mielu Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 Motocicleta - Manual de utilizare si intretinere Cu scuze pentru intarziere (deh, mai tre' sa munceasca unii ) iata manualul scanat de Baiazid. Inca mai trebuie sa inserez niste nume de capitole, nu de alta dar sa nu sapati aiurea printre jpg.-uri. Daca cineva are timp si se indura sa o si aranjeze, grafic vorbind, noi ii vom fi vesnic recunoscatori. So' pa ia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 26, 2003 Share Postat Septembrie 26, 2003 Incearca si tu sa faci o arhiva mare cu toate si uploadeaz-o. Ca asa iti ia o zii sa o downloadezi. Sau vb cu moderatorii sa o puna pe site daca e prea mare ca sa faci tu upload. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 29, 2003 Autor Share Postat Septembrie 29, 2003 JOB DONE! Am pus si arhiva. E cam mare - 42MB -, dar intr-adevar e o idee utila. Multumesc pentru sugestie. P.S. Astazi am sa continui asezarea titlurilor capitolelor in limita timpului disponibil. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 JOB DONE! Am pus si arhiva. E cam mare - 42MB -, dar intr-adevar e o idee utila. Multumesc pentru sugestie. P.S. Astazi am sa continui asezarea titlurilor capitolelor in limita timpului disponibil. 10x Mielule, nimeni nu face treaba mai buna ca tine. 1000x pt ca le pui pe site. Ce ai facut cu carnetul? Maine te duci sa il ridici? Numerele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 30, 2003 Autor Share Postat Septembrie 30, 2003 Am rezolvat cu carnetul, dar mai am ceva de asteptat la numere. Ca ala de vorbisem sa-mi dea numerele repede mi-a cerut 1.500.000. Si i-am dat cu flit. Asa ca trebuie sa mai am un piculetz de rabdare. Tu mergi maine la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Am rezolvat cu carnetul, dar mai am ceva de asteptat la numere. Ca ala de vorbisem sa-mi dea numerele repede mi-a cerut 1.500.000. Si i-am dat cu flit. Asa ca trebuie sa mai am un piculetz de rabdare. Tu mergi maine la Arc? Evident (daca nu ploua). Hai si tu sa faci cunostiinta cu romanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 30, 2003 Autor Share Postat Septembrie 30, 2003 oki. hai ca ne conversam noi pe messenger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 oki. hai ca ne conversam noi pe messenger. Mosh, ma scuzi, eram plecat si cand am venit citeam ziarul si nu m-am uitat in monitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 DACA VREA CINEVA CARTEA RESPECTIVA NMPRUMUT IS DIN GALATI 0236\474522 SI MAI AM UNA CU INTRTINEREA SI REPARAREA MOTOCICLETELOR NU STIU AUTORUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 9, 2003 Autor Share Postat Octombrie 9, 2003 @cristi80: ideea ar fi sa punem in format electronic tot ce avem si sa dam acces la ele tuturor. Ca daca le plimbam din mana in mana... Ca sa nu mai spun ca nu poti retine tot ce scrie in carte si nu stii niciodata cand vrei sa revezi cate un pasaj. Deci daca vii prin buc. sau daca se anunta vreun bucurestean ca merge in Galati sa facem cumva sa ajunga acea carte ori la mine ori la Baiazid. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 Incearca si tu sa faci o arhiva mare cu toate si uploadeaz-o. Ca asa iti ia o zii sa o downloadezi. Sau vb cu moderatorii sa o puna pe site daca e prea mare ca sa faci tu upload. Din pacate nu se poate, datorita dreptrurilor de autor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 14, 2003 Autor Share Postat Octombrie 14, 2003 Despre drepturile de autor: nu stiu foarte exact, dar parca era o lege care spunea ca daca o carte nu este republicata sau drepturile de autor nu sunt reinnoite de catre editura care le detine in 50 de ani de la achizitionare, respectiva carte devine domeniu public, deci liber pentru publicare fara achizionarea vreunor drepturi de autor. Repet, se poate ca informatia mea sa fie eronata. Asta include publicare pe Internet. Este clar ca nu e cazul manualelor tehnice ale motocicletelor din zilele noastre! Cam asta ar fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Fratilor eu sunt tehnoredactor la un ziar din Craiova shi am timp berechet pentru a aranja cartea si de asemenea si computer care sa tina. Daca aveti vreo intentie sa trimiteti pe un cd-u cartea dati un mail la mihnea_ionascu2002@yahoo.com RIDE HARD, DIE FAST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 22, 2004 Share Postat Iulie 22, 2004 Motocicleta - Manual de utilizare si intretinere Cu scuze pentru intarziere (deh, mai tre' sa munceasca unii ) iata manualul scanat de Baiazid. Inca mai trebuie sa inserez niste nume de capitole, nu de alta dar sa nu sapati aiurea printre jpg.-uri. Daca cineva are timp si se indura sa o si aranjeze, grafic vorbind, noi ii vom fi vesnic recunoscatori. So' pa ia! nu merge link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a|eX Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 nu merge link-ul ne raspunde si noua cineva? nu merge link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 ne raspunde si noua cineva? nu merge link-ul nici nu ma mir. la cat de proaspat e topicul. si eu m-am chinuit fara succes sa fac rost de ea si intr-o zi mi-a dat-o cineva degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate