virilu Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 AStia sunt calutii mei.) sunt tare mandru de ei. Rieju rs 125cc este de vanzare daca intereseaza pe cva. Vtr..mi-a furat inima de prima data cand mam urcat pe el..si ma cucereste din ce in ce mai mult la fiecare plimbare..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 AStia sunt calutii mei.) sunt tare mandru de ei. Rieju rs 125cc este de vanzare daca intereseaza pe cva. Vtr..mi-a furat inima de prima data cand mam urcat pe el..si ma cucereste din ce in ce mai mult la fiecare plimbare..) Frumoase "motorete" :crack: Cati mai multi km cu VTR si cam cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Nice bikes, take care ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 super tare vtr ai grija de ea. cat despre 125 ...nu stiu nu7 vreau sa fiu rau dar sa am una de 1000 si una de 125...nu m-as mai uita la cea din urma. spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Decapotabila aia a cui e ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Decapotabila aia a cui e ma? te faci ca nu sti?) tot a lu grasu asta de se crede viril sa vina vara sa bem niste beri(fara alcol) acolo la pizzerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2008 hehehe..vine ea si vara=)):D A MEA E MAAA!!=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate