nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 24ani.In poza de la avatar nu sunt eu,e Joey Jordison...daca-s rockeri p-aici,vor stii despre cine e vorba hehe. O sa va dau ma si poze cu mine,calm down. Dau de A abia in primavara Pana atunci ... rup strazile cu masina Moto : k orice iubitor de motoare,imi place R6...dar na,as fi inconstienta sa il iau p-asta la inceput,asa k m-am reorientat catre SV1000. PS : Thanks mai sunt si eu si cami(super_buburuza) care nu avem motoare momentan si nici permis ptr A...suntem pasagere! bine ai venit! eu una o sa am in sezonul urmator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Scoate-ti SV1000 din cap Treci pe la sectiunea de incepatori si cea de accidente. Ce iti doresti de la o motocicleta? normal cum apare o fata noua hop si 14 prima nu uita sa respiri in timp ce tastezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 O fata aduce multi baieti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 O fata aduce multi baieti.... hehe...fetele stiu Imi pare rau k nu va pot raspunde tuturor acum( sunt la serv,dupa cum spuneam ),dar promit sa stam mai mult de vorba diseara. Anyway,am "rasfoit" paginile astea si sunteti chiar ok,pe bune, ma bucur mult sa va cunosc. Aaa..inca ceva... stau in Dr Taberei,sa nu ma injurati,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 hehe...fetele stiu Imi pare rau k nu va pot raspunde tuturor acum( sunt la serv,dupa cum spuneam ),dar promit sa stam mai mult de vorba diseara. Anyway,am "rasfoit" paginile astea si sunteti chiar ok,pe bune, ma bucur mult sa va cunosc.Aaa..inca ceva... stau in Dr Taberei,sa nu ma injurati,da? nu, vezi ca diseara s ar putea sa iesim pe undeva...dc vrei sa vii cu noi! o sa postam unde si la ce ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 mai sunt si eu si cami(super_buburuza) care nu avem motoare momentan si nici permis ptr A...suntem pasagere! bine ai venit! eu una o sa am in sezonul urmator! Pana atunci facem intreceri cu masinile,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Pana atunci facem intreceri cu masinile,nu? Eu si 14 mergem diseara la DJs club pe Eminescu, esti interesata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 lasati fata sa mai respire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Eu si 14 mergem diseara la DJs club pe Eminescu, esti interesata? Mai,tinand cont k propunerea vine din partea unui "avatar" atat de interesant,sunt Glumesc....pai vedem cine se mai strange. Eu chiar vroiam sa ies si nu stiam pe unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 lasati fata sa mai respire las ca poate sa respire si in timp ce danseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Pana atunci facem intreceri cu masinile,nu? poate cu cami, ca eu nici B ul nu l am! o sa dau ex peste cateva sapt...asta dc ma apuc de invat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 La ce ora va adunati la Cocosul Rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Mai,tinand cont k propunerea vine din partea unui "avatar" atat de interesant,sunt Glumesc....pai vedem cine se mai strange. Eu chiar vroiam sa ies si nu stiam pe unde. poza e la profil id ul de mess tot acolo, nr de tel daca vrei sa vii il poti cer epe PM la mine sau la Anca 14 mai vin niste cunostiile tot motociclisti dar nu de pe foruml asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 La ce ora va adunati la Cocosul Rosu? Pai am fost aseara! azi ns unde mergem! dar o sa postam pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Pai am fost aseara! azi ns unde mergem! dar o sa postam pe forum! Pai postati si voi mai repede ca unii n-au parte de tehnologie acasa. Dat fiind faptul ca nu am net...ramane doar sa urmaresc forumul pana plec de la serviciu sau sa astept un sms de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Pai postati si voi mai repede ca unii n-au parte de tehnologie acasa. Dat fiind faptul ca nu am net...ramane doar sa urmaresc forumul pana plec de la serviciu sau sa astept un sms de la voi pai ns ca nu depinde numai de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 DJs DJs DJs 0721240573 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 DJsDJs DJs 0721240573 Pe la ora 12, asa La miezul noptii... SA NE TRANSFORMAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 DJsDJs DJs 0721240573 Voi vreti sa va rupeti capu` deci nu veniti cu motoarele...corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Se baga Sepultura in DJ's? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Se baga Sepultura in DJ's? No way!...poate in Fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 No way!...poate in Fire ERA O GLUMA poate cu cami, ca eu nici B ul nu l am! o sa dau ex peste cateva sapt...asta dc ma apuc de invat! Pai ce mai astepti ?!? Hai k o sa te sustinem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Diseara la Casa Roz(ESTE EXACT PE APUSULUI, PE LANGA COMPLEX), la 21.00! Stabilim diseara detaliile ptr iesirea de maine la munte sau unde vom merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 pai ns ca nu depinde numai de mine! Diseara la Casa Roz(ESTE EXACT PE APUSULUI, PE LANGA COMPLEX), la 21.00! Stabilim diseara detaliile ptr iesirea de maine la munte sau unde vom merge! ...Na ca tot tu ai hotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 ...Na ca tot tu ai hotarat e nu chiar! am vb la tel si pe mess si cu ceilalti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate