florin.sebi Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Asi vrea sa cunosc cat mai multe detalii,pareri,informatii despre Yamaha RD sau RZ de 350-YPVS de prin anii 88-90.Stiu ca e cam veche,dar daca totusi aveti cunostinta despre,va rog,postati!Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 eu nu cred ca e prea veche... cred ca e prea bestie pentru strada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 E drept ca e in 2 timpi si e mai greu de condus si mai exploziva. Pt 350 cc e puternica insa nu as numi-o bestie. 58 CP la 9200 rpm, 170 de kile la plin 0-100 in 4,9sec, 189 km/h top speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 eu am avut RD 350 YPVS din 84 si e foarte misto sprintena, usoara... dar consuma mult (minim 6%) si caucuiucurile sunt prea subtiri pt ce poate motoru' In principiu dupa '83 nu a mai evoluat prea mult modelul fii atent la ambielaj ca unul nou e o carca de bani daca zornaie zii pas cu tot sufletul, in rest la pistoane si alte alea te mai rezolvi. mie mi-a placut la nebunie motoreta si poate ca nu a fost cea mai inspirata alegere sa o vand am mers si pe un 250 LC (model 82) dar ala era mult mai slab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Eu am avut un rd 350 2 ani. Daca are linia buna e practic indestructibil. e tipul de motor pe care poti sa-l rk in doua zile daca ai piese si astea se gasesc la yamaha pt ca a fost serie lunga. daca nu-i dai peste 5000 motoru e domol si prietenos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.sebi Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Nu mai cunoaste nimeni acest motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate