breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Lucrezi pe langa mine Putem sa luam pranzul impreuna acum am vazut si eu,in sfarsit, postul cu luatul pranzului...pai daca vrei pentru mine e ok sa mai mananc si in oras ca m-am saturat de mancarea astora.(avem popota aici ) imi dai un mesaj si mergem la un picnic in herastrau Zi usoara tuturor! Numai din cauza voastra trag acum....Daca stateam acasa acum ma simteam mai bine,asa sunt liliac...... salut! si pe mine m-am luat raceala...aseara simteam eu ceva.Am respirat pe gura toata noaptea ziceai ca sunt broasca Bubu, ce directa esti!! By the bye: Razvan, sa vezi ce hamuzant e din berceni pan' pe bvd Expozitiei (pe langa gura de metroi 1 Mai) si invers!! dar mergi cu motorul nu? : mie asta imi place mult nicole,asta e cam kinky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 si pe mine m-am luat raceala...aseara simteam eu ceva.Am respirat pe gura toata noaptea ziceai ca sunt broasca Cosmin e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 @serban: pai maine imi promises mie un suc Asta e. Oricum era invitatia de ochii lu' 14. neatza... neatza "inmate". Deci ati fost pina la urma in DrTaberei si nu ati zis nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 neatza lumeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 @hammer, lasa ca te invita ancuta :rock: Buna dimineata si bine v-am gasit, dragii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 acum am vazut si eu,in sfarsit, postul cu luatul pranzului...pai daca vrei pentru mine e ok sa mai mananc si in oras ca m-am saturat de mancarea astora.(avem popota aici ) imi dai un mesaj si mergem la un picnic in herastrau Zi usoara tuturor! salut! si pe mine m-am luat raceala...aseara simteam eu ceva.Am respirat pe gura toata noaptea ziceai ca sunt broasca dar mergi cu motorul nu? nicole,asta e cam kinky Neatza, azi ma simt mai bine si voi merge la serviciu! LA MULTI ANI, ZUZU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Neatza, azi ma simt mai bine si voi merge la serviciu! LA MULTI ANI, ZUZU! mare greseala faci eu zici ca am baut toata noaptea spor la treaba! La multi ani si din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mare greseala faci eu zici ca am baut toata noaptea spor la treaba! La multi ani si din partea mea! am trebulitza! clientii nu stau sa astepte sa ma fc eu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Fainari?Eu pe Viitorului Hehe.Putem sa luam pranzul impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Neatza, azi ma simt mai bine si voi merge la serviciu! LA MULTI ANI, ZUZU! Zi-ne si noua ce ai facut de ti-a trecut La multi ani, Zuzu! si multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 @costin :ce sa-i faci,asta e viata.daca m-ai refuzat ieri La multi ani!!! Cine e Zuzu? Neata tuturor,am uitat sa va salut! nicole,asta e cam kinky Asta e rock,nu kinky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Hehe.Putem sa luam pranzul impreuna :rock: Pai sa cautam o masa pe undeva. La multi ani ZUZU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Hehe.Putem sa luam pranzul impreuna :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pai sa cautam o masa pe undeva. Stiu eu un restaurant pe panduri, Casa Latina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Stiu eu un restaurant pe panduri, Casa Latina Nu crezi ca-i cam departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 @JJ: Iti luasi obiectiv? AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED dar mergi cu motorul nu? Ovcorz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu crezi ca-i cam departe De mine e foarte aproape ) Si de casa si mai ales de serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 NU va ganditi decat la halimos,o sa va iau cu roaba pe toti daca o tineti tot asa....Angel daca mai ai zapp-ul da-mi un beep sa-l notez si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 NU va ganditi decat la halimos,o sa va iau cu roaba pe toti daca o tineti tot asa....Angel daca mai ai zapp-ul da-mi un beep sa-l notez si eu.... Nu i-l da, ca-ti da raceala!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Zi-ne si noua ce ai facut de ti-a trecut La multi ani, Zuzu! si multa sanatate. Am luat pastilutze, am baut ceiutz si am stat cuminitica in patutz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Am luat pastilutze, am baut ceiutz si am stat cuminitica in patutz! Pacat k n-ai venit aseara :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Neatza, azi ma simt mai bine si voi merge la serviciu! LA MULTI ANI, ZUZU! ce domnisoara constiincioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce domnisoara constiincioasa sunt cel mai rau angajat posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 neatza copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate