Honey Bunny Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 'neata roackerito! Shin, de ce esti galben?( acum intreb serios ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Shin, de ce esti galben?( acum intreb serios ) cred ca a mai fost explicata "culoarea" tipului de cateva ori pana acum, tot serios este in carantina cu riscul de a primii BAN pentru ca se ceata aiurea (parerea mea) pe diverse topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 WOW cica "kiss AAA LLL LLL" !!! deci e si pentru mine un kiss acolo! pacat ca anii... zboara. mie mi-ar fi placut sa ramana Si mie mi-ar fi placut sa ramana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Here i am ,only4U Sa mai ziceti voi ca nu ma iubeste femeile si nu e moarte dupe mine..... ai aparut..... de unde ?pe unde ai umblat ... Al dracu asta nu se mai satura...Vezi ce propunerii ii faci si ei...Curvarule...Atentie,anii_zbora vezi ca asta e un gagicar si jumatate,vino la mine ca eu sunt sfant...Sunt sincer si fidel... Am avut niste treburi, am fost plecata din Bucuresti,dar acum datorita telepatiei am reaparut kiss all Ai zis ca ma pupi...Cand si unde sa stiu sa ma prezint... WOW cica "kiss AAA LLL LLL" !!! deci e si pentru mine un kiss acolo! pai cum ma cosmine sa nu fiu general la asa soldatzi care-mi trimit kiss-uri! si colonel si tot ar fi bine pacat ca anii... zboara. mie mi-ar fi placut sa ramana Edit: nu stiu ce sa ma fac cu rechinu care strica detasamentul cu poza aia alb-roshu ... si lipseste buburuza de la apel! Vezi ca anii_zboara iti ia imima si o da la caini....Ham ham ham... Rechinu incearca lucruri noi....sa vezi cand o pune poze cu biciul.... Shin, de ce esti galben?( acum intreb serios ) Diagnostic,icter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Shin, de ce esti galben?( acum intreb serios ) Vezi explicatia lui hammer cu corecturile de rigoare cred ca a mai fost explicata "culoarea" tipului de cateva ori pana acum, tot serios este in carantina cu riscul de a primii BAN pentru ca se ceata aiurea (parerea mea) pe diverse topicuri De acord cu tine, pan' la aiurea. Ma inflacarez aiurea uneori dar certurile in care ma bag au si ele un scop. Si in special cand sunt facut cu ou si cu otet, e dreptul meu sa ma apar. Valabil si in cazul in care se ia cineva de prietenii mei. Cu alte cuvinte nu exista cazuri in care sa fi intervenit aiurea sau sa fi jignit pe cineva pe nedrept. Care iesiti la plimbare diseara, maine, poimaine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Al dracu asta nu se mai satura...Vezi ce propunerii ii faci si ei...Curvarule...Atentie,anii_zbora vezi ca asta e un gagicar si jumatate,vino la mine ca eu sunt sfant...Sunt sincer si fidel... Ai zis ca ma pupi...Cand si unde sa stiu sa ma prezint... Nu cred ca e mai gagicar ca tine,te pup dusmanule,nu avea grija ca nu ramai nepupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Al dracu asta nu se mai satura...Vezi ce propunerii ii faci si ei...Curvarule...Atentie,anii_zbora vezi ca asta e un gagicar si jumatate,vino la mine ca eu sunt sfant...Sunt sincer si fidel... Ai zis ca ma pupi...Cand si unde sa stiu sa ma prezint... Nu cred ca e mai gagicar ca tine,te pup dusmanule,nu avea grija ca nu ramai nepupat Multumesc .....Urmeaza sa-mi propui sa-ti sug tocul..... .Nu cred pana nu vad.Lasa-ma sa ghicesc o sa ne vedem la anu sau ce atata graba in 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Multumesc .....Urmeaza sa-mi propui sa-ti sug tocul..... .Nu cred pana nu vad.Lasa-ma sa ghicesc o sa ne vedem la anu sau ce atata graba in 2009. Dragule in caz ca nu ti -ai dat seama suntem in 2008.La anu sau 2009 este acelasi lucru conjuctia "sau" nu-si avea rostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Dragule in caz ca nu ti -ai dat seama suntem in 2008.La anu sau 2009 este acelasi lucru conjuctia "sau" nu-si avea rostul. iesim azi la un suc , o bere , este timp inca in 2008 sau pleci iar din Bucuresti si nu vei stii cand mai revii ? Editat Septembrie 26, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Dragule in caz ca nu ti -ai dat seama suntem in 2008.La anu sau 2009 este acelasi lucru conjuctia "sau" nu-si avea rostul. Uite vezi cum ma fastacesc in prezenta ta....nu mai stiu de capul meu......As avea nevoie de niste ore de scriere,Kali nu ma primeste la ea la clasa asa ca in time e baza...Tu esti luminita de la capatul tunelului.....Ia spune cand iti faci aparitia la o intrunire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 iesim azi la un suc , o bere , este timp inca in 2008 sau pleci iar din Bucuresti si nu vei stii cand mai revii ? Nu momentan nu mai plec dar sunt destul de ocupata.Bineinteles ca mi-ar placea sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 iesim azi la un suc , o bere , este timp inca in 2008 sau pleci iar din Bucuresti si nu vei stii cand mai revii ? Bai nu mai ai loc de Dan asta nic un pic....Cand vede o femeie se transforma in Mig....pai normal il doare in aripa ca are destula benzina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Mda........iar e plin forumul de clone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Fac pariu ca va fi ocupata cateva saptamani. Mda........iar e plin forumul de clone Eu ma tot intreb cu cine vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Fac pariu ca va fi ocupata cateva saptamani. ...sau ani.....care zboara Fac pariu ca va fi ocupata cateva saptamani. Eu ma tot intreb cu cine vorbesc Nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Uite vezi cum ma fastacesc in prezenta ta....nu mai stiu de capul meu......As avea nevoie de niste ore de scriere,Kali nu ma primeste la ea la clasa asa ca in time e baza...Tu esti luminita de la capatul tunelului.....Ia spune cand iti faci aparitia la o intrunire? Cat de curand as vrea,mi-ar placea sa-mi fac prieteni noi,sa va cunosc.Tare nerabdator mai esti.Asa esti mereu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Nu momentan nu mai plec dar sunt destul de ocupata.Bineinteles ca mi-ar placea sa ne cunoastem. ma gandeam ca asa vei raspunde , ocupata cu ce ? ID , useri ..... chestii din acestea la moda .. nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Mda........iar e plin forumul de clone @ ani_zboara cu ziarul de azi daca se poate warn 10 % Added to warn level Va rugam a va indeparta avatarul sau textele indecente din el. ma asteptam de mult la asta @admin will be done ;P dar stergi te rog clonele????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Dane lasa fata in pace...Vezi te apar ,merit un premiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 e bine asa ???????????? hmmmmmmmm si de ce nu se schimba???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Dane lasa fata in pace...Vezi te apar ,merit un premiu..... Stii tu ceva ,daca ma aperi cu asa ardoare e bine asa ???????????? hmmmmmmmm si de ce nu se schimba???? O avea dubla personalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Finule....stii cine's clonele??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Stii tu ceva ,daca ma aperi cu asa ardoare :kiss Nu stiu nimic si nici nu as vrea,dar era prea liniste pe forum si am vrut sa fac conversatie.Eu sunt baiat cuminte asa ca poti sa te reorientezi,insa mare grija la bagabontu de Dan care face propuneri indecente. Finule....stii cine's clonele??????? Sarumana nasa.Nu stiu dar nu ma mai intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 O avea dubla personalitate avatarul????? sau adminul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 si de ce nu se schimba???? Apasa F5. Sau Ctrl + R Sau cauta in meniu Reload. A ramas poza in cache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate