costin_hammer Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 DKW: da si tu un add pe mess sau un apel 0721 240573 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 @ JJ,DEEEE CEEEE devenisi galben??? V-a zis omu' ca e cRACIT si nu l-a ajutat niumeni cu un pat cald, repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Poai si asta e motiv sa devina galben?? O fi facut el ceva .... Ce faci Bubu?? Cum a fost in Bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Bunny, am avut tupeul de a lua la misto (finutz) o pitzi care a deschis topic cu "Cine ma plimba si P MN diseara? K am nervi".. si care si-a mai pus si adresa de haifaif pe forum.. Eniuei, incepe sa-mi treaca raceala.. inca doo trei zile, si sunt bun de.. ma rog, orice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Ce faci Bubu?? Cum a fost in Bulgaria? Super tare. Am stat in piscina pana la 10 noaptea si era asa caldut si bine M-am intors acum o ora si sunt franta dupa cat am petrecut aseara Aaa...si mi-am pierdut prosopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Ce faci Bubu?? Cum a fost in Bulgaria? Super tare. Am stat in piscina pana la 10 noaptea si era asa caldut si bine M-am intors acum o ora si sunt franta dupa cat am petrecut aseara Aaa...si mi-am pierdut prosopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 @JJ : Da' n-ai scris nimic naspa...ma asteptam sa vad injuraturi,d-astea grele,dar vorba ta....ai fost chiar cuminte Las k trece @Cami : asteptam link cu pozele Ma duc la cafea sa-mi mai revin.Vbm maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 je plinge. am ramas fara carnet. s-a tinut bulangiul cu radarul dupa mine si m-a luat cu 145 intre localitati. 15 zile mai am dovada. un logan galben fara nici un insemn pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) ce naspa! Te-a luat din mers? Editat Octombrie 12, 2008 de angel pila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ce naspa! Te-a luat din mers? da l-am depasit in localitate. eram pe la 65, 70. si s-a lipit in poponeata meu cu loganul. si la iesirea din localitate am dat putin gaz ca ma stresa sa stea spatele meu. nu mi-am dat seama ca e radar. si s-a luat dupa mine. m-a oprit un alt politai in satul urmator. si ala m-a filmat intre sate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 je plinge.am ramas fara carnet. s-a tinut bulangiul cu radarul dupa mine si m-a luat cu 145 intre localitati. 15 zile mai am dovada. un logan galben fara nici un insemn pe el. nasol tare bre.. plang si eu cot la cot cu tine... eu risc 5 luni de suspendare daca nu castig nici unul dintre procese si pe unul deja il pierd sigur, imi astept sentinta la sfarsitul lunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Bunny, am avut tupeul de a lua la misto (finutz) o pitzi care a deschis topic cu "Cine ma plimba si P MN diseara? K am nervi".. si care si-a mai pus si adresa de haifaif pe forum.Eniuei, incepe sa-mi treaca raceala.. inca doo trei zile, si sunt bun de.. ma rog, orice.. Ai pozele lucrate?Nebunule........ Super tare. Am stat in piscina pana la 10 noaptea si era asa caldut si bine : M-am intors acum o ora si sunt franta dupa cat am petrecut aseara Aaa...si mi-am pierdut prosopul Mai bine ai recunnoste ca nu ai avut niciodata prosop.... je plinge.am ramas fara carnet. s-a tinut bulangiul cu radarul dupa mine si m-a luat cu 145 intre localitati. 15 zile mai am dovada. un logan galben fara nici un insemn pe el. Din cate stiu un nu au voie sa te ia din mers cu radarul......intereseaza-te si tu maine,eu stiu ca radarele sunt omologate sa te ia cand sunt statice...O sa sun si eu maine pe cineva sa intreb...Te sun cand aflu ceva... Angel pozele.....................Acum....................Cred ca am capatat o raceala,sper sa o fi luat-o si Angel azi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Din cate stiu un nu au voie sa te ia din mers cu radarul......intereseaza-te si tu maine,eu stiu ca radarele sunt omologate sa te ia cand sunt statice...O sa sun si eu maine pe cineva sa intreb...Te sun cand aflu ceva...Angel pozele.....................Acum....................Cred ca am capatat o raceala,sper sa o fi luat-o si Angel azi.... Sunt radare care sunt omologate sa te ia si din mers. Ai semnat procesul verbal? Daca nu, fa contestatie, macar mai amani ceva. Poate ai noroc si ala nu e omologat sa te ia si din mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 @Cami : asteptam link cu pozele /index.php?showtopic=277947 Sunt cateva poze. Eu nici n-am apucat sa le vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 je plinge.am ramas fara carnet. s-a tinut bulangiul cu radarul dupa mine si m-a luat cu 145 intre localitati. 15 zile mai am dovada. un logan galben fara nici un insemn pe el. Bine ca nu te-a apucat scosul chilotilor din fund la viteza asta ca pe Stelu ca poate te faceai si tu varza ca el. Ce inseamna 145, ceva mai putin decit limita maxima in oras+limita maxima in afara localitatii. deci erai sub ambele limite maxime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 /index.php?showtopic=277947 Sunt cateva poze. Eu nici n-am apucat sa le vad Da' v-ati distrat nu gluma.... Piscina,bautura... Ce multi ati fost! Poate venim si noi data aviatoare. Neata! Sa aveti o zi super! Cred ca am capatat o raceala,sper sa o fi luat-o si Angel azi.... Ce rau esti mai Sonea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Buna dimineatza, O zi buna si o saptamana la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Baietelul s-a trezit si mai racit...Sper ca Angel sa nu se ridice din pat....Pozele......... Buburuza cu 3 sticle de whisky........Parca nu mai beam alcool si nu mai fumam....Facem ceva interesant azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Baietelul s-a trezit si mai racit...Sper ca Angel sa nu se ridice din pat....Pozele.........Buburuza cu 3 sticle de whisky........Parca nu mai beam alcool si nu mai fumam....Facem ceva interesant azi? Muci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dane ca un bun prieten ca iti sunt iti spun BAFTA MULTA BAFTA,la pescuit maine.......Glumesc mai draga,stiu ca nu esti suparacios....O iei si pe Iulia Hohan cu tine sa-i dai o vasla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Baietelul s-a trezit si mai racit...Sper ca Angel sa nu se ridice din pat....Pozele.........Buburuza cu 3 sticle de whisky........Parca nu mai beam alcool si nu mai fumam....Facem ceva interesant azi? Mie mi-a trecut raceeeeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Neatza! saracul JJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ce rau esti mai Sonea... NU este adevarat,eu nu sunt egoist sa ma gandesc doar la mine...Angel e dusmanos a fost dusmanos cu mine,a luat el toate gagicile-n furca... Muci?? Ai unde sa-i vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Dane ca un bun prieten ca iti sunt iti spun BAFTA MULTA BAFTA,la pescuit maine.......Glumesc mai draga,stiu ca nu esti suparacios....O iei si pe Iulia Hohan cu tine sa-i dai o vasla? am vrb cu ea si nu poate lipsi de la cursuri , altfel ar fi venit . Poate organizam ceva de weekend si mergem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate