ishmael Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 nah enunt + intrebare ... pe sfarsitul sezonului au inceput pe ici pe colo sa dispara bucatele de vopsea ( max 2 cm patrati ) . a sosit vremea sa ma ocup de petele de rugina (light) care au inceput sa apara pe respectivele locuri. una dintre ele este chiar la articulatia cadrului - in fata, unde ii sudata bucata aia de tzava aia cu rulmentii de furca. am cumparat si mi-am propus sa folosesc - jmirghelll de vreo 3 granulatii - ultimu de ala care trebe udat <p400? > - o solutie care transforma rugina in sare <sa nu mai lucreze> - email spray pentru retus auto - negru trafic imi este clar ca o sa se vada pe unde am dat cu spray`u deci nu am pretentii de cameleon INTREBAREA este : trebuie sa dau si cu grund (spray de grund) pe suprafete asa mici daca tot am dat cu solutie de aia care face sare inactiva din ultimele molecule de rugina ramase ? - sau ajunge pentru protectie in conditii normale si spray`ul ala. MULTZAM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Scuze ca raspund cu o intrebare...dar cum se numeste solutia pentru "dezactivarea ruginei", cat costa si unde se gaseste? Si cred ca e util grundul pentru protectia la rugina pe viitor, si mai si creaza un strat de amorsa pentru vopsea ca sa nu se exfolieze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 1. mersi de raspuns cu grundul 2. no problem , in arad este un magazin numit archimina (www.archimina.ro - nu au online decat scule pare`mi`se) - magazin de vopseluri / chimicale / tehnica de constructii / etc etc etc . a fost 17 ron 250ml , e o chestie italiana pe care scrie METALFIX - convertore di ruggine ad aqua . (firma ? Rosetti ) ... e intr`un flacon alb care imi aduce aminte de containerele alea mai mari de Tempera . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 mobra este demontata? ar fi ideal o sablare locala. asa chiar cureti de rugina. daca nu, dai cu solutia aia pe fier, neutralizeaza rugina, cureti ce rezulta pe acolo, degresezi cu un diluant "tare", si apoi dai cu grund. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 deci cum sa zic ... e demotat tot ce se poate demonta ushor ... da nu e cadrul luabil pe sus + ca pe aici la arad ... nu stiu cine sa faca sablari la muritorii de rand (evident la preturi pentru muritori de rand) ... la FOSTA fabrica de papusi se mai faceau ciubucuri - da acolo or tras pe dreapta. in rest, chestii ornamentale si fine , cu sableoare laser & co ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 atunci aplica a doua varianta. dar sa nu uiti sa cureti dupa ce dai cu neutralizatorul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 1. mersi de raspuns cu grundul 2. no problem , in arad este un magazin numit archimina (www.archimina.ro - nu au online decat scule pare`mi`se) - magazin de vopseluri / chimicale / tehnica de constructii / etc etc etc . a fost 17 ron 250ml , e o chestie italiana pe care scrie METALFIX - convertore di ruggine ad aqua . (firma ? Rosetti ) ... e intr`un flacon alb care imi aduce aminte de containerele alea mai mari de Tempera . Multam de informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan harea Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Eu am folosit o solutie de fosfatare chimica luata de la Ausburg si fara grund sau vopsea a rezistat doi ani pe o capota de masina care sta mereu afara.Acum ar trebui repetat tratamentul. Solutia completa :smirghel,fosfatare, grund si vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 16, 2007 Autor Share Postat Decembrie 16, 2007 mersi fain de sfaturi ... am luat si grund ... sapt. viit rezolv tot <HAAAAI LA WAAAAKAAAAA - reclama mascata - vezi mai jos > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate