laurmlau Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Iote asta n-am incercat N-aveti tupeu sa mai iesiti si voi din Militari mars ma bosorogule..cand mergeam io cu motoreta pe ploaie tu te certai cu gaina pe rîme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 fratilor help me....am nevoie de un cauciuc 160/60 17'...pt o cbr f3 ...da-tzi-mi si mie ideii de unde pot achizitiona ..sau daca aveti voi..help .. salut eu am vb cu un tip bogdan. avea ceva cauciucuri pe stoc. iti dau pe pm nr lui de telefon. si pretul a fost ok la ce mi-am luat eu nu cred ca merge 180...eu am 160 pe spate... 180 nu iti intra. eu am pus 170 pe spate la f3-ul meu si e la limita RE OL !!! grije mare in trafic...au scapat toti oligofrenii pe strazi. bp in el de bucuresti stie careva , daca s-a tinut pana la urma cursa de 250 ? eurosportu a taiat transmisia dupa GP cursa la 250 a fost anulata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Am eu 180 pe F2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Neatza lume. De unde a venit frigul asta? fratilor help me....am nevoie de un cauciuc 160/60 17'...pt o cbr f3 ...da-tzi-mi si mie ideii de unde pot achizitiona ..sau daca aveti voi..help .. Sau poti incerca oricand la Simona. Are preturi ok. Da-mi un pm daca vrei. O gasesti si pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Am eu 180 pe F2 si nu iti atinge? la mine 170 e la limita pe f3. mai lat ai sansa sa iti atinga de lant si cricul central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Neatza lume. De unde a venit frigul asta? Nu va speriati ca nu va tine mult. Si oricum paintballul merge si pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) si nu iti atinge?la mine 170 e la limita pe f3. mai lat ai sansa sa iti atinga de lant si cricul central Nu atinge. E ok Mai multe detalii nu stiu sa-ti dau Nu va speriati ca nu va tine mult. Si oricum paintballul merge si pe ploaie Da, da, numai vorba e de voi Cand iesiti la paintball? Editat Septembrie 15, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Nu va speriati ca nu va tine mult. Si oricum paintballul merge si pe ploaie am jucat pe ploaie. cel mai nasol este ca ti se aburesc ochelarii rau de tot. si te umpli de noroi Nu atinge. E ok Mai multe detalii nu stiu sa-ti dau f2-ul o fi mai lat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 am jucat pe ploaie. cel mai nasol este ca ti se aburesc ochelarii rau de tot. si te umpli de noroi f2-ul o fi mai lat Si eu am jucat pe ploaie. @shin: mergem in w-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Si eu am jucat pe ploaie. @shin: mergem in w-e poate au ochelari cu stergatoare ca eu dupa 20 de secunde nu mai vedeam nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 poate au ochelari cu stergatoare ca eu dupa 20 de secunde nu mai vedeam nimic Poate o fi plouat mai tare la tine ca mie mi s-a parut ok Ehhh...vedem noi cum va fi, dar nu cred ca ploua toata saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Si eu am jucat pe ploaie. @shin: mergem in w-e Daca postati pe aici ce si cum, poate vine si shinu PS: desigur, daca sunt invitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Poate o fi plouat mai tare la tine ca mie mi s-a parut ok Ehhh...vedem noi cum va fi, dar nu cred ca ploua toata saptamana nu ploua foarte tare. dar era frig cam cum este acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 eu ziceam sa mergem la munte, chiar dc ploua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 io am fost si mi-am bagat floaca-n cloaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 io am fost si mi-am bagat floaca-n cloaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 o intrebare am si eu, mai iese cineva pe vremea asta pe afara cu calutii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 o intrebare am si eu, mai iese cineva pe vremea asta pe afara cu calutii? nu cred, sincer! bine ai venit, apropo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 bine v-am gasit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 bine v-am gasit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 o intrebare am si eu, mai iese cineva pe vremea asta pe afara cu calutii? daca sta ploaia eu o sa ies, as iesii si asa dar se aburesti viziera si cu ea deschisa nu e combinatie, de daca am Arai si nu Shoi cu pinlock )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 abia acum cateva zile am reusit sa mai citesc si eu cate ceva d p forum si imi pare rau ca nu am am intrat mai de mult ci abia acum cand s-a inrautatit vremea vroiam sa ies si eu in gasca , k pana acum numai singurel am fost si e destul de naspa sa faci trasee lungi si singur asa, daca eram in gasca era altceva , dar cine stie poate se va mai indrepta si vremea asta si poate reusim sa ne vdm la vreo plimbarik in gasca k in rest m-am cam saturat singur sa alerg cu calutul meu , oricum astept vremea frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 o intrebare am si eu, mai iese cineva pe vremea asta pe afara cu calutii? Je iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ar merge un munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ar merge o narghilea si tolaneala pe niste pernute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate