Sari la conținut

ITS

Membru
  • Număr conținut

    362
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ITS

  1. Salut, ma poate ajuta vreun posesor/cunoscator la achizitionarea unui transalp xl650v. Mentionez ca sunt din Bucuresti si motorul se poate vedea tot aici. Asigur transport de la si pana la fata locului + .
  2. verifici cu compresiometru la fiecare cilindru in parte.
  3. umm, n-am putut sa ma abtin ...persoana din poza de langa Mihai e barbat sau femeie? Also am baut mai mult vin seara asta.
  4. -curata urechile la pisoi , au solutie speciala la farmacia vet - epileaza-te
  5. nu era nici un fir innadit , toate firele erau in camasa lor de plastic si peste era izolir negru din fabrica...so apa cam 0 sanse sa faca ceva.
  6. pai firele erau izolate nu?...ce s-a intamplat cu izolatia?
  7. Moto: 954RR la care nu mai pornea ventilatorul, se reseta bordul de fiecare data cand luam contactul si alte probleme electrice. Am desfacut carena de la sa si am gasit asta: Cel mai plauzibil imi pare ca a fost un soarece, stiu sigur ca le place sa manance fire la modul asta...Mai pot fii si alte explicatii? Nici o siguranta nu era arsa.
  8. Curatat reglat carburatoare? posibil sa nu se alimenteze cum trebuie cilindrul stanga.
  9. Sper ca nu aberez daca zic ca pistonul trebuie sa fie la TDC atunci cand semnul de pe volanta e aliniat la gaura.
  10. Daca esti sigur ca ai nivelul corect da ignore la beculetzul ala.
  11. Off topic: ce maimute de oameni...are moto si cric lateral si central si il sprijina la modul ala de copac!
  12. a pus problema gresit intradevar . Trebuia sa o puna in felul urmator : imi iau Matiz, stiu ca revizia o sa fie undeva la 400-500 RON , imi iau Peugeot o sa fie pe la 1000 RON , imi iau BMW 1500-2000 RON. Nu cam asa sta treaba ? Nu ca esti tu mai avut dar cu cat ceea ce cumperi e mai scump si reviziile sunt mai scumpe. Nu inteleg de ce nu ai facut scandal acolo , depus plangere la OPC etc. Probabil ca eu mi-as baga picioru' in ea de garantie si as face eu toate reviziile. Sincer chiar imi face placere sa schimb ulei si placute la motoru' meu. E ceva care me relaxeaza in treaba asta Si ce am mai observat, daca le ai un pic cu mecanica, si ai un manual de service 100% o sa fii peste mecanicul de la reprezentanta in ceea ce faci . Pt ca e moto tau si reglezi totul la milimetru.
  13. Personal recomand Bucurest-Brasov-Tg Mures- Cluj-Oradea pentru asfaltul perfect, si peisajul super. Nu e cel mai scurt dar e categoric cel mai frumos traseu. PS intre Deva si Oradea e varza asfaltul!
  14. Ca posesor de VTR Firestorm .... Nu as schimba-o cu nimic.
  15. Bizoon , nu ma cunosti, nu te cunosc... Am gasit topicul asta acum doua saptamani dupa ce am dat click pe semnatura "vand km" a unui user. Am citit dupa, din curiozitate si alte topics d'ale tale. Deci tu esti ce nu pot sa fiu eu acum , tu faci ce as vrea sa fac eu acum , si ca exprimare , limbaj si poze ...nu pot decat sa visez. Sunt de acord ca asta e un forum , sunt de acord ca pe un forum au loc toate parerile si oricine e binevenit sa si le exprime. Dar.. Sper ca cativa ratati nu au reusit sa te puna pe ganduri , nu au reusit sa te coboare in mocirla lor. Vezi tu...pe langa faptul ca ne aflam pe un forum, mai e si chestia ca ne aflam pe un forum romanesc. Aici daca te cheama Pascota , tot se gasesc cativa care sa te invete cum sa te dai pe circuit...daca te cheama Kasparov multi vor zice ca esti 0 ca jucator de sah, daca te cheama bizoon multi vor spune ca esti doar un cersetor. Ca a fost o strategie de marketing si PR ...e clar. Ca a avut succes e si mai clar! Mda dar distrusii aia nu se intreaba de ce a avut asa de mult succes... Nu se gandesc ca noi ne realizam un vis prin tine, nu se gandesc ca si daca vroiai sa te duci pe luna probabil tot se strangeau suficienti bani. Dar nu e vina lor. Pentru ca anumite lucruri sunt peste puterea lor de intelegere. Si pentru ca sunt romani. Drum bun.
  16. ITS

    Accident Baba Novac

    Mda numai ca sunt preluate in limba romana de ani buni .. topicul este...iti pare ceva gresit la exprimare? Intradevar astea sunt fineturi dar nu de asta ne-am luat noi de el sa fim seriosi
  17. ITS

    Accident Baba Novac

    OMG there is hope! Felicitari pt. primul post complet corect gramatical
  18. ITS

    Accident Baba Novac

    Pai iti zic da sa stii ca si eu sunt beat numai trebuia scris nu mai acolo. Topic-ul la fal ca motociclist-ul . Post-uri. ...un post doua posturi. Get it?
  19. ITS

    Accident Baba Novac

    Na ca ma uit doar la ultimul post al retardului sa vedem ce a scapat domnu' moderator:
  20. pai nu dar capetele strazii sunt la distanta aproximativ egala de centru de aia eram curios ce vrea sa zica cand spune " veneam dinspre centru"
  21. ITS

    Accident Baba Novac

    domnu' moderator, inseamna ca nu mai vezi bine.
  22. Stai ca io am o problema... Care e sensul de venit dinspre centru pe trafic greu . Incepe de la Razoare si se termina undeva langa Sos. Viilor.
  23. Nu e o gluma . Cand mergeam cu DR-ul sau cu scuter, sau Jawa, sau virago sau cu ce am mai mers foloseam si eu cu incredere frana spate. De cand am VTR-ul nu am atins nici macar odata frana spate , fara gluma nici macar de proba. Am vazut si alte carenate cu discul de la roata spate ruginit drept urmare nu sunt singurul nebun PS Nu mi-am propus sa nu folosesc frana pe spate la VTR pur si simplu nu am folosit-o.
×
×
  • Creează nouă...