Vizitator lznicu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Pai cum sati spun mie imi produce o senzatie super faina e greu de explicat in cuvinte ce senzatie am cind merg cu bikeul, cind conduci un bike cu ghidon asa inalt totul este alfel fata de restul....conduci diferit motorul si cu timpul te obisnuesti.....mie imi place mult de tot.... pina nu incerci tu sa mergi cu unul nu iti poti da seama cum este.. salut numa bine Dar e obositor? ma gandesc ca stai cu mainile-n sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Dar e obositor? ma gandesc ca stai cu mainile-n sus... E mult mai obositor sa stai in pozitia "fetus", pe o vitezana. Comoditate gasesti intr-o conserva, pe un touring bike, sau un cruiser... chopper-ele sint altceva. "Daca trebuie sa intrebi, n-o sa intelegi niciodata!", zice o vorba de biker-i... si subscriu la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Aloha! Si cat cum unde gasesc si eu ghidon dinasta, si s-ar potrivi la virago? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Dar e obositor? ma gandesc ca stai cu mainile-n sus... Cu orce motor obosesti dupa un timp... la inaltimea unde e ghidonul mai perfect nu se putea.....daca obosesc ,ma opresc la un bar ling o bere doua beri, fumez o tigara ma odihnesc si continui drumul. pina la urmatoarea bere.... baga un ochi la filmare sa vezi ce comod stau pe bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cu orce motor obosesti dupa un timp... la inaltimea unde e ghidonul mai perfect nu se putea.....daca obosesc ,ma opresc la un bar ling o bere doua beri, fumez o tigara ma odihnesc si continui drumul. pina la urmatoarea bere.... baga un ochi la filmare sa vezi ce comod stau pe bike Foarte frumos, se potriveste totul RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Cu orce motor obosesti dupa un timp... la inaltimea unde e ghidonul mai perfect nu se putea.....daca obosesc ,ma opresc la un bar ling o bere doua beri, fumez o tigara ma odihnesc si continui drumul. pina la urmatoarea bere.... Bineinteles!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate