nikolas_09 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Otopeni? La Mr. Moto?Eu, pe scena! M-au inscris cu japca, dar nu particip! pacat, te sustineam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 DECI, CINE MERGE IN BIKER'S? NU FC REZERVARE SA AVEM MASA SAU VRETI SA STAM IN PICIOARE TOATA SEARA IN AGLOMERATIE? vreau si io ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ne vedem acolo sa ciocnim o sticla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.h...cherzi_150404_0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 O sa-ti explic pe privat....Stiu de Razvan ca il stiu pe fostul proprietar,e superbaiat.....Al meu e rosu sa nu ma deoache lumea..... O sa se imprieteneasca cele 2 gsxf-uri,a mea e fata si co cheama...nu pot sa va zic e secret... cosmine si daca eu o sa il botez baiat...hai ca la tine e ok,tu baiat,ea fata...da la mine.....ma dau pe partea cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ce stiti de acest subiect: http://www.ziare.com/Doi_motociclisti__gra...ala-434410.html Unul din ei este /index.php?showuser=19041 si are clavicula rupta, iar celalalt este Petru Dragan, un pusti blondut cu un GSXF 750 visiniu care are piciorul retezat. Din cate am inteles de pe topicul cu accidentul (/index.php?showtopic=278421), Petru are nevoie de sange. Mai multe detalii voi afla mai incolo, s-a dus un prieten la spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Unul din ei este /index.php?showuser=19041 si are clavicula rupta, iar celalalt este Petru Dragan, un pusti blondut cu un GSXF 750 visiniu care are piciorul retezat. Din cate am inteles de pe topicul cu accidentul (/index.php?showtopic=278421), Petru are nevoie de sange. Mai multe detalii voi afla mai incolo, s-a dus un prieten la spital. Da, cand unde (vb despre donat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Da, cand unde (vb despre donat) ma anuntati si pe mine si nu ezit sa donez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ma anuntati si pe mine si nu ezit sa donez! Ne vor anunta,don't worry ... @all : Take care ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Pentru Petru nu mai este nevoie, pentru spital este. Eu personal imi pastrez sangele pentru prieteni. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Pentru Petru nu mai este nevoie, pentru spital este.Eu personal imi pastrez sangele pentru prieteni. Bafta. neata! sper sa nu aiba prietenii nevoie niciodata de el..... Kali: tico verde, b-80-gih? parca? am dat un claxon scurt dar m-ai ignorat total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Neatza! Cine merge la Moeciu in week end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Neatza! Cine merge la Moeciu in week end? eu m-as baga dar am o aniversare in weekend si nu stiu daca pot sa ma sustrag,sa zic asa..pe motoare o sa fie plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 eu m-as baga dar am o aniversare in weekend si nu stiu daca pot sa ma sustrag,sa zic asa..pe motoare o sa fie plecarea? nu, cu masina si cine vrea sa vina cu motorul sa vina...drumul nu este f bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 nu, cu masina si cine vrea sa vina cu motorul sa vina...drumul nu este f bun! si de pleaca de vineri seara iar intoarcerea e duminica?vorbim pe mess diseara si pana atunci poate am si eu un raspuns,asta in cazul in care ma luati cu voi hai zi usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 si de pleaca de vineri seara iar intoarcerea e duminica?vorbim pe mess diseara si pana atunci poate am si eu un raspuns,asta in cazul in care ma luati cu voi hai zi usoara ! plecam sambata! te luam, normal! la noi in masina mai sunt 2 locuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Neatza! Cine merge la Moeciu in week end? Good mourniiiin'!! Bah eu plec at that f***in' weddin'... Poate merem weekend-ul viitor Sa aveti o zi buna! @Cami,ce-i cu tine pe forum? :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Good mourniiiin'!! Bah eu plec at that f***in' weddin'... Poate merem weekend-ul viitor Sa aveti o zi buna! @Cami,ce-i cu tine pe forum? :( eu week enul urmator plec din bucuresti, am niste chestii de rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 hai neatza. sambata se stie... cheia , daca ne permite vremea si muirili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 plecam sambata! te luam, normal! la noi in masina mai sunt 2 locuri! sper sa pot veni si eu....daca mai e nevoie de vreo masina pot sa o iau si eu pe a mea(desi tre sa recunosc ca mi-ar placea sa stau pe bancheta din spate cu jumatea´ la su´brat ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Neata' Am inteles ca de Vineri se raceste vremea. Nu prea mai merge Cheia, asfalt rece, aderenta scazuta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 sper sa pot veni si eu....daca mai e nevoie de vreo masina pot sa o iau si eu pe a mea(desi tre sa recunosc ca mi-ar placea sa stau pe bancheta din spate cu jumatea´ la su´brat ))) Nu se vine cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 @Cami,ce-i cu tine pe forum? Neata! Sa vada si ochiu' meu ce mai e p-acilica ) Dar plec la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 hai neatza. sambata se stie... cheia , daca ne permite vremea si muirili. Neata'Am inteles ca de Vineri se raceste vremea. Nu prea mai merge Cheia, asfalt rece, aderenta scazuta.. Verificam prognoza vineri si vedem. Cu muirili rezolvam noi. Flori, cina romantica, un film, se gaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Verificam prognoza vineri si vedem. Cu muirili rezolvam noi. Flori, cina romantica, un film, se gaseste. o duc in plaza, ii mai iau niste cizme de unspe milioane... ma descurc io. prognoza meteo : Bucuresti Saturday, Oct 18More Details Abundant sunshine. Winds will be light and variableRealfeel®: 19 °CHigh: 18 °C Cheia-Prahova Sunshine. Winds from the S at 4 km/h.Realfeel®: 13 °CHigh: 14 °C Cheia-Brasov Sunshine. Winds from the S at 4 km/h.Realfeel®: 10 °CHigh: 11 °C sursa: www.accuweather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate