norbi Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 Salut am cumparat un Kreidler Supermoto 125 model 2007 din germania pentru prietena mea.Acuma de o luna o femeie tampita so bagat in fata sa cu masina o lovit masina dar din fericire ea no patit nimica.As avea nevoie de niste piese si nu stiu de unde as putea comanda,daca poate sa ma ajute cineva nu conteaza de unde din tara sau din strainatate numa as avea nevoie de o adresa de unde as putea comanda piese pentru motor.Am si niste poze cu motoru daca ajuta la ceva.Multumesc mult Norbi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Vezi pe la Tomina, ca stiu ca aduceau intr-un timp din astea. De altfel e un model generic de supermoto dar sufera de aceeasi problema ca si altele: nexam reprezentanta nexam piese. Cel putin asa stiu eu, daca stie cinva mai multe sa zica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMINA Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Salut am cumparat un Kreidler Supermoto 125 model 2007 din germania pentru prietena mea.Acuma de o luna o femeie tampita so bagat in fata sa cu masina o lovit masina dar din fericire ea no patit nimica.As avea nevoie de niste piese si nu stiu de unde as putea comanda,daca poate sa ma ajute cineva nu conteaza de unde din tara sau din strainatate numa as avea nevoie de o adresa de unde as putea comanda piese pentru motor.Am si niste poze cu motoru daca ajuta la ceva.Multumesc mult Norbi... Salutam......... In principiu gasim orice piesa ai avea nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 traiasca DORU. v-am spus eu ca va scoate din rahat pe toti dar voi nimic,BATMAN , BATMAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 Multumesc mult pentru ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate