super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 eu vin! Te-am trecut Cred ca mai vine si un prieten de al meu, dar o sa-l trec pe lista dupa ce imi spune sigur. O sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce preturi sunt ??? cat e bila ora echipamentu etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Credeam ca ti-au trecut glumele de Chitila ... o luam de la capat daca asa vrei! ai galben si la al doilea...........prietneii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce preturi sunt ??? cat e bila ora echipamentu etc ? Bila e 0,3 ron, joci pana termini bilele si echipamentul intra in pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ti-a trecut buleala de pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) o luam de la capat daca asa vrei! ai galben si la al doilea...........prietneii stiu de ce Nu luam nimic de la capat. N-ai simtul umorului, te ataci de la orice si recurgi la glume cum fu aia de la mare => Chitila! Daca asa faci cu toti prietenii, esti tare Cu mine nu esti prieten. Tu si prodigy sunteti invitati sa nu ma mai bagati in seama, suntem prea diferiti Editat Septembrie 16, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Io plec la ai mei in weekend, obligat, a facut una plangere ca i-am agresat masina cand am fost data trecuta si sunt chemat la politie. Nu pot sa aman. Sa trageti cateva bile si ptr mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Cu mine nu esti prieten. Tu si prodigy sunteti invitati sa nu ma mai bagati in seama, suntem prea diferiti cand am zis "prietenii" NU ma refeream la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Io plec la ai mei in weekend, obligat, a facut una plangere ca i-am agresat masina cand am fost data trecuta si sunt chemat la politie. Nu pot sa aman. Sa trageti cateva bile si ptr mine. trebuia sa o agresezi pe ea ca sa nu faca plingere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Io plec la ai mei in weekend, obligat, a facut una plangere ca i-am agresat masina cand am fost data trecuta si sunt chemat la politie. Nu pot sa aman. Sa trageti cateva bile si ptr mine. Si vroiam sa joc cu tine in echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cand am zis "prietenii" NU ma refeream la tine Stiu, eu ti-am zis-o asa, fara nici o legatura, ca sa stii. Cand o sa inveti sa faci si alte glume, atunci poti sa te mai bagi in seama cu mine. Pana atunci ramai cu prietenii tai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) vin si eu la impuscat poate gasim iepuri , veveritze ..cine stie chiar mistretzi Editat Septembrie 16, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 vin si eu la impuscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 trebuia sa o agresezi pe ea ca sa nu faca plingere Am incercat, dar s-a inchis in masina. Pe scurt: la ai mei in fata blocului statea vaca cu un subaru si bloca drumul. Eu incerc sa ies, ea nu se da la o parte. Eu cu nevasta, mama si tata in masina. Eu ma uit urat la ea si ea . Toata familia s-a dat jos la ea sa o jumuleasca dar s-a inchis in masina. Am injurat-o bine si am plecat. Vaca dupa noi cu masina, cu degetele pe sus. La un semafor nu am mai rezistat si i-am footut o bricheta si un odorizant din ala kla cutie in masina. Acum, dupa o luna jumate am aflat ca a facut plangere impotriva mea si tre sa merg la politie. Daca rezolva pilele sa nu ma mai duc vin si eu la paintball, daca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de azi se pun in vanzare bilete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 de azi se pun in vanzare bilete Care bilete? Crezi ca au mai ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Care bilete? Crezi ca au mai ramas? sunt destule pentru toti PS: spectacol surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Am incercat, dar s-a inchis in masina. Pe scurt: la ai mei in fata blocului statea vaca cu un subaru si bloca drumul. Eu incerc sa ies, ea nu se da la o parte. Eu cu nevasta, mama si tata in masina. Eu ma uit urat la ea si ea . Toata familia s-a dat jos la ea sa o jumuleasca dar s-a inchis in masina. Am injurat-o bine si am plecat. Vaca dupa noi cu masina, cu degetele pe sus. La un semafor nu am mai rezistat si i-am footut o bricheta si un odorizant din ala kla cutie in masina. Acum, dupa o luna jumate am aflat ca a facut plangere impotriva mea si tre sa merg la politie. Daca rezolva pilele sa nu ma mai duc vin si eu la paintball, daca nu... eu ii desumflam rotile trebuia sa coboare din masina Editat Septembrie 16, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Am incercat, dar s-a inchis in masina. Pe scurt: la ai mei in fata blocului statea vaca cu un subaru si bloca drumul. Eu incerc sa ies, ea nu se da la o parte. Eu cu nevasta, mama si tata in masina. Eu ma uit urat la ea si ea . Toata familia s-a dat jos la ea sa o jumuleasca dar s-a inchis in masina. Am injurat-o bine si am plecat. Vaca dupa noi cu masina, cu degetele pe sus. La un semafor nu am mai rezistat si i-am footut o bricheta si un odorizant din ala kla cutie in masina. Acum, dupa o luna jumate am aflat ca a facut plangere impotriva mea si tre sa merg la politie. Daca rezolva pilele sa nu ma mai duc vin si eu la paintball, daca nu... Sper sa rezolvi Hammere ce spectacol pui tu la cale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Fratilor sunteti dusi Cred ca vorbeam despre altceva: veniti sau nu duminica la paintball? Lasa ma listele si spune clar locul si ora si cine vrea sa vina isi face timp. Daca nu se strang oameni de paintball, se strang macar de o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Sper sa rezolvi Hammere ce spectacol pui tu la cale? cu spectatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Sper sa rezolvi Hammere ce spectacol pui tu la cale? cu focuri de artificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Lasa ma listele si spune clar locul si ora si cine vrea sa vina isi face timp. Daca nu se strang oameni de paintball, se strang macar de o bere. Eu vreau la paintball si tre sa stiu cine vine sa pot face rezervarea. Daca nu se strang oameni de ajuns putem vorbi apoi de o bere sau ce vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu vreau la paintball si tre sa stiu cine vine sa pot face rezervarea. Daca nu se strang oameni de ajuns putem vorbi apoi de o bere sau ce vreti voi cate planuri! cate planuri! parca vad cami ca vom bea impreuna...am un vin bun, mereu te am considerat frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cate planuri! parca vad cami ca vom bea impreuna...am un vin bun, mereu te am considerat frumoasa! Nu inteleg legatura si eu oricum nu mai beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate