CrazYRaveN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Vand carena din imaginile urmatoare,numai ca intr-o alta forma si imagine+suporti+far+bord ca in imaginile ce urmeaza.cei interesati ma pot contacta si pe 0748158058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 daca vrei sa vinzi pune si un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 daca vrei sa vinzi pune si un pret Nu pot pune un pret din moment ce nu stiu cat valoreaza.Stiu doar ca are suport,bord functional cu ceasuri de honda,si martori luminosi,vopsire spun eu foarte bine facuta fata de cea anterioara.mai pot oferii chiar si un far care se poate potrivii pt ea,identic cu cel din poze,numai ca are protectia exterioara neagra.Astept oferte de pret.... Ocupa spatiu inutil in pod la mine cand poate fii folosita de cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Nu pot pune un pret din moment ce nu stiu cat valoreaza.Stiu doar ca are suport,bord functional cu ceasuri de honda,si martori luminosi,vopsire spun eu foarte bine facuta fata de cea anterioara.mai pot oferii chiar si un far care se poate potrivii pt ea,identic cu cel din poze,numai ca are protectia exterioara neagra.Astept oferte de pret.... Ocupa spatiu inutil in pod la mine cand poate fii folosita de cineva. sticla { plastic}nu o are ? poate te pot ajuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 e cumva carena de ETZ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Decembrie 26, 2007 Autor Share Postat Decembrie 26, 2007 e cumva carena de ETZ ? Da este de mz etz de 250.A fost folosita la motoarele de politie! --- Mesaj completat în 26 Dec 2007 12:10 ------------- sticla { plastic}nu o are ? poate te pot ajuta.... nu mai are parbriz...dar oricum eu nu mai am nevoie sa ii mai pun unul acum din moment ce nu o sa o mai folosesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Daca nu stii ce sa ceri , eu dau 1 mil. pe ea. De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Decembrie 27, 2007 Autor Share Postat Decembrie 27, 2007 Daca nu stii ce sa ceri , eu dau 1 mil. pe ea. De unde esti? s-a oferit deja mai mult pe ea....si oricum merita mult mai mult dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate