anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 De abia astept "discutiile"...sunt deschisa oricarui scriitor amator sau profesionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Cum faci un barbat fericit? 1. Gateste pentru el 2. Fa dragoste cu el 3. In rest lasa-l in pace (no offens cosmin_sn ) CUM FACI O FEMEIE FERICITA Trebuie sa fii pentru ea: 1. prieten 2. societate placuta 3. iubit 4. frate 5. parinte 6. maestru 7. educator 8. bucatar 9. timplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-insarcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tata bun 22. curat 23. simpatic 24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumet 30. creativ 31. puternic 32. intelegator 33. tolerant 34. precaut 35. ambitios 36. curajos 37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent Si asta e o forma de agatat no offense Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 De abia astept "discutiile"...sunt deschisa oricarui scriitor amator sau profesionist pai putem vorbii despre scoala, despre munca, despre filme.... dar pana la urma tot la sex ajungem. asa ca, sa nu mai pierdem vremea, hai sa trecem la oile noastre : iar la cearsafuri ? SNX sa-si miste si el burta in alta parte.... ps1: SNX a se citi sonex. ps2: vedeti ce subtil am deviat subiectul ? Si asta e o forma de agatat no offense adiq daca faci toate chestiile astea ...a gasit prostu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu ma pot decide,cosmin_sn sau danradu desi lui cosmin ii cam plac placintelele ...nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 pai putem vorbii despre scoala,despre munca, despre filme.... dar pana la urma tot la sex ajungem. asa ca, sa nu mai pierdem vremea, hai sa trecem la oile noastre : iar la cearsafuri ? SNX sa-si miste si el burta in alta parte.... ps1: SNX a se citi sonex. ps2: vedeti ce subtil am deviat subiectul ? adiq daca faci toate chestiile astea ...a gasit prostu' am zis acolo ptr ca stim toti locatia! vineri noi am fost la casa W si nu mai stiu cum, este pe Uverturii dar nu stie toata lumea unde este! daca vreti sa ne vedem in alta parte astept propuneri...important este sa ne vedem si sa venim toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cum faci un barbat fericit? 1. Gateste pentru el 2. Fa dragoste cu el 3. In rest lasa-l in pace (no offens cosmin_sn ) CUM FACI O FEMEIE FERICITA Trebuie sa fii pentru ea: 1. prieten 2. societate placuta 3. iubit 4. frate 5. parinte 6. maestru 7. educator 8. bucatar 9. timplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-insarcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tata bun 22. curat 23. simpatic 24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumet 30. creativ 31. puternic 32. intelegator 33. tolerant 34. precaut 35. ambitios 36. curajos 37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent Daca indeplinesc toate astea te mariti cu mine?Mi se mai spune si Guru, asta inglobeaza tot ce ai aici si multe altele.....Medicul veterinar este betiv si curvar,asta ar fi prima strofa a cantecului.....de fapt ce cantec e valsul miresei.....Valurile Dunari e o minciuna pe langa asta...... Sa le luam pe rand 1.Prietena e ea cu tine pana pune gheara dupa aia sa te ti ......o sa fi Silver toata viata asa il chema pe calul lui Raider si nu mai stiu cum...... 2.Sa-i oferi o societate unde se discuta de bursa...... si nu aia sociala de student..... 3.Iubit?Exista asa ceva? 4.Asta e tare....Se imprumuta de bani la tine pe termen nelimitat ca intre frati nu sunt datorii.. 5.Idem 4 6.Maestru isi doreste sa fi atunci cand dai cu aspiratorul prin sufragerie... 7.Educator cu plozii prietenelor care vin in vizita la voi si care le deranjaza la barfit... 8.Tu faci cea mai buna friptura.....Lauda-l pe prost ca scoate pieptul inainte sa mai faca.....cam asta e tactica... 9.Tamplar?Cu siguranta isi doreste ca in caz ca ea se duce pe munte ca Moise, tu sa poti sa-ti faci chip cioplit dupa asemanarea ei daca nu se mai intoarce,la cere sa te prosternezi de cateva ori pe zi... 10.Asa incepe fiecare relatie de la o gaurica astupata ....dupa aia daca nu esti instalator de meserie vine inundatia si dupa aia igrasia toata viata. Gata eu am comentat 10 pe restul ii las si pe ceilalti baieti sa le comenteze in marinimia mea.... Cred ca tre sa le scoatem pe hartie sa le discutam diseara la terasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 nu ma pot decide,cosmin_sn sau danradu desi lui cosmin ii cam plac placintelele ...nu ma bag incet, incet uite asa aflam motivul fericirii lui DanRadu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 dap...3 liste de genul asta...mai am de completat... Si nu uita : 41. sa-i faci des complimente 42. sa mergi cu placere la cumparaturi 43. sa nu exagerezi 44. sa fii bogat 45. sa fii rezistent la stres 46. sa nu te uiti dupa alte femei si in acelasi timp : 47. sa nu fii gelos 48. sa-i dai libertate 49. sa ai o relatie buna cu familia ta, fara s- o neglijezi pe ea 50. sa o consolezi si sa-i ridici moralul in momentele dificile si foarte important: 51. sa nu uiti aniversarile a ei si a celorlalti membri ai familiei, prieteni, aniversarea casniciei voastre si a tuturor prietenilor, aniversarea logodnei voastre si....toate datele posibile pe care ea le uita Nu te mai opresti acum....Gata le indeplinesc si pe astea...sunt perfect......mai mult ca perfect..... nu ma pot decide,cosmin_sn sau danradu desi lui cosmin ii cam plac placintelele ...nu ma bag Dan Radu e solutia.....Nu ca nu te-as vrea dar nu sunt prieten cu suspansul si as vrea sa stiu ceva....Daca o sa fi iubita lui poate afli de ce dracu e fericit si-mi zici si mie........ am zis acolo ptr ca stim toti locatia! vineri noi am fost la casa W si nu mai stiu cum, este pe Uverturii dar nu stie toata lumea unde este! daca vreti sa ne vedem in alta parte astept propuneri...important este sa ne vedem si sa venim toti! Nicolas nu ma mai iubesti,simt asta...........Cum sa mai schimbam acum ,cand eu mi-am ales hainele de duminica alea de merg cu ele la biserica sa merg la terasa la Alexandra.....Azi e ziua cea mare.......O sa-i cer prietenia asa ca am nevoie de sustinere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nu te mai opresti acum....Gata le indeplinesc si pe astea...sunt perfect......mai mult ca perfect..... Dan Radu e solutia.....Nu ca nu te-as vrea dar nu sunt prieten cu suspansul si as vrea sa stiu ceva....Daca o sa fi iubita lui poate afli de ce dracu e fericit si-mi zici si mie........ Nicolas nu ma mai iubesti,simt asta...........Cum sa mai schimbam acum ,cand eu mi-am ales hainele de duminica alea de merg cu ele la biserica sa merg la terasa la Alexandra.....Azi e ziua cea mare.......O sa-i cer prietenia asa ca am nevoie de sustinere.... Nikolas te iubeste si vom merge la Alexandra sa i cerem prietenia! Eu mi am lasat hainutele de duminica acasa, te las pe tine sa arati bine! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cine e Alexandra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cine e Alexandra? Stai calm domnule ca nu e vorba de prietena dumneavoastra care ma cauta insistent dupa ora 12 noaptea sa-i spun o poveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nikolas te iubeste,pe Alexandra o faci prietena ta,nu ma mai bag deja suntem cam multe si mi e teama ca nu o sa te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Stai calm domnule ca nu e vorba de prietena dumneavoastra care ma cauta insistent dupa ora 12 noaptea sa-i spun o poveste... Si cand te-ai trezit, era dimineata? Nikolas te iubeste,pe Alexandra o faci prietena ta,nu ma mai bag deja suntem cam multe si mi e teama ca nu o sa te descurci N-are sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Tocmai ascultam stirile... in patut Editat Mai 7, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nikolas te iubeste,pe Alexandra o faci prietena ta,nu ma mai bag deja suntem cam multe si mi e teama ca nu o sa te descurci Si nu am luat o in calcul si pe Denisa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Nikolas te iubeste,pe Alexandra o faci prietena ta,nu ma mai bag deja suntem cam multe si mi e teama ca nu o sa te descurci /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/wink.gifIti e teama......Sa nu-ti mai fie iti spun e raspicat......NU MA DESCURC..... /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif Dar am o perseverntza in mine....Intre toti e o dragoste platonica si nu prea.... /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif Pe mine ma iubesc toate persoanele importante......Ca sunt frumos ,nu-i asa Kali? /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/laugh.gif Si cand te-ai trezit, era dimineata? /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/blbl.gifnu ca i-am spus povesti pana dimineata.......Hai ma ca ea doar pe tine te iubeste. Tocmai ascultam stirile... in patut /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/mad.gifSavescule.....Eu macar recunosc,eu nu ma ascund dupa semnal ca altii.....da?Tu sa pregatesti banutii ca diseara tre sa uzi permisul cu multa bere.....Si vezi ca azi ma respect ,nu mai beau Noroc ma dau pe Gambrinus. Si nu am luat o in calcul si pe Denisa! /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/roflol.gifAsa Nicolas indeparteaz-o de mine si trimite-o in bratele lui Dan Radu poate aflam ceva....... Editat Mai 7, 2014 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Savescule.....Eu macar recunosc,eu nu ma ascund dupa semnal ca altii.....da?Tu sa pregatesti banutii ca diseara tre sa uzi permisul cu multa bere.....Si vezi ca azi ma respect ,nu mai beau Noroc ma dau pe Gambrinus. Imi pare rau pentru cei care m-au sunat weekendul asta pentru ca n-am avut semnal Sonea, daca te-ai numarat si tu printre ei asta e... vei primi o lada de Gambrinus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Inseamna ca am cu cine sa fac topless eu port cupa B,sau nr 2. Conteaza cupa la topless? Poate cupa mainii barbatzilor www.waterpark.ro: DIN 1 SEPTEMBRIE 2008 WATERPARK ESTE INKIS. Stiu eu insa o piscina care e inca deschisa si e frumos... Editat Septembrie 8, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Unele lucruri nu trebuie uitate niciodata. Unii oameni nu trebuie uitati niciodata. Parintii lui Traian si Ela au nevoie de voi, la un an de la moartea lor sub rotile basculantei. /index.php?showtopic=264230 lasati distractiile la strand sau cine stie unde altundeva si haideti Sambata 13 Sept la ora 12 pe strada Agnita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Imi pare rau pentru cei care m-au sunat weekendul asta pentru ca n-am avut semnal Sonea, daca te-ai numarat si tu printre ei asta e... vei primi o lada de Gambrinus Anunt important Buburuza dupa ce ca da dovada clara de surzire a inceput sa o lase si memoria .....Cand Dracu (a se observa ca am scris cu litera mare) sa te sun in week-end cand tu ne-ai alungat sambata noaptea la 22 ca ai vrut sa te lafai tu.... Eu oricum nu sun, ori dau beep ori aprind un foc si comunicam prin fum....Savescule.....Pot sa vin si eu la tine la firma sa-mi incarc telefonul ca am o factura asa de mare la curent.....Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 lasati distractiile la strand sau cine stie unde altundeva si haideti Sambata 13 Sept la ora 12 pe strada Agnita. Si pana pe 13 ce sa fac? sa ma incui in casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Conteaza cupa la topless? Poate cupa mainii barbatzilor www.waterpark.ro: DIN 1 SEPTEMBRIE 2008 WATERPARK ESTE INKIS. Stiu eu insa o piscina care e inca deschisa si e frumos... Bine ai zis barbatiilor ca mai sunt si baietei care simt nevoia sentimentelor materne si incep sa suga......... Ala din Constanta o fi deschis?Fara colacei nu are nici un fun.......Imi iau slipii aia cu trompa sa am frana la colac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Anunt importantBuburuza dupa ce ca da dovada clara de surzire a inceput sa o lase si memoria .....Cand Dracu (a se observa ca am scris cu litera mare) sa te sun in week-end cand tu ne-ai alungat sambata noaptea la 22 ca ai vrut sa te lafai tu.... Eu oricum nu sun, ori dau beep ori aprind un foc si comunicam prin fum....Savescule.....Pot sa vin si eu la tine la firma sa-mi incarc telefonul ca am o factura asa de mare la curent.....Multumesc... Nu fi rautacios ca v-am spus sa ramaneti cu mine ca mi-era fricuta dar voi n-ati vrut. Mai bine du-te la piscina ca e caldura mare si nu te mai lua de oameni nevinovati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bine ai zis barbatiilor ca mai sunt si baietei care simt nevoia sentimentelor materne si incep sa suga.........Ala din Constanta o fi deschis?Fara colacei nu are nici un fun.......Imi iau slipii aia cu trompa sa am frana la colac. Erau ieri unii prin ala din Mamaia...vezi sa ti-i iei pe aia care au trompa cu abs sa nu dai de vreo tipa topless sa-tzi iei palmutze cand te mana sentimentul matern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Si pana pe 13 ce sa fac? sa ma incui in casa? rugamintea era/este exclusiv pt ziua de Sambata, pana atunci e treaba voastra ce faceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate