Vlad CBR Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Caut de cateva zile bune atat pe google cat si pe alte forum-uri dedicate motociclismului si nu am gasit decat sfaturi inutile Asadar...indraznesc sa cer in acest topic , poate am si eu un pic de noroc Sunt interesat sa gasesc un garaj/pe cineva care se ocupa de tunning (motor sau design exterior...accesorii carbon etc.) ma puteti orienta catre ceva concret ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 depinde foarte mult de cati bani dispui,cat vrei sa investesti si cat de mult vrei sa transformi motorul. in principiu noi facem asa ceva dar trebuie vazut despre ce este vorba. 4pistons alex-0765888825 piticu-0768322327 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 Un email / id messenger? Legat de bani...depinde..vorbim in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate