Jorj Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 M-ai vazut pe mine ca stau sa astept dupa astea, OReLica?! . Am intrebat doar de completat talonu ala, sezi bland! Daca se dadea vreo Dyna-Glide, sau -hai- macar vreun FeJeReu, d-ala de 13sute (cc) mai ziceam! Atunci chiar m-as fi "agitat" mai ceva ca iaurtu inainte de consumatie . Si pana la urma cine a castigat-o, motomartienii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Daca cumparai numarul pe iunie parca..sau iulie vedeai si cine a castigat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro-TM Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 EU AM CASTIGAT MOTORETA APRILIA LA CONCURSUL PE 2007....SERIOS VORBESC..NU E VRAJEALA.FILIP PITARU SI CEI DIN REDACTIE VA POT CONFIRMA.PREMIILE SUNT SUBTIRI...DAR TOTUSI MERITA ....MACAR CASTIGI EXPERIENTA.ANUL ASTA ,A CASTIGAT MOBRA DAN SIMION COSMIN DIN AIUD .....SI ECHIPAMENTUL A MERS IN CORABIA-OLT. IN NR 5 -MAI 2008 A FOST AFISATA LISTA CASTIGATORILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate