ianachim Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 prea furmos (doar - 4grade) si soare afara pentru a nu arde un pic anvelopele plecat din buc pe la 13.30 intors pe la 3.30 pe drumul de dus nici un motorist la intoarce am depasit 2 curajosi si mai veneau inca 2 dinspre buc bravo domnilor sa inteleg sa suntem singuri care nu am gasit solutie din aceea de conservat benzina in rezervor asfatul super ok chiar fara gheata insa numai pe zonele circulate super "conservari" am intalnit azi intradevar am dat drumul si la proiectoare si din spate cand vin zici ca e moto de politie insa oamenii se dadeau de pe banda 2 fara sa mai dau faza lunga daca mai tine vremea asa poate mai merge una maine inca o data BRAVO celor ce au miscat azi motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Tare! (faza cu politia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 29, 2007 Admin Share Postat Decembrie 29, 2007 Maine as baga si eu o tura.. Ne auzim.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Maine as baga si eu o tura.. Ne auzim.. Luigi Vicol salutare o sinaia miine ce ziceti astept propuneri chiar ma duc pina la sinaia sigur Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 29, 2007 Admin Share Postat Decembrie 29, 2007 Pompi..ne auzim maine la telefon..oricum in jur de 11 daca o sa fie.. Nea,Ianachim..ce spui? Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 sal e de plecat in principiu dupa 11 si de intors pana in 16 si depinde cum se face soseaua pe sensul de venit dinspre ploiesti era mai ud azi cand cele mai multe mergeau spre munte --- Mesaj completat în 29 Dec 2007 20:56 -------------supr tare asta spuneam si eu acum --- Mesaj completat în 29 Dec 2007 21:12 -------------l.am sunat si pe MAE la 9.30 maine imi spune de ca vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 29, 2007 Admin Share Postat Decembrie 29, 2007 Pai lasa un numar sa ne putem intelege maine.Pe al lui Pompi il am eu.. Inca ceva..mazga asta nenorocita care este prin oras era si in afara? Luigi Vicol 0722/625.710 PS:Chiar am chef sa vad fetele astora din masina pe la Sinaia cind ne-or vedea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 va mananca rau pasarica...deh, unii au izmene speciale din piele de Scaraotchi...dar care nu stie...o sa-i inghetze oolelele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 va mananca rau pasarica...deh, unii au izmene speciale din piele de Scaraotchi...dar care nu stie...o sa-i inghetze oolelele... oameni buni e tirziu 11 la 10 fix sa sa fiim pe cai si la 16 sa fiim la bucuresti mergem copacel nui chiar asa de frig intalnirea sa fie la omv baneasa la 10 facem cam 2 ore pina la sinaia 12 sa fiim acolo la 13 sa plecam catre casa astept comfirmari va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 inca e mazga la ora aia sa mai circule masinile si sa o curete daca plecam la 11 2.5 ore dus masa 1 h 2.5 ore intors 0744657705 dupa 9.00 vorbim omv e ok dar sa stabilim ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate