bogtech Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Am vazut ca nu este un Fanclub pentru derbi....asa ca postati daac aveti sau daca ati avut, sau daca o sa aveti ( puneti si poze) am sa incep eu cu, catea poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Nu ti-ai mai luat .. dna? Bafta ! Sa-l stapanesti sanatos... si sa nu ai parte.. d accidente sau de lucruri neplacute.. cu el. Daca ai putea sa ne zici si niste detalii.. KM , Alea alea.... ar fi ceva.Multumim Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 2006, 9000km, momentan il tin la tara in casa , pana ii bag numere:D, si atunci o s-o aduc la oras:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 2006, 9000km, momentan il tin la tara in casa , pana ii bag numere:D, si atunci o s-o aduc la oras:P Pai si de ce o vinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Pai si de ce o vinzi ? unde a zis ma el ca o vinde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Pe bikeshop... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 nu cred ca e acelasi.. om.. poate era vechiul proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Mama ce ti-as da o pereche de palme http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2006-70621.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 EEEEEI ! Ce sa spun... am spus ca poate era vechiul proprietar.. si nu expirase anuntul.. ce sari asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Daca am vazut la contact datele lui...doamne,esti inapt...crezi ca ziceam asa la misto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 DA AI PRECIZAT ASA CEVA BAI DESTEPTU LU PESTE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) Hai ma gile-"raule" eu zic sa terminam,ca n-am chef de certuri acuma ,sunt in forma de caterinca maxima si stricam si fanclubul derbi.(desteptu lu peste ce zicala comunista ) Editat Decembrie 17, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Hai ma gile-"raule" eu zic sa terminam,ca n-am chef de certuri acuma ,sunt in forma de caterinca maxima si stricam si fanclubul derbi.(desteptu lu peste ce zicala comunista ) e prea rau azi ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 mai, lasa-ti-l in pace pe gilerik,ce tot atat...... "parca" dati in prostie. Da si daca o vand ce?( accept orice test, ofer si garantie daca e nevoie cu acte nu k*t) vreau gsxr 600,din 2002 am gasit ceva in italia foarte ieftn, acum ii iarna si okaziile unt grla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 mai, lasa-ti-l in pace pe gilerik,ce tot atat...... "parca" dati in prostie. Da si daca o vand ce?( accept orice test, ofer si garantie daca e nevoie cu acte nu k*t) vreau gsxr 600,din 2002 am gasit ceva in italia foarte ieftn, acum ii iarna si okaziile unt grla OK bafta la vanzare si sa ai grija cu noul motor...pot sa imi tai un deget ca te-am deranjat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Bafta la vanzare ! Scuze Brick ! Peace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Bafta la vanzare ! Scuze Brick ! Peace ! mwhahahaha plagiatorule i`ai cerut cu costy drept de autor pt semnatura aia ??? sau vrei sa devii ca el ca sa fii bagat in seama ???? cauti preteni pe net ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 mwhahahaha plagiatorule i`ai cerut cu costy drept de autor pt semnatura aia ??? sau vrei sa devii ca el ca sa fii bagat in seama ???? cauti preteni pe net ? Gluma-i gluma da io chiar i-am cerut voie lui Andreas_Krastl si a fost un mic update din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Gluma-i gluma da io chiar i-am cerut voie lui Andreas_Krastl si a fost un mic update din partea mea Mi-am auzit numele?? Si acum se mai cauta anturaj??? Geez...de cand nu am mai intrat pe forumu' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Mi-am auzit numele?? Si acum se mai cauta anturaj??? Geez...de cand nu am mai intrat pe forumu' asta... Ti-am mai dat si tie niste grade...te iau sub aripa mea protectoare... Pai nu ai mai intrat de mult timp...ca ti-ai vandut trocariciu ai baut banii si acu mergi cu caruta lipovene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Ti-am mai dat si tie niste grade...te iau sub aripa mea protectoare... Pai nu ai mai intrat de mult timp...ca ti-ai vandut trocariciu ai baut banii si acu mergi cu caruta lipovene Aproape....Neudorfene cred ca ai vrut sa zici... Hehe....oi avea eu grade putine, dar eu macar stau in casa cand ninge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Aproape....Neudorfene cred ca ai vrut sa zici... Hehe....oi avea eu grade putine, dar eu macar stau in casa cand ninge. Da ce ma eu stau sub cerul liber? Lipoveneee salutari de la orash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Da ce ma eu stau sub cerul liber? Lipoveneee salutari de la orash. Salutari de la tzaranoaia...unde inca se mai foloseste ulei vegetal in loc de lubrifiant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Salutari de la tzaranoaia...unde inca se mai foloseste ulei vegetal in loc de lubrifiant. Lasa ba ca la noi paici prin zona unii pun floriol la scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate