Cataaa Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 (editat) Eu am bagat Putzoline 100% sintetic, e 700 mii/litru. E bun? Editat Martie 15, 2005 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 un singur lucru pot sa va zic: nu luati ulei de amestec 2T de la Petrom!!! este o facatura, trebuia sa-mi curat odata pe saptamana jiglorul pt. ca se infunda de la uleiul ala de rahat si ramaneam in drum! Apoi am luat Mobil1 semi-sintetic si nu am mai avut nici o problema:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 un singur lucru pot sa va zic:nu luati ulei de amestec 2T de la Petrom!!! este o facatura, trebuia sa-mi curat odata pe saptamana jiglorul pt. ca se infunda de la uleiul ala de rahat si ramaneam in drum! Apoi am luat Mobil1 semi-sintetic si nu am mai avut nici o problema:D Eu am luat ulei de amestec 2T de la Petrom!!! Prista Oil, cu 69k!!! Shi n-am avut nici o problema!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 bine, eu aveam motoreta si avea jiglor de 48 !! Jawa cred ca are peste 200,nu ? gaurica aia era microscopica si "detecta" uleiurile proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate