alexutzza Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 io glumeam,blondo,da` am uitat de smile. gaseste ceva de calarit,ca io m-am scos. i s-a facut mila de mine,ca stie ce groaza am de stat pasager..in mers. nu calaresc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 nu calaresc nimic Asta nu e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 una peste alta ,ce dreaq facem azi? iese soarele pe la 8 ?? Mesaj completat era sa uit..BBL-ule..sper ca nu tie iti ridicau masina ieri dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 daca lumea n'are ce face cred ca eu ajung azi prin biker's (Matei Voievod) pe la 19.00 - bem o BERE! aveti tel meu daca vreti sa vb dupa 17.00, pana atunci - PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) era sa uit..BBL-ule..sper ca nu tie iti ridicau masina ieri dimineata. Nu, a fost suficient odata anul trecut, acum stiu unde trebuie sa le parcam ca sa nu le ridice. Editat Octombrie 29, 2009 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Asta nu e bine de unde stii tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 de unde stii tu ? banuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Nu, a fost suficient odata anul trecut, acum stiu unde trebuie sa le parcam ca sa nu le ridice. pai le ridicau chiar din fatza scarii,din zona aia pe unde oricum nu circula masini. Editat Octombrie 29, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 banuiesc te-am prins ,nici tu nu stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 te-am prins ,nici tu nu stii ba stie,dar e politicos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 pai le ridicau chiar din fatza scarii,din zona aia pe unde oricum nu circula masini. cica de pe bordura n-au voie sa le ridice , daca au loc sa treaca pietonii Mesaj completat te-am prins ,nici tu nu stii Eu stiu sa calaresc , e drept sunt la inceput dar imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 cica de pe bordura n-au voie sa le ridice , daca au loc sa treaca pietoniiMesaj completat Eu stiu sa calaresc , e drept sunt la inceput dar imi place singur pe sa stii tu cu pasageri mai inalti nu stii @raducu :nu am observat ce ai scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 singur pe sa stii tu cu pasageri mai inalti nu stii @raducu :nu am observat ce ai scris stiu si cu pasageri mai inalti dar ma intimidez ...si incepe sa-mi bata inima mai tare ....respir mai greu si mai cald si se abureste viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 stiu si cu pasageri mai inalti dar ma intimidez ...si incepe sa-mi bata inima mai tare ....respir mai greu si mai cald si se abureste viziera vai claudiule observ ca ai o latura sensibila pe care nu o cunosteam inca,esti plin de surprize ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Afara este frig ,polua ....o ploaie rece ........ iar eu sunt pe motor Mesaj completat si aseara am fost tot pe motor ....oare am ceva la cap ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Afara este frig ,polua ....o ploaie rece ........iar eu sunt pe motor si aseara am fost tot pe motor ....oare am ceva la cap ? in mod sigur. acu' ce...nush, poate ne ajuta vreo psiholoaga...o sedinta particulara, ceva. stiu si cu pasageri mai inalti dar ma intimidez ...si incepe sa-mi bata inima mai tare ....respir mai greu si mai cald si se abureste viziera pune-ti Pinlock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 in mod sigur. acu' ce...nush, poate ne ajuta vreo psiholoaga...o sedinta particulara, ceva. pune-ti Pinlock. nu sunt nebun ,acum mi-am dat seama de ce . Nu imi merge masina pinlock nu imi pun , mi-e frica sa nu orbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 nu sunt nebun ,acum mi-am dat seama de ce . Nu imi merge masina pinlock nu imi pun , mi-e frica sa nu orbesc Exista si RATB Claudiule ,ai uitat? Cu metroul faci foarte putin si cu 41 la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Exista si RATB Claudiule ,ai uitat? Cu metroul faci foarte putin si cu 41 la fel da . ai dreptate ...numai ca lucrez la 7 min de mers pe jos ...sa mai iau si metroul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 da . ai dreptate ...numai ca lucrez la 7 min de mers pe jos ...sa mai iau si metroul ? În 7 minute cât faci tu până la serviciu nici nu se încălzeÂşte motorul bine. Mai bine recunoaÂşte că eÂşti un comod Âşi un fițos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 În 7 minute cât faci tu până la serviciu nici nu se încălzeÂşte motorul bine. Mai bine recunoaÂşte că eÂşti un comod Âşi un fițos Da , comod cu picioarele ude si inghetate ..mainile la fel ....mai nou e fitza sa te asezi cu curu pe o sa uda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Eu cred ca a luat motorul pe ploaie doar ca sa folosesaca stergatorul ala pt viziera.Doamne uitasem ce bine e in patutz,da mi+am revenit.Boris deabea astpt sa te iau de urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 da . ai dreptate ...numai ca lucrez la 7 min de mers pe jos ...sa mai iau si metroul ? lucrezi cumva la un magazin? poti sa-mi faci rost de chesti mocca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 lucrezi cumva la un magazin? poti sa-mi faci rost de chesti mocca? Da , iti dau mocca ...chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 claudiule..nu ti-a ajuns mah aseara? nu e fun azi cu mobra..bine,nici pe jos nu a fost,ca s-a udat ziaru`,si n-am mai vazut bine fata de la pg 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate