Sari la conținut

duke nunkem

Membru
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de duke nunkem

  1. eu am un KTM 640 enduro si un KTM 950 SM. 640 de oras e mai bun cu 21 pe fata pt ca poti sa sari borduri si alte chestii + consum bun+ cutie scurta.Intretinerea e o gluma se face in fata blocului fara probleme 950 SM de we sau plimbari - zicea cineva ca e tanc nimic mai gresit e o motoreta usoara cu o bicicleta fenomenala - nu prea se potriveste in oras in trafic supra aglomerat - ii place sa respire deci parerea mea e ca un endurache de 650 cu cauciucuri mix e cea mai buna treaba in oras - nu vei putea folosi cauciucurile de sm la potentialul lor pentru ca nu sunt curbe in oras unde sa conteze si rotile de enduro rezista mai bine la scheme dar cu frane un pic mai slabe dar motoreta oricum e ff usoara
  2. ulei-ul pare cam jos.motorul era pornit poate
  3. http://www.ebay.com/itm/ENSEMBLE-DE-PISTONS-SET-PISTON-BETA-50-MX-Sport-5-6M-corsacorta-Cil-Crom-/141882339569?hash=item2108d8b0f1:g:bkAAAOSwCypWn5GX&vxp=mtr
  4. Depinde ce vrei sa iei, pentru ce mai ales.Mie imi plac. Trebuie bibiblite preturile la piese comparabile cu japo si le gasesti usor.
  5. Cred ca daca ar fi mai multe detalii ar fi mai multe sanse sa ai un raspuns p-aci E clar ca nu merge tps dar ce ai dat jos, ce ai masurat nu e clar
  6. Vedeti si voi cum merge cu vanzarea abonamentelor, in plus fata de acestea daca anuntati cam de miercuri acces pe zi poate mai vine si lume care nu poate sa participe la tot evenimentul +$ pentru organizatori - nu sunt atat de naiv incat sa-mi imaginez ca cineva se baga la asa ceva fara sa faca un minim profit - bravo - reamintesc celor care au uitat ->comunismul s-a sfarsit oficial si nu e cazul sa-l reinviem noi aici +participanti care altfel NU VOR VENI (fiecare din motivele lui) -> poate la anul o sa fie si mai bine daca lumea e multumita (daca mai vreti si la anul) Eu personal as veni sambata Va urez succes
  7. Mie mi-a placut ca si organizare - muzica, loc de camping, haleala, bericioaica buna si rezonabila la pret. Exista chiar si un mare campion printre noi! Unu umbla cu RSV-ul fara tobe in jurul corturilor ambalandu-l in nestire si asteptand probabil aplauze,insigne, lauri, Rossi sa vina si sa-l roage sa-i devina maestru samd. Dupa ce a facut mai multe ture, Rossi nu s-a simtit sa vina, in schimb unii de pe acolo i-au zis sa o lase mai moale ca e periculos de prost. Ce a facut marele campion? S-a dus mai incolo si, dupa o vreme, a facut o super frumusete de burnout, pana s-a dus tot spatele, in aplauzele fanilor care au apreciat si distrugerea tuturor plasticelor, numarului de pe spate samd. Dupa aceasta performanta sportiva deosebita se pare ca am intrat si noi in sfarsit in zona inaltei performante . Nu avem decat sa strigam cu totii: BRAVOOOO!!!!!
  8. SPORT TOURING/TOURING Mie-mi place foarte tare 1150 GS - pentru un om normal nu e nevoie de mai mult, nu e off dar merge si pe drumuri mai nasoale, trage binisor, fiabil, cardan, usurel (e destul de ghidonabil). Restul de crucisatoare de 1200+ in 4 sunt cam inutile din punctul meu de vedere pentru ca fix acelasi lucru il face si Fazerul meu care nu are atatea pretentii (si nici nu m-a costat o avere). Nu trebuie uitat ca o motocicleta foarte grea e in acelasi timp si foarte plicticoasa (indiferent de cp). Pragmatic (adica value for money) - ORI maximum din maxi street enduro -ORI naked 1000/4 + semicarena + valize In domeniu - BMW K1200 gt dar la aceeasi categorie tot Mercedes s600 e mai tare zic
  9. BMW -ul respectiv e perfect normal - sunt curios cate kile are. Ideea pe care o sesizeaza unii producatori e ca e nevoie si de motociclete de strada (nu conteza stilul) mai simple si mai usoare peste 600cmc. Pana in prezent, concurenta a fost in power/capacitati extreme, dar viitorul eu personal il vad in combinarea optima intre preturi rezonabile pt un power real , greutate, calitate suspensii/frane si DESIGN simplu si elegant si care permite modificari personalizate . Cred ca o motocicleta gandita cu premizele anilor 70 si cu tehnologia din 2009 fara chinezarii inutile este ceva perfect credibil.
  10. Am si io asa ceva in lucru - departe de final Mai trebuie: ghidon cross aripa spate - aici e mai complicat pt ca trebuie facuta matrita de la capat finisat sub sea - sunt in mare dubiu asupra metodei diverse mici amanunte Eu nu am vrut sa fac bobber samd (pentru ca nu stiu ce e aia) - ceea ce ma intereseaza e o motocicleta redusa la esential. Daca aveti idei tehnice concrete, m-ar ajuta.
  11. ce vrei tu doar la reprezentanta - parbrizul in special.
  12. Multumesc sensei... Ai dreptate - alt cablu de ambreiaj si conducta. Ma duc sa vad cat ma duce incarcatul jugului.
  13. Salut, Am si eu o intrebare. Pe o motocicleta cu semighidoane (viteza) CUM POT SA-I MONTEZ GHIDON DE CROSS - Adica daca exista de cumparat - ca de facut din strung ma descurc Spor la taiat.
  14. Salut, Va rog sa ma scuzati ca ma bag in discutia voastra, dar as dori sa cumpar o pereche de juguri de monster SH - upside down. STITI PE UNDEVA? Va multumesc.
  15. duke nunkem

    MZ

    Salut cu maxim respect domnii MZ-ISTI si pe dl Lako Peter indeosebi. Va rog sa ma ajutati sa gasesc un far de mz etz in stare cat mai buna pentru a-l monta pe o motocicleta de punkisti la care tocmai decupez. Va multumesc anticipat, UN FAN MZ (intre comuniste)
  16. Salut Am nevoie de un far de mz etz complet, in stare foarte buna - geam ,oglinda. Scor de vara cine are pe pm
  17. Eu cred ca respectivii veterani ar fi bine sa se lipeasca la intrunirea de comuniste sau la o intrunire mare unde sa-si faca grup, cu banner etc, sa vina lumea sa asculte povesti. Doar o parere
  18. Eu la 14 ani mobra modificata cu ferestre marite, aprindere pe 12v, roata spate mz, vopsea jumi juma care a mers DOI ANI FARA REPARATII - facuta de gusteru de taicamiu. Dupa aia Jawa 250 modificata de cross care era cam varza si nu m-am dat prea mult cu ea. Apoi MZ TS 250 - prima mea motocicleta adevarata - super pe vremea aia pentru mine. Au mai urmat: MZ ES175(pe care l-am luat ca si nou de la un mos,cu toate chederere originale,cu seile in perfecta stare, cu bec halogen pe 6v -ce sa mai - meserie) ,MZ ETZ250 (super comunista, cu aprindere electronica) , URAL 650, si Yamaha rd250 pe care tot comunista o caracterizez avand in vedere ca am luat-o in roaba si a trebuit sa-i fac linia.Pe aceeasi directie am avut si o Yamaha RD 350 care desi e o bestie japoneza in 2t din anii 80 (putere mare 65cp, greutate mica, ciclistica mai de vara).
  19. Poate am am avut noroc sau poate merg prea liniar - eu de cand ma stiu dau cu wd 40 pe lant pana incepe sa picure si dupa aia il sterg cu carpa -lantu arata brici si m-au tinut toate pana cand s-a dus pinionu. eftin si la obekt Eu merg pe asfalt asa ca nu stiu daca se aplica la noroi.
×
×
  • Creează nouă...