atillas Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 (editat) ne-am strans ptr un pic de dezmorteala si am ajuns sa ne scoata cu caruta...eu am ajuns dupa juma de traseu in chinuri la urgente ptr o intindere de ligament.. Editat Decembrie 10, 2007 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Dumnezeulee!!! ce-i acolo ...) macar e bine ca ati reusit sa o scoate-ti de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Asa ceva chiar nu am mai vazut de mult timp . Foarte tare, tineti-o tot asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Foarte tare .......roata .......fata vezi ca este putin .......murdara de namol cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 ...eu am ajuns dupa juma de traseu in chinuri la urgente ptr o intindere de ligament.. salut , pozele tare misto si speram ca tu esti bine, intinderile de ligamente sunt nasoale si te tin pe tusa o perioada de timp si eu anul acesta am ramas pe dreapa o luna din cauza unei intinderi de ligament la genunchi, inca si acuma le mai simt cateodata desi a trecut mai bine de jumate de an . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 12, 2007 Autor Share Postat Decembrie 12, 2007 ...eu am ajuns dupa juma de traseu in chinuri la urgente ptr o intindere de ligament.. salut , pozele tare misto si speram ca tu esti bine, intinderile de ligamente sunt nasoale si te tin pe tusa o perioada de timp si eu anul acesta am ramas pe dreapa o luna din cauza unei intinderi de ligament la genunchi, inca si acuma le mai simt cateodata desi a trecut mai bine de jumate de an . fac tratament recuperaror cu vin fiert(ca berea nu mai intra)..oricum pana la primavara sunt apt combatant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 fac tratament recuperaror cu vin fiert(ca berea nu mai intra)..oricum pana la primavara sunt apt combatant fii rau , asa te vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 12, 2007 Autor Share Postat Decembrie 12, 2007 fii rau , asa te vrem pai daca nu ma recuperez cine draq organizeaza cea mai tare INTRUNIRE de enduro din romania...??? cine mai pune tuciul ala de 50 de litri cu tocana de caprioara din care 10 litri sunt vin negru????asta ptr cunoscatori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 mi-ar placea sa ajung si eu la o intrunire .. sa am si eu cu cine sa ma dau .. in GL trebuie sa ma dau cam mereu singur si nici nu sunt locuri misto ..( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 12, 2007 Autor Share Postat Decembrie 12, 2007 mi-ar placea sa ajung si eu la o intrunire .. sa am si eu cu cine sa ma dau .. in GL trebuie sa ma dau cam mereu singur si nici nu sunt locuri misto ..( ufff tot eu sa va ajut ...vezi ca la braila mai e un lonely rider de ktm..poate strangeti gasca adresa lui de mess e viviopt(il cheama edi) ..am vbit cu el te asteapta sa il cauti...hai mereti si dati-va impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 ufff tot eu sa va ajut ...vezi ca la braila mai e un lonely rider de ktm..poate strangeti gasca adresa lui de mess e viviopt(il cheama edi) ..am vbit cu el te asteapta sa il cauti...hai mereti si dati-va impreuna superrr .. ia sa vad eu cum sta treaba multzam frate atillas dau o bere cand ne vedem la intrunire .. (o sa fac tot posibilul si o sa fiu si eu prezent) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 superrr .. ia sa vad eu cum sta treaba multzam frate atillas dau o bere cand ne vedem la intrunire .. (o sa fac tot posibilul si o sa fiu si eu prezent) obligatoriu tre sa vii sa dai berile..pai crez ca scapi???...esti trecut la caiet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 obligatoriu tre sa vii sa dai berile..pai crez ca scapi???...esti trecut la caiet.... multzam .. sper sa pot respecta promisiunile .. mai ales acum ca am un loc asigurat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 multzam .. sper sa pot respecta promisiunile .. mai ales acum ca am un loc asigurat ) eu iti asigur locul la intalnire..ptr podium tre sa te lupti singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuenduro Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 ne-am strans ptr un pic de dezmorteala si am ajuns sa ne scoata cu caruta...eu am ajuns dupa juma de traseu in chinuri la urgente ptr o intindere de ligament.. ba ..ce namoale la voi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2008 ba ..ce namoale la voi acolo uite cine vorbeste..sefu!!!!..c-am seamana unu din poza cu tine..ce zici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 ba ..ce namoale la voi acolo bine ai venit pe forum Claudiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashman Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 claudiu? amatoru asta stie sa se dea pe namol cu trotineta --- Mesaj completat în 24 Jan 2008 09:41 ------------- claudiu? amatoru asta stie sa se dea pe namol cu trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 BUNA DIMINEATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 ne-am strans ptr un pic de dezmorteala si am ajuns sa ne scoata cu caruta...eu am ajuns dupa juma de traseu in chinuri la urgente ptr o intindere de ligament.. drepturi de autor sa-mi pozezi frumusetea ?? )))) Tare poza aia cu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate