Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 cosmine, te scuip ...si vezi ca si-a facut upgrade, scuipa cu acid!! Substanta coroziva, nu aia halucinanta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) 'neatza dragutzilor nu mai dormitzi atat in front........ bbl pe unde umblashi bre? Am fost la Piatra Neamt, la o nunta. Cu masina ca ii flutura rochia prietenei daca ne duceam pe moto . Foarte frumos, m-am dat cu telegondola lu' nea Pinalty. Prodigy, fu buna jeaca? Editat Iulie 15, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 welcome, treefoo! cosmine, te scuip Kali musai sa fie in ochiul ala stirb. ...si vezi ca si-a facut upgrade, scuipa cu acid!! Substanta coroziva, nu aia halucinanta.. Multumesc pt avertizare cand ma voi intalni cu domnisoara Kali o sa iau casca lui Prodigy in cap sa vad daca rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Kali musai sa fie in ochiul ala stirb. Multumesc pt avertizare cand ma voi intalni cu domnisoara Kali o sa iau casca lui Prodigy in cap sa vad daca rezista. Da' ce marime e?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 COSMIN, POZELE MELE! TE ROG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 COSMIN, POZELE MELE! TE ROG! Ce ton suav a folosit!!! Da' lipsesc cateva cuvinte: "pana nu-ti dau foc!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 sau cum ar zice cineva <<Inlocuiti "te rog" cu "ACUM" si "multumesc" cu "VEZI CA SE POATE?" si lucrurile vor merge uimitor de usor>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 sau cum ar zice cineva<<Inlocuiti "te rog" cu "ACUM" si "multumesc" cu "VEZI CA SE POATE?" si lucrurile vor merge uimitor de usor>> Sau, cum zicea Bill Engvall: "Eu am facut un pact cu nevasta-mea cand ne-am casatorit - ea ia toate deciziile usoare, eu iau toate deciziile grele, ca sa nu fie discutii de autoritate.. Si pana acum, in cincisprezece ani, n-am avut nici o decizie grea de luat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 sau cum ar zice cineva<<Inlocuiti "te rog" cu "ACUM" si "multumesc" cu "VEZI CA SE POATE?" si lucrurile vor merge uimitor de usor>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 COSMIN, POZELE MELE! TE ROG! Mai am un pic si intru sub masa............. numai sa-mi dai un os si sa ma mangai pe blana poate o sa si latru curand....Ce atata graba le pun pe un cd candva si le aduc.....of of of cata nerabdare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Mai am un pic si intru sub masa............. numai sa-mi dai un os si sa ma mangai pe blana poate o sa si latru curand....Ce atata graba le pun pe un cd candva si le aduc.....of of of cata nerabdare.... Iti dau cate oase vrei, numai sa le aduci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 poli ? diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 poli ? diseara ? sau apasu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 Pas. Ma gasiti la cotetz, daca aveti elan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Trei scheleti mergeau pe strada. La um moment dat unul il pipaie pe cel de linga el si zice: - Ia uite ce oase tari ai! Cind ai murit? - In 70' zice scheletul. Eee... se manca sanatos atunci. Da tu cind ai murit? - Pai in 90', da' si atunci se manca inca sanatos. - Dar vedem ca si tu ai oase tari..calciu... ce mai. Cand ai zis ca ai murit?, il intrebara curiosi pe al treilea schelet. -Baaaa, eu n-am murit! Sunt student si ma duc la cursuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Trei scheleti mergeau pe strada. La um moment dat unul il pipaie pe cel de linga el si zice: - Ia uite ce oase tari ai! Cind ai murit? - In 70' zice scheletul. Eee... se manca sanatos atunci. Da tu cind ai murit? - Pai in 90', da' si atunci se manca inca sanatos. - Dar vedem ca si tu ai oase tari..calciu... ce mai. Cand ai zis ca ai murit?, il intrebara curiosi pe al treilea schelet. -Baaaa, eu n-am murit! Sunt student si ma duc la cursuri... Da' aluia i-au dat mana libera?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Editat Iulie 15, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Neata Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 re ol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 Pana la urma, merge cineva in Bulgaria, la Obzor?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Neata Neatza, o zi buna dragilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 neatza buna la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Kali numai din cauza ta baietelul nu se duce la aqua land din cauza ca ai cobit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Kali numai din cauza ta baietelul nu se duce la aqua land din cauza ca ai cobit... ...pai uni sa munceasca si altzi sa se balaceasca......ce crezi tu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate