ianachim Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 sal cateva momente placute din vara asta din SANTORINI moto este un xt 600 inchiriat cu 25 euro/zi pe 10 zile aveau o gramada de motoare pana la 1300 cc insa la ce distante sunt acolo nu se merita plus ca asta a fost prima mea motocicleta(modelul asta) si imi era dor de ea parca calaream o bicicleta dupa ce in tara alergasem 1200 gs adv o sa spuneti ce faci cu o moto pe insula e uite ca faci cel putin 40 de km de la un capat la altul + drumurile intre orase frumos foarte frumos de cate ori vad imaginile astea ma apuca un dor nebun sa merg acolo pentru cei care nu au fost si cred ca merita sa "arunce" 2000 euro pe 12 zile de pereche cu transp avion masa casa moto etc pot da detalii LHC5Om6czQQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 (editat) Ai inceput sa fii "siropos"! Ce urmeaza o telenovela? Editat Ianuarie 1, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 Ai inceput sa fii "siropos"! Ce urmeaza o telenovela? hi hi hi da ma ce esti gelos ai vazut ca la telenovela "barcelona" te.am deturnat din austria asa ca poate imi faca agentie de turism sa vada lumea si alte strazi decat a1 si a2 ce nu ti.a placut? posta romana sa traiasca ............... prieteni stiu de ce LHC5Om6czQQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Casca iti dau aia sau trebe sa vin cu ea de acasa? O cagula pot sa'mi car pentru a nu avea contact direct cu matreata altora, insa sa vin cu casca din RO mai greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) in primi 3 ani nu am avut probleme cu casca nu m.a oprit politia deloc anul asta 2007 mergeam ca pana acum fara si m.au oprit oameni noroc ca eram fara acte si au fost intelegatori insa mi,au spus clar a doua oara cand ne intalnim si nu ai casca 200 e amenda si permis luat nu merita cagula la 35 - 40 grade cu cagula esti nebun castile sunt ok si de la cat apa sarata iei din mare nu vei face matreata clar de asta si imi placea acolo fara casca aer sarat peisaje super cand inchiriezi iti da si 2 casti --- Mesaj completat în 02 Jan 2008 19:28 -------------LHC5Om6czQQ merci zidu Editat Ianuarie 2, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 inca ceva filmat kWrVD8XXVQc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 ÂŞi continuarea filmării ? Momentul cand se duce cu ATV`ul in prăpastie unde e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) aici in prapastie Editat Ianuarie 2, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Cam bun vinul ala al lor, si alb dar mai ales ala rosu ... plus ca toate cazanele de 125 aveau toba sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 nu imi aduce aminte de vinul ala si de vinarie ca ma urc acum in avion un vinsanto ar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 in primi 3 ani nu am avut probleme cu casca nu m.a oprit politia deloc anul asta 2007 mergeam ca pana acum fara si m.au oprit oameni noroc ca eram fara acte si au fost intelegatori insa mi,au spus clar a doua oara cand ne intalnim si nu ai casca 200 e amenda si permis luat nu merita cagula la 35 - 40 grade cu cagula esti nebun castile sunt ok si de la cat apa sarata iei din mare nu vei face matreata clar de asta si imi placea acolo fara casca aer sarat peisaje super cand inchiriezi iti da si 2 casti <small>--- Mesaj completat în 02 Jan 2008 19:28 -------------</small><br/>LHC5Om6czQQ merci zidu Prietene, sa te vad pe tine cum respiri aeru` ala sarat dupa ce ai dat cu tzeasta de bordura (fara casca) sau cand ti-ai luat "furnirul" de pe coapse, coate, palmi, spate, pentru ca "echipamentul" tau de protectie e format din tricou si pantaloni scurti. In rest, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 Prietene, sa te vad pe tine cum respiri aeru` ala sarat dupa ce ai dat cu tzeasta de bordura (fara casca) sau cand ti-ai luat "furnirul" de pe coapse, coate, palmi, spate, pentru ca "echipamentul" tau de protectie e format din tricou si pantaloni scurti. In rest, felicitari! asa cu am mana si piciorul ars meniscul scos operatie pe picior deci aerul curat si sarat intra pe NARI si sa nu uitam DACA nu as lua PUNCTE si mi.ar suspenda permisul as merge fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 asa cu am mana si piciorul ars meniscul scos operatie pe picior deci aerul curat si sarat intra pe NARI si sa nu uitam DACA nu as lua PUNCTE si mi.ar suspenda permisul as merge fara casca Aaaaaaaa, apoi tu ai antecedente si tot n-ai inteles nimic? Esti masochist! Nu pot decat sa-ti urez asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 De ce n-am merge la Santorini cu motoarele la vara? E mai scump de 2000 euro in cazul asta all inclusive, fara cheltuieli de fite? In rest, sanatate si fara neplaceri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2008 sal ai cam 2500 de km dus intors din pireu iei feribot cam 100 euro de om si motor dua intors cazare cam 30 - 40 dubla masa cam 30 pe zi la benzina un calcul aprox 200 euro deci vezi ce si cum eu unul daca totul e ok plec cam 3 sapt in tur de europa 10000 - 12000 km pas santorini 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate