CostinTudor Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Am un suzuki 400 drz sm facut pentru enduro si inca nu am schimbat toba la el...vreau sa pun ceva pe el (toba completa din galerie) care sa-mi ofere un zgomot deosebit si daca se poate chiar 2-3 cai in plus )) Imi putetzi da niste exemple de tobe ??? Vreau sa sune foarte bine si sa se simta diferentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 sebring, ackrapovic, leo vince..etc. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 arrow suna bine si ieftinuta la pret..da pacaleste-l pe artur de un acrapo...carbon titan..brum brum..poooc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 SEBRING --- Mesaj completat în 13 Jan 2008 21:22 -------------SEBRING...am avut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 Multumesc pt sfaturi...enduroman...face frumos toba aia ? Si unde pot gasii sebring in romania ?? si un pret aprox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 pot aduce si cei de la Motoland din Cluj...www.motoland.ro sau 0264237100.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Multumesc pt sfaturi...enduroman...face frumos toba aia ? Si unde pot gasii sebring in romania ?? si un pret aprox? a-kra-po-vic,a-kra-po-vic,a-kra-po-vic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Am un suzuki 400 drz sm facut pentru enduro si inca nu am schimbat toba la el...vreau sa pun ceva pe el (toba completa din galerie) care sa-mi ofere un zgomot deosebit si daca se poate chiar 2-3 cai in plus )) Imi putetzi da niste exemple de tobe ??? Vreau sa sune foarte bine si sa se simta diferentza Uite ce si-a pus co-forumistul J A C K fix pe DRZ-ul lui: Discuta cu el sa-ti spuna ce parere are de sunet si putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 NU arata rau.....multumesc pt idei.. --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 19:52 -------------din cate vad eu e numai finala...ma interesa sa aflu parerea parerrii cuiva care are din galerie..e totushi o diferenta...la zgomot nu stiu daca e mare diferenta dar la putere sigur e !! SI daca mai e vreun posesor de Drz 400 SM sa-mi zica cum mai maresc caii putere ?? Carburator de la CCM va spune ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 e exact pe dos...caii nu prea vor creste, insa zgomotul are sanse mai bune.un sfat dezinteresat e sa nu mai visezi la mari puteri de la drz400, modificarile costa mult si nu aduc cine stie ce.vrei mai mult, de preferat cauti altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 "SI daca mai e vreun posesor de Drz 400 SM sa-mi zica cum mai maresc caii putere ?? Carburator de la CCM va spune ceva?? " Imi spune mie. Si nu e carburator "de la CCM". Pe 404 au pus Keihin FCR39, mai mare decat Mikuni BSR36 de pe DRZ. Eu nu as umbla la un DRZ. Baietii aia de la CCM stiu ei ce fac in hambarele lor. Eu zic ca o sa pierzi mult la capitolul fiabilitate daca incerci asa ceva. Iar la capitolul cai putere, eu nu mi-as face iluzii: desi carburatorul mai mare contribuie cu cativa cai, majoritatea cailor diferenta intre CCM si DRZ vin de la greutatea cu vreo 10kg in minus a CCMului. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 vreau sa fac o toba din aluminiu (teava de irigatii) pt un KLR 600 nu stau prea bine cu $ asa ca, vreau sa o fac in regie proprie. si nici nu vreau sa o distrug pe ceea originala ! Ce ar trebuii sa bag in ea sa sune mai bine ? Vreau sa fac o palnie din fier care sa aibe o teava ce intra unde se inbina si sa o prind cu nituri de aluminiu si la final o palnie invers in aluminiu tot prinsa cu nituri si pentru fixare doua coliere metalice A mai facut cineva asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 cred ca vei reusi sa construiesti un sistem de irigatie f interesant.bafta la poluarea fonica pe care ti o doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 "SI daca mai e vreun posesor de Drz 400 SM sa-mi zica cum mai maresc caii putere ?? Carburator de la CCM va spune ceva?? " Imi spune mie. Si nu e carburator "de la CCM". Pe 404 au pus Keihin FCR39, mai mare decat Mikuni BSR36 de pe DRZ. Eu nu as umbla la un DRZ. Baietii aia de la CCM stiu ei ce fac in hambarele lor. Eu zic ca o sa pierzi mult la capitolul fiabilitate daca incerci asa ceva. Iar la capitolul cai putere, eu nu mi-as face iluzii: desi carburatorul mai mare contribuie cu cativa cai, majoritatea cailor diferenta intre CCM si DRZ vin de la greutatea cu vreo 10kg in minus a CCMului. . Puterea e una si greutatea e alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) M-am exprimat gresit. Voiam sa spun ca la diferenta dintre CCM si DRZ conteaza si cei 10kg in minus; nu numai cei 10 cai in plus. Dar am gresit spunand ca mai mult. Niste calcule simple au dovedit ca conteaza mai mult 10 cai in plus decat 10 kg in minus in cazul acesta. Editat Ianuarie 18, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 depinde ce vrei sa faci cu caii aia in + pt enduro iti dau perfecta dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 cred ca vei reusi sa construiesti un sistem de irigatie f interesant.bafta la poluarea fonica pe care ti o doresti. Asta e pana cand o sa am $$$ sa imi cumpar o toba de 500 EU incerc sa m-a descurc cum pot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate