madcox Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 daca te uiti mai bine se vede ca pleaca firele de semnalizare din el deci este de semnalizare numa bine my friend, esti nou, si vrei sa aduni posturi si sa te faci cunoscut? numai prostii scrii. aduci in actualitate topicuri de acum 3 ani, ii dai solutia "optima" unuia... controleaza-te. daca vrei posturi, vorbeste cu un admin sa ti le dea pe ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 nu stiu daca ai oservat dar ierdna 17fzr si-a dat si el cu parerea despre acea piesa. si normal ca trebuia sa i raspund omului tot aici ca doar nu avea sa-i las pm. ei fi tu ''mad''cox da laso mai moale ok? dak nu ti convine ceva scrie-mi pm ca nu trebuie sa vada toti cat esti tu de ''periculos'' si cu asta nu impresionezi pe nimeni ok? ce-ti era greu sa sai peste topicul ala sau>.........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 nu stiu daca ai oservat dar ierdna 17fzr si-a dat si el cu parerea despre acea piesa. si normal ca trebuia sa i raspund omului tot aici ca doar nu avea sa-i las pm. ei fi tu ''mad''cox da laso mai moale ok? dak nu ti convine ceva scrie-mi pm ca nu trebuie sa vada toti cat esti tu de ''periculos'' si cu asta nu impresionezi pe nimeni ok? ce-ti era greu sa sai peste topicul ala sau>.........? ierdna 17fzr si-a dat cu parerea pe 50 de topicuri de la service in aceeasi zi din care jumate sunt din 2004. Cred ca asta era de fapt problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 ierdna 17fzr si-a dat cu parerea pe 50 de topicuri de la service in aceeasi zi din care jumate sunt din 2004. Cred ca asta era de fapt problema. uite pe cineva care a remarcat acest lucru .bravo ma . daca s-ar mai uita si madcox cum,cand si cine posteaza ar sti si el despre ce e vorba dar asa......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 ierdna 17fzr si-a dat cu parerea pe 50 de topicuri de la service in aceeasi zi din care jumate sunt din 2004. Cred ca asta era de fapt problema. draga cristicbr, nu sunt antituti, dar am postat exact din aceleasi motive pe care le-a spus omu' de mai sus. nu mai sari la gatu' omului degeaba. sa fi sanatos. /index.php?showtopic=5924 /index.php?...22540&st=10 /index.php?showtopic=161052 /index.php?...11708&st=10 /index.php?...11492&st=20 /index.php?...34292&st=10 /index.php?showtopic=10956 e de ajuns? eu cand nu stiu o solutie nu ma bag. primele 6 topicuri sunt "dezgropate" ...ultimul, parca este o simpla bagare in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 9, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2008 doamne fereste pe unde a putut posta asta ....ok .scuze madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate