shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) e de mai mult timp ...mai bine va zice ea ....btw buna andreea... O stii ? E buna ? LE: whoops Buna Andreea! Editat Septembrie 9, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 e de mai mult timp ...mai bine va zice ea ....btw buna andreea... eu am vazut cind a fost creat contul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Buna Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 andeea 01 o noua aparitie...... Eram eu de pe id-ul andreei. Am fost la ea in pauza de masa si am mancat. O sa ii transmit salutarile voastre e de mai mult timp ...mai bine va zice ea ....btw buna andreea... LE: whoops Buna Andreea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 So... e buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 eu m-am saturat de aparitii noi ... Nici eu nu sunt un fan al aparitilor meteorice....Cred ca fac o investitie si cumpar un kg de lumanari pt sufletul profilului anii zboara......Care merge la biserica cu mine sa le aprindem,dau eu lumanarile..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Unii "e" stătuți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Unii "e" stătuți Borris si Dan Radu sunt in lista de prieteni ai don'soarei anii_zboara Editat Septembrie 9, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Unii "e" stătuți Cred ca e parcati pe dreapta de prea mult timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Borris si Dan Radu sunt in lista de prieteni ai don'soarei anii_zboara si a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Unii "e" stătuți Unde bre, unde?? PS: ma rezolvi si pe mine cu warnu pls? Ca ma umple de draci, au trecut deja vreo 3 luni de atunci si ... si .. pls, se poate scoate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 si a mea! Si a mea de ce nu e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) no comment eu nu stiu nimik , care ? ce ? si unde ? Editat Septembrie 9, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Borris si Dan Radu sunt in lista de prieteni ai don'soarei anii_zboara Vad ca eu sunt deja exclus......Am inceput sa-mi plang in pumni.... si a mea! Declaratie de dragoste. Si a mea de ce nu e? Alta declaratie de dragoste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) no comment Dane eu cred ca tu iar stii cine e persoana si noua nu vrei sa ne spui Cosmin, amandoi suntem exclusi. Ce am facut sa meritam asta? Poti sa plangi pe umarul meu... Editat Septembrie 9, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Dane eu cred ca tu iar stii cine e persoana si noua nu vrei sa ne spui Clar, oricum Dan este un secretos! Nu vrea sa nu spuna nici dc este fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu stiu , dar sunt foarte curios sa aflu .... dar vad ca fata nu mai apare.... se lasa asteptata Nikolas stie motivul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu stiu , dar sunt foarte curios sa aflu .... dar vad ca fata nu mai apare.... se lasa asteptata Nu mai apare, dar este Iulia care nu mai zice nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Are vreun rost ? , vad ca sunteti deja o gasca si nu acceptati noi veniti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 Dau o bere lu' nenea Admin, daca sterge clonele Si un pupic, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Are vreun rost ? , vad ca sunteti deja o gasca si nu acceptati noi veniti . Gresesti! Sigur ca acceptam noi veniti. Intotdeauna am acceptat. Cred ca te-am si invitat la terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Are vreun rost ? , vad ca sunteti deja o gasca si nu acceptati noi veniti . nu te impiedica nimeni sa vii cind se anunta o intilnire. ca lumea e primitoare, in ciuda aparentelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Are vreun rost ? , vad ca sunteti deja o gasca si nu acceptati noi veniti . Nu este adevarat! Oricine este primit in gasca noastra si acceptat! Nu stiu de unde ai dedus tu asta, gandeste te ca toti am fost nou veniti! Noi am postat si locul nostru de intalnire pe forum- sa vina cine vrea , nimeni nu primeste invitatie speciala! Incearca sa nu mai iei totul atat de personal, ai sa vezi ca este mai distractiv asa! Si nu mai face pe victima, ca noi mereu facem misto si ne distram unul pe seama altuia! Asta nu inseamna ca facem misto unul de altul...ci impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Sa le lasam pe fetitele astea sa se mai coaca si sa ne gandim ce am face maine daca intr-adevar ar fi sfarsitul lumii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu stiu , dar sunt foarte curios sa aflu .... dar vad ca fata nu mai apare.... se lasa asteptata Nikolas stie motivul ... Nikolas stie multe...dar tace! Se lasa asteptata, poate te razgandesti si mergi cu pasager! Chiar dc locul este deja ocupat si rezervat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate