistonului opreste (cat de cat) uleiul sa scape, insa la rece arde o data cu amestecul si te afuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 25, 2003 Share Postat Septembrie 25, 2003 Cu tot respectul MensSana, dar la motoru in 2 timpi uleiul ajunge de buna voie in camera de ardere. Daca e de calitate, nu arde, daca e prost sau prea mult, arde, indiferent de parerea segmentzilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Septembrie 25, 2003 Autor Share Postat Septembrie 25, 2003 CristiM: nu cred sa fie de la amestec, ca dupa o vreme dispare fumul (de tot, adica asa cum eram obisnuit sa mearga). Poate sa fie de la bujii (care-s reci) ? Si pur si simplu sa dureze mult mai mult pana se incalzeste ? Matei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 Aaaa ... right ! Sorry ! Abia acum am vazut ca e vorba de Jawa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Septembrie 28, 2003 Share Postat Septembrie 28, 2003 Imi permit sa-ti atrag atentia ca in ultima vreme, si temperaturile au mai scazut, deci e foarte posibil ca motorul tau sa simta treaba asta. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate