Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 pot sa merg si eu la cafea? Ia vezi,poti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ia vezi,poti? Ia uite unde statea rautatea intruchipata.....Trimite-mi si mie o cana te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ia uite unde statea rautatea intruchipata.....Trimite-mi si mie o cana te rog... Dau cana de cafea pe un pui birmanez.Deal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Dau cana de cafea pe un pui birmanez.Deal? pe mine ma servesti cu o cafea ? restul dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ia vezi,poti? De putut, POT ca avem in bucatarie si......doar eu am facut-o, ce mama naibii. Asteptam mila cuiva sa-mi dea voie sa ma duc (azi nu beau cafea pina nu mi se da voie.......si colegii nu ma lasa). Daca nu imi aduceati aminte, uitam si poate azi eram coffe free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 La Multi Ani! Jordy Sa fii sanatos si sa ai parte de lucruri cat mai bune....Iti doresc o viata plina de impliniri. ;) Buna dimineatza tuturor, O zi usoara va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Buna dimineatza tuturor, O zi usoara va doresc. Neata ! Multumim la fel si tie! pe mine ma servesti cu o cafea ? restul dau eu Dati-mi adresele de mail sa va trimit :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Dau cana de cafea pe un pui birmanez.Deal? Ma gasisi tu pe mine cu un bax de orbit in cap sa faci schimburi dastea cu mine........Daca vrei te las sa o mangai si nu-ti cer decat 200 E..... pe mine ma servesti cu o cafea ? restul dau eu Dane lasa fata in pace ca cine stie ce dracu ii mai propui si ei,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Dati-mi adresele de mail sa va trimit ;) ser79ban@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Multumiri pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Multumiri pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 La multi ani, bre!! Ani multi si fericiti alaturi de fomeie si copchii, sa va bucurati de ei, si ei sa fie mandri de voi!! Mai uameni, dat fin'ca si anume pen'ca cre'ca Meletariu' ie mai aproape de caznele mele decat Berceniu', care ma primeste la el (de preferat "ea" ) pentru cateva ore de nani plumbic?? Nu de alta, da'-mi pica ochii-n gura, asta noapte n-am dormit nici o tzara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 La multi ani, bre!! Ani multi si fericiti alaturi de fomeie si copchii, sa va bucurati de ei, si ei sa fie mandri de voi!! Mai uameni, dat fin'ca si anume pen'ca cre'ca Meletariu' ie mai aproape de caznele mele decat Berceniu', care ma primeste la el (de preferat "ea" ) pentru cateva ore de nani plumbic?? Nu de alta, da'-mi pica ochii-n gura, asta noapte n-am dormit nici o tzara.. iti dau eu cheile de la ap...oricum eu sunt la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 iti dau eu cheile de la ap...oricum eu sunt la munca... Si imi faci o trezire dulce cand ajungi?? ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Dati-mi adresele de mail sa va trimit okay , trimit un PM , pe care o doresti pe cea personala sau trimiti direct aici la munca Editat Octombrie 9, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Si imi faci o trezire dulce cand ajungi?? ;) vb lu sonea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 okay , trimit un PM , pe care o doresti pe cea personala sau trimiti direct aici la munca S-a epuizat cafeaua Daca vrei trimit pliculete 3in1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 S-a epuizat cafeaua Daca vrei trimit pliculete 3in1 buna asa , ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 vb lu sonea ... oh, daaa!! So we're settled? cand/cum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 oh, daaa!! So we're settled? cand/cum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 S-a epuizat cafeaua Daca vrei trimit pliculete 3in1 Tre sa imi faci livrarea la pat.Neaparat si cu o cana cu apa fiarta,sa nu se oboseasca baietelul....... oh, daaa!! So we're settled? cand/cum?? e bun si sonea la ceva...... S-a epuizat cafeaua Daca vrei trimit pliculete 3in1 Tre sa imi faci livrarea la pat.Neaparat si cu o cana cu apa fiarta,sa nu se oboseasca baietelul....... oh, daaa!! So we're settled? cand/cum?? e bun si sonea la ceva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 e bun si sonea la ceva...... Sonea, invitatia era pentru Nikulaiesh, nu pentru tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Sonea, invitatia era pentru Nikulaiesh, nu pentru tine!!! ce ti mai place tie sa-mi spui in toate felurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Sonea, invitatia era pentru Nikulaiesh, nu pentru tine!!! Nikulaiesh a lu Sadoveanu ala dintr-un om necajit.....daca e vorba de Nicolas sa nu-i zici Niculaie ca s supara.....Ti pupa tactu Nico,hai nu mai scuipa flacari.... ce ti mai place tie sa-mi spui in toate felurile! Al dracu JJ asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ce ti mai place tie sa-mi spui in toate felurile! Cosplay?? Neah, porc si simplu te ubec, ma!! Al dracu JJ asta Pai cum sa nu-l iubesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate