nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 de chilotat masina nu are nevoie, deoarece toata lumea o vrea pasagera... opresc baietii si se roaga de ea sa mearga cu ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 nu are nevoie, deoarece toata lumea o vrea pasagera... opresc baietii si se roaga de ea sa mearga cu ei! si cica noi baietii suntem rai care iesiti la o plimbarica diseara?? daca se mentine vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si cica noi baietii suntem rai care iesiti la o plimbarica diseara?? daca se mentine vremea buna am fost chiar fintuza! se poate mult mai rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Barbie...nu zici nimik.....spiritul de experta in ale motociclismului din tine...ti-a spus ...hai sa plec acasa aici nu e de mine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 am fost chiar fintuza! se poate mult mai rau... si tii numai pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si tii numai pt tine? momentan! astept sa fiu starnita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 momentan! astept sa fiu starnita! Te STARNESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 daca apar probleme ma contacti ,.....am pile sus puse 'morning barbie.....unde ai disparut marti???? Te roade nu? Citeste postul nr. 7309. Barbie...nu zici nimik.....spiritul de experta in ale motociclismului din tine...ti-a spus ...hai sa plec acasa aici nu e de mine ??? Acum n-oi vrea sa te provoc la un duel pe doo rotzi! Stii care e cel mai bun...ti-am mai demonstrat-o! Nu am plecat acasa...m-am plimbat cu ceilalti doi am vazut ca tu nu tineai pasul si ti-am dat avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Te STARNESC n avem subiectul pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Stii care e cel mai bun...ti-am mai demonstrat-o! Insinuezi ca ii dai roti in gura lui Prodigy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Te roade nu? Citeste postul nr. 7309. Acum n-oi vrea sa te provoc la un duel pe doo rotzi! Stii care e cel mai bun...ti-am mai demonstrat-o! Nu am plecat acasa...m-am plimbat cu ceilalti doi am vazut ca tu nu tineai pasul si ti-am dat avans. pffff...esti PRAF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Insinuezi ca ii dai roti in gura lui Prodigy? DIXIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 DIXIT! Si eu iti dau tie Carturare, ce spionezi pe topicu asta? Cauti anturaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Pana la kfc unde m-am intalnit cu cineva si am stat 5 min. Am ramas sa ma plimb cu ceilaltzi doi care m-au asteptat poi si ??? a reusit aex ceva sau tot asa.......pampalau??? ...doar el a fost cu initiativa sa te astepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Si eu iti dau tie Ma-nclin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ma-nclin! si stie s-o faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 poi si ??? a reusit aex ceva sau tot asa.......pampalau??? ...doar el a fost cu initiativa sa te astepte ce plictisitor esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ce plictisitor esti! da da da...zise bamse si mai lua o gura de faneata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 poi si ??? a reusit aex ceva sau tot asa.......pampalau??? ...doar el a fost cu initiativa sa te astepte multumesc pentru apreciere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 si stie s-o faca cine nu stie? pana si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 multumesc pentru apreciere.. asta-i adevarul bro..... cu placere si fara offence cine nu stie? pana si tu! ma pana acum nu am incercat...dar cu prima ocazie incerc... si te anunt care stie mai bine dintre noi 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Vine iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) lada de bere tipu'...sa fie pregatita cand vin presimt un post in contradictoriu al lui Kali...prea scrie mult Editat Septembrie 18, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 ma pana acum nu am incercat...dar cu prima ocazie incerc... si te anunt care stie mai bine dintre noi 2... bla bla...te-ai inclinat in toate directziile...inclusiv cu motorul pana ai mushkat asfaltul si ti-a placut...ai mai vrut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 asta-i adevarul bro..... cu placere si fara offence adevarul e crud si dureros uneori, nu-i asa? lasa ca trece pana te-nsori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate