super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 nu merita mentionat chilotul nu avea permis, protectii, casca dar avea alcool la bord si viteza mare Am vazut ca era o casca prin pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Am vazut ca era o casca prin pozele alea Daca ai vazut pozele inseamna ca vezi si textele sa le citesti, sa-ti dai seama despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Am vazut ca era o casca prin pozele alea casca era a pasagerului la fel de beat ca si chilotul si nu era legata marca e tornado ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Daca ai vazut pozele inseamna ca vezi si textele sa le citesti, sa-ti dai seama despre ce e vorba N-am chef sa citesc atat. In plus nici nu-mi place sectiunea "accidente". O evit de regula. In mare, stiu despre ce e vorba, dar nu stiam ca n-a purtat casca si vazusem pozele. Poate incerci si tu sa nu mai fi rautacioasa casca era a pasagerului la fel de beat ca si chilotul si nu era legata marca e tornado ( ) Mda...prea multi inconstienti...pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 super_buburuza, dc ai culoarea aia rosu-inchis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 super_buburuza, dc ai culoarea aia rosu-inchis ? Pentru ca sunt super membra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 @ prodigy...hai ma o data ...... mai stau mult la munca.....e luni azi......4 ore ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Tovarasi, diseara trebuie sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 @ prodigy...hai ma o data ...... mai stau mult la munca.....e luni azi......4 ore ajung Da' ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Tovarasi, diseara trebuie sa ne vedem why ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Da' ce face? il astept sa vina la mine sa isi ia motoreta si sa mergem sa dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Cine e in zona Baneasa... Ii vedeti pe astia cu avioanele? Fooooooarte taaaaaaareeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Cine e in zona Baneasa... Ii vedeti pe astia cu avioanele? Fooooooarte taaaaaaareeeeee stau cu ochii pe geam de dimineata de cadn au inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 why ? Curiosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Curiosule nu este singurul! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Cine e in zona Baneasa... Ii vedeti pe astia cu avioanele? Fooooooarte taaaaaaareeeeee S-au plimbat si ieri. Azi i-am prins si eu. O frumusete de spectacol...............si a naibii de mult zgomot. Am tras si niste mici filmulete da' proaste rau si , spre bucuria mea, fara sonor. Spectacolul pe viu insa e superb (cu doapele in urechi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 nu este singurul! =)) Va spun diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Va spun diseara pffuuuuuu, iar incepem! te casatoresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 pffuuuuuu, iar incepem! te casatoresti? e gravida, sh-a luat categ C, s-a mutat in casa noua, schimba serviciul, isi ia motor (sau sh-a luat deja si-l "uda"),..........eeee, cite variante pot fi... Dar abia diseara o sa aflati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Inca nu ma casatoresc. Mai tre sa copilaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 e gravida, sh-a luat categ C, s-a mutat in casa noua, schimba serviciul, isi ia motor (sau sh-a luat deja si-l "uda"),..........eeee, cite variante pot fi... Dar abia diseara o sa aflati. dap, cate mistere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) dap, cate mistere! Haideti mai, copii! Este cu totul altceva, dar nu vreau sa scriu pe forum pentru ca nu a fost ideea mea si nu vreau sa se supere nimeni pe mine Editat Septembrie 22, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 dap, cate mistere! Haideti mai, copii! Este cu totul altceva, dar nu vreau sa scriu pe forum pentru ca nu a fost ideea mea si nu vreau sa se supere nimeni pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 Mandibula, tata, am io o garnitura, de F, nu de R, hai sa vedem, poate se potriveste. Am cumparat-o cu tot cu capacul de la aprindere, ca voiam sa-l schimb. Daca merge, e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Eu am inceput sa ma balbai Serbane, cand te mai asteptam pe la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate