MirceaB Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Hello! Stie cineva amanunte despre un accident (din cite am inteles,din pacate mortal) petrecut zilele trecute (cred ca in seara zilei de 21.12.2007)in zona Calan judetul Hunedoara?Din intimplare am pozele cu motorul distrus si cu masina in cauza...dar vreau daca se poate sa aflu mai multe detalii. Cine, ce, cum? Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BaresiK Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pai pune si tu pozele ... ca altfel nu vezi ca nu se stie nimic ...deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 parca am auzit si eu ceva...erau 2 baieti pe motor....au intrat in spatele unui TIR. ...unul nu avea casca....unul din ei a murit si celalalt e la spital in stare grava...cel care conducea nu avea carnet (sau nu avea categoria corespunzatoare)....eu nu inteleg ce poti cauta pe zapada aia cu motorul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 si pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Hello! Astea sunt pozele, cu cele 2 vehicule implicate in accident..nu stiu cit ajuta.Poate doar sa va faceti o idee despre ce pot unii sa pateasca. Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate