super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Na Buburuzo sa intelegi acu de ce avea Boris topor.......... nu mai vb cu tine........nu ai incredere in mine........ Bine, mai. Iti spun si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 nu mai vb cu tine........nu ai incredere in mine........ buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Pai daca mi se mai spune si calauza.....Daca nu-ti dau astia viza o sa apelezi la mine sa te trec prutul pe barca mea........ daca voi avea nevoie de barca ... fii sigur ca nu vei fi singurul , cred ca am sa dau un concurs pretru voi ...de cine da cel mai bine la vasle ... si o sa aleg castigatorul eu am iesit la o plimbare prin orasul vostru , in recunoastere . La revedere Editat Septembrie 9, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Pai daca mi se mai spune si calauza.....Daca nu-ti dau astia viza o sa apelezi la mine sa te trec prutul pe barca mea........ daca voi avea nevoie de barca ... fii sigur ca nu vei fi singurul , cred ca am sa dau un concurs pretru voi ...de cine da cel mai bine la vasle ... si o sa aleg castigatorul eu am iesit la o plimbare prin orasul vostru , in recunoastere . La revedere Baieti, faceti lista. Cine se inscrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 buna asta Boris umbla cu bishboaca......... Pai daca mi se mai spune si calauza.....Daca nu-ti dau astia viza o sa apelezi la mine sa te trec prutul pe barca mea........ daca voi avea nevoie de barca ... fii sigur ca nu vei fi singurul , cred ca am sa dau un concurs pretru voi ...de cine da cel mai bine la vasle ... si o sa aleg castigatorul Ah era sa-mi rupi inima..........NOroc ca am citit pana la sfarsit....hai sa-ti explic..... 1 vrei sa te dai cu mine in barci 50% e aranjat vrei tu....tre sa vreau si eu......ok ....cedez......vino la mine 2hai sa-ti arat minunile tehnicii ,se numeste motor...nu mai dai la vasle dai doar cheie,stiu unele care merg cu baterii dalea subtiri de 1,5 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu cred ca ma bag... cu corabia mea pt. ca frumusetzea aia de gixxer nu mai e in posesia mea... Asa e, frumoasa tare jucaria. Io zic sa facem cheta sa o cumparam si sa ne dam pe rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Boris umbla cu bishboaca......... Ah era sa-mi rupi inima..........NOroc ca am citit pana la sfarsit....hai sa-ti explic..... 1 vrei sa te dai cu mine in barci 50% e aranjat vrei tu....tre sa vreau si eu......ok ....cedez......vino la mine 2hai sa-ti arat minunile tehnicii ,se numeste motor...nu mai dai la vasle dai doar cheie,stiu unele care merg cu baterii dalea subtiri de 1,5 .... nu cred ca este vb de barca si vasle cu asa baterii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Asa e, frumoasa tare jucaria. Io zic sa facem cheta sa o cumparam si sa ne dam pe rand BBl face ce face si tot la posta se gandeste...... nu cred ca este vb de barca si vasle cu asa baterii! Nicolas de unde sti tu?Ti se mai spune matelotul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Eu propun sa o plimbe Angel, in stilul lui si asa cum numai el stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Bai nu am citit la timp si sigur a plecat fata ca il puneam pe telecomanda pe fatza stateam eu pe spate si o vedeam pe fata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 BBl face ce face si tot la posta se gandeste...... Nicolas de unde sti tu?Ti se mai spune matelotul? Nu, mi se spune capitan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu, mi se spune capitan! de plai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 de plai? =)) Mergem pe undeva diseara? eu vreau clatite, din nou! sau papanasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Astazi pana acum 21 de pagini. Care o fi recordul pana acum? Concluzie: sunt bune si fetele astea la ceva ) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) de plai? eu stiam de Dan capitan de plai ... de mers mergem unde vrei tu , nikolas Editat Septembrie 9, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Astazi pana acum 21 de pagini. Care o fi recordul pana acum? Concluzie: sunt bune si fetele astea la ceva ) =)) Mai ales Sonea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 =)) Mergem pe undeva diseara? eu vreau clatite, din nou! sau papanasi! Si eu as manca niste papanasi dar sunt la regim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 =)) Mergem pe undeva diseara? eu vreau clatite, din nou! sau papanasi! Numai la mancare te gandesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Numai la mancare te gandesti... Sunt mic si sunt in crestere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Mai ales Sonea! Pai si el era inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 eu stiam de Dan capitan de plai ... de mers mergem unde vrei tu , nikolas Repede ...dan dan dan,,,,sa fi tu miez mereu... Cata incredre are Nicolas se lasa pe mana ta.... Mai ales Sonea! Vrei sa facem cursul .....cum sa fi lesbiana perfecta impreuna? Si eu as manca niste papanasi dar sunt la regim Nu mananca decat ceafa de porc si cartofi prajiti... Pai si el era inclus BBL ma face buchet cu fetele si ma da 3 la 10000... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu mananca decat ceafa de porc si cartofi prajiti... Astazi iti las tie ceafa si cartofii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) alexander ce mai faci? nu ai mai postat nimic de ceva vreme Editat Septembrie 9, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu inteleg de ce jordi e scris cu italic in bara de jos....Am intrat la el pe profil si ce sa vezi.....Plin de vizite feminine.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Nu inteleg de ce jordi e scris cu italic in bara de jos....Am intrat la el pe profil si ce sa vezi.....Plin de vizite feminine.......... Cand e scris cu italicu, pune mouse-ul deasupra nick-ului si o sa-ti apara ca scrie un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate