DJ_MADY Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 care aveti filmuletele de ieri seara a fost prea tare...mai ales ce a facut ala cu scuteru...cine a fost stie ) Dar a filmat cineva ? poate politia :-S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) care aveti filmuletele de ieri seara a fost prea tare...mai ales ce a facut ala cu scuteru...cine a fost stie ) si cine n-a fost, vrea sa afle ; ia baga aici tot,sa auzim ; Editat Iulie 29, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si cine n-a fost, vrea sa afle ; ia baga aici tot,sa auzim ; corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Dar a filmat cineva ? poate politia :-S pai a filmat unu cu telefonu vreo 20 de minute cica...are nebunu filmuletu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 si iata si cativa din motociclistii din bolintin:) aveti asfalt sa va dati cu ele? cand faceti o plimbare pana la giurgiu.parca vad si un fireblade in poza aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 poi ..avem asfalt...de la bolintin-deal la ciorogarla au facut astia un asfalt....si e autostrada lg noi, DN1A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 inca o motociclista in giurgiu a luat si dora permisu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 inca o motociclista in giurgiu a luat si dora permisu' Sa`l stapaneasca sanatoasa si fara evenimente rutiere si sa o vedem pe strada cu motoreta...nu numai p forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 inca o motociclista in giurgiu a luat si dora permisu' Bravooooooooooo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 inca o motociclista in giurgiu a luat si dora permisu' sa traiascaaaaaaaaa ! si sa-si faca user pe forum sa vb cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acana Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 oameni buni , saru'mana pt incurajari si cred ca in maxim 2 saptamani imi fac cunoscuta prezenta si pe drum DJ_Mady- sunt datoare rau de o bere si...cred ca si de un schimbator =)) Al3ks- rabdare ...rabdare ...(nici eu nu mai am...dar, vorba filmului...inspira adanc...apoi expira'uuuuusssssssaaaaaa' Nuka + Dya....mersi mult si abia astept s va cunosc "(promit ! nu mai mult d doua sapt pana la marele eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 sal, Gabi, 21 id: uzzirapkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 acana? dar tu cine esti? si king bushidooo? cre ca asta sigur a gresit forumu....hihi...aici era vorba de riderii giurgiuveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acana Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 acana= Dora.....aia p care ai dat-o u d gol k se casatoreste cu colegul tau d clasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 (editat) oameni buni , saru'mana pt incurajari si cred ca in maxim 2 saptamani imi fac cunoscuta prezenta si pe drum DJ_Mady- sunt datoare rau de o bere si...cred ca si de un schimbator =)) Al3ks- rabdare ...rabdare ...(nici eu nu mai am...dar, vorba filmului...inspira adanc...apoi expira'uuuuusssssssaaaaaa' Nuka + Dya....mersi mult si abia astept s va cunosc "(promit ! nu mai mult d doua sapt pana la marele eveniment )) stai linistata k schimbatorul l-am rezolvat,dar bauta vreau s-o facem =)) Editat August 2, 2008 de DJ_MADY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 acana? dar tu cine esti? si king bushidooo? cre ca asta sigur a gresit forumu....hihi...aici era vorba de riderii giurgiuveni de unde ti ai dat tu seama ca am gresit forumu? sunt din GR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantzy Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 deci:monica cristiana dya io lilica ???? altele? mai departe? alina mea hi hi hi si pt toti cei care nu ma stiu revin cat ma curand pe sosea sa fac zgomot bineinteles.Va pop pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A|3ks Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 alina mea hi hi hi si pt toti cei care nu ma stiu revin cat ma curand pe sosea sa fac zgomot bineinteles.Va pop pa pai chiar ti`am dus lipsa mantzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 acana= Dora.....aia p care ai dat-o u d gol k se casatoreste cu colegul tau d clasa buna dora,da ce ..nunta era ceva secret? scuze atunci ) o sa ma revansez hi hi..hai... ce motor iti iei de unde ti ai dat tu seama ca am gresit forumu? sunt din GR bine daca tu zici....da nu te am vazut prin oras.....si poza aia e facuta siiiguuurrr pe undeva prin herastrau sau in zona Arcului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king_bushido Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 pai nu sunt din oras sunt doar din judet si poza da ai dreptate e facuta in buc mai precis in agronomie pt ca stau aici dar cu chirie pai nu sunt din oras sunt doar din judet si poza da ai dreptate e facuta in buc mai precis in agronomie pt ca stau aici dar cu chirie P.S. care sunte ti din bolintin? sau din vecinatati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 eu suunt bolintin-deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinushumic Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 buna.....aku fam mantzy e completa k mi-am luat si eu permisul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 sa-l stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinushumic Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 ms mult:moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Hai sa traiti ! Valentin...20 ani... Honda CBR 600RR... numar...inca de buc... carnet ...dupa 3 sept.. echipament...nevoie... keep in touch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate