mixmagic Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Salutare! Am strans bani si imediat dupa anul nou vreau sa-mi cumpar al 2-lea motor care sper sa nu-l mai schimb ani buni. Primul a fost un virago 250 pe care m-am invatat sa merg. Am 175 si 80 Kg. Vreau sa merg cu el si in Bucuresti si in tara M-am gandit sa aleg intre HONDA VT 750 C2 Shadow SAU Kawasaky vn800 Classic. Intrebaret e: Care sunt diferentele intre cele 2? Honda mi s-a parut mult mai mare si mai grea decat Kawasaky...Nu mai stiu ce sa aleg ca m-am zapacit de tot Poate ma ajutati voi cat se poate de repede MULTUMESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Gasesti un test comparativ intre Honda VT750 Shadow Spirit si Kawasaki VN900 Classic in revista "Motociclismo" nr. 7, oct. 2007. De asemenea, un test comparativ in care e prezentata Honda VT750 Shadow Spirit alaturi de Kawasaki VN900 Custom si Harley-Davidson Sportster 883 Custom gasesti in revista "Univers Moto" nr. 11-12/2007. Daca vrei si o parere personala: Honda Shadow . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Mai e o varianta, cu adevarat clasica. /index.php?showtopic=161927 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixmagic Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 Gasesti un test comparativ intre Honda VT750 Shadow Spirit si Kawasaki VN900 Classic in revista "Motociclismo" nr. 7, oct. 2007. De asemenea, un test comparativ in care e prezentata Honda VT750 Shadow Spirit alaturi de Kawasaki VN900 Custom si Harley-Davidson Sportster 883 Custom gasesti in revista "Univers Moto" nr. 11-12/2007. Daca vrei si o parere personala: Honda Shadow . Merci fain de informatie --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 22:49 ------------- Mai e o varianta, cu adevarat clasica. /index.php?showtopic=161927 Frumos motorul tau dar nu e ceea ce caut Bafta la vanzare! --- Mesaj completat în 31 Dec 2007 07:25 -------------Multumesc tuturora pentru promtitudine.''Nici nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri'' M-am decis Kavasaki Vn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 <small>--- Mesaj completat în 31 Dec 2007 07:25 -------------</small><br/>Multumesc tuturora pentru promtitudine.''Nici nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri'' M-am decis Kavasaki Vn subscriu pt VN classic. ps:fina ironia,dar daca ai fi cautat mai atent printre topicuri,imposibil sa nu fi gasit informatiile solicitate....nu e necesar sa deschideti topicuri de fiecare data cand vreti sa comparati ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate