Sari la conținut

O Piesa

cristicbr
 Share

Postări Recomandate

daca te uiti mai bine se vede ca pleaca firele de semnalizare din el deci este de semnalizare numa bine

my friend, esti nou, si vrei sa aduni posturi si sa te faci cunoscut? numai prostii scrii. aduci in actualitate topicuri de acum 3 ani, ii dai solutia "optima" unuia...

controleaza-te.

daca vrei posturi, vorbeste cu un admin sa ti le dea pe ale mele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu daca ai oservat dar ierdna 17fzr si-a dat si el cu parerea despre acea piesa. si normal ca trebuia sa i raspund omului tot aici ca doar nu avea sa-i las pm. ei fi tu ''mad''cox da laso mai moale ok? dak nu ti convine ceva scrie-mi pm ca nu trebuie sa vada toti cat esti tu de ''periculos'' si cu asta nu impresionezi pe nimeni ok? ce-ti era greu sa sai peste topicul ala sau>.........?

Link spre comentariu

nu stiu daca ai oservat dar ierdna 17fzr si-a dat si el cu parerea despre acea piesa. si normal ca trebuia sa i raspund omului tot aici ca doar nu avea sa-i las pm. ei fi tu ''mad''cox da laso mai moale ok? dak nu ti convine ceva scrie-mi pm ca nu trebuie sa vada toti cat esti tu de ''periculos'' si cu asta nu impresionezi pe nimeni ok? ce-ti era greu sa sai peste topicul ala sau>.........?

ierdna 17fzr si-a dat cu parerea pe 50 de topicuri de la service in aceeasi zi din care jumate sunt din 2004.

Cred ca asta era de fapt problema. :bigstar:

Link spre comentariu

ierdna 17fzr si-a dat cu parerea pe 50 de topicuri de la service in aceeasi zi din care jumate sunt din 2004.

uite pe cineva care a remarcat acest lucru .bravo ma :P . daca s-ar mai uita si madcox cum,cand si cine posteaza ar sti si el despre ce e vorba dar asa.........

Link spre comentariu

draga cristicbr, nu sunt antituti, dar am postat exact din aceleasi motive pe care le-a spus omu' de mai sus.

nu mai sari la gatu' omului degeaba. sa fi sanatos.

/index.php?showtopic=5924

/index.php?...22540&st=10

/index.php?showtopic=161052

/index.php?...11708&st=10

/index.php?...11492&st=20

/index.php?...34292&st=10

/index.php?showtopic=10956

e de ajuns? eu cand nu stiu o solutie nu ma bag. primele 6 topicuri sunt "dezgropate" ...ultimul, parca este o simpla bagare in seama...

Link spre comentariu