mandibula Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Acum tre' sa pun si eu pe cineva sa-mi aduca aminte sa-ti aduc aminte sa-i spui ceva iti aduc io aminte..... daca nu uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) salut cum pot sa iau si eu filmuletele de pe cheia? Editat Octombrie 20, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Hai la multi ani, mai Ramonel! :* Nu i-ai mai spus azi de cateva ori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Mi s-a parut cam dubios ca reprezentantii n-au cerut permisul, macar de forma.. erau destui copchii p-acolo duminica.. Circuitul mare e mai interesant, poate la ala ma dau cu ceva mai zdravan.. Stii cumva daca sunt aceleasi "cerinte", sau daca au pretentii mai mari? Ca daca nu ma lasa sa sar cu el (nu ca fratii cutare, da' cat sa ma desprind de la sol, acolo.. ), nu are rost sa ma obosesc.. Permis, echipament - oblige' De restul discuta cu ei dinainte, da-le un telefon si vezi ce alte conditii au. Oricum, mi se pare aiurea sa nu te lase sa vezi ce stie mobra pe un circuit dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Nu i-ai mai spus azi de cateva ori ? ba da si ii mai zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Permis, echipament - oblige'De restul discuta cu ei dinainte, da-le un telefon si vezi ce alte conditii au. Oricum, mi se pare aiurea sa nu te lase sa vezi ce stie mobra pe un circuit dedicat. Thomas, de permis sa stii ca nu au intrebat. Poate scria pe fruntea mea ca am permis, s-au poate ca si-au dat seama dupa echipamentul pe care il aveam. M-au intrebat: te-ai mai dat cu un motor pana acum? Am zis DA. "Atunci da-i drumu'" Editat Octombrie 20, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Bun asa! Iesiti pe undeva diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 ba da si ii mai zic! Si eu Ramona,LMA LMA LMA LMA LMA LMA LMA..... LMA LMA...LMA...L...M...A.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mi-a picat fata ... un rado dala e peste 1 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mi-a picat fata ... un rado dala e peste 1 euro Pai si nu e bine??? :) Cu 200euro poti sa-i iei muuuuuuulteeeee ceasuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Permis, echipament - oblige'De restul discuta cu ei dinainte, da-le un telefon si vezi ce alte conditii au. Oricum, mi se pare aiurea sa nu te lase sa vezi ce stie mobra pe un circuit dedicat. Thomas, de permis sa stii ca nu au intrebat. Poate scria pe fruntea mea ca am permis, s-au poate ca si-au dat seama dupa echipamentul pe care il aveam.M-au intrebat: te-ai mai dat cu un motor pana acum? Am zis DA. "Atunci da-i drumu'" Am vazut copchil de nu-i dadeai mai mult de 16 ani, urcandu-se pe 400EXC doar cu casca, si aia imprumutata.. nu te intrebau de permis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Pai si nu e bine??? :)Cu 200euro poti sa-i iei muuuuuuulteeeee ceasuri 1mie euro mai exact cititi si voi printre randuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 1mie euro mai exact cititi si voi printre randuri Glumeam,iti dai seama.... D-asta nici nu ti-am recomandat Cellini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Acum tre' sa pun si eu pe cineva sa-mi aduca aminte sa-ti aduc aminte sa-i spui ceva Iti amintesc eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 1mie euro mai exact cititi si voi printre randuri Io ti-am zis, da tu, nu, Batman, Batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 salut in primul rand...LA MULTI ANI SARBATORITEI!!!... si o rugaminte: unde pot sa-mi fac si io analizele pt examen si sa nu pierd o zi intreaga?...preferabil in zona. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 unde pot sa-mi fac si io analizele pt examen si sa nu pierd o zi intreaga? Spitalul Municipal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Spitalul Municipal. trebuie sa sun intai?... au ore la care fac?...sau intreb la camera de garda si nu conteaza daca e dupaamiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 salutin primul rand...LA MULTI ANI SARBATORITEI!!!... si o rugaminte: unde pot sa-mi fac si io analizele pt examen si sa nu pierd o zi intreaga?...preferabil in zona. multumesc la scoala auto TEO au o zi cand vin doctorii si psihologii si-n 2 ore ai terminat. te poti duce la sediul din crangasi. pt mai multe inf da-le un telefon. LUME - LUME SUPER REDUCERE DE PRET, LA CASTILE SHARK S800 ( CA A MEA ) SI LA UVEX - VEZI 520 BOSS neatza !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Neata, Mandibula! Se pare ca numai noi ne-am trezit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Neata, Mandibula! Se pare ca numai noi ne-am trezit Si eu,si eu Neatza all! @JJ-ule,unde e pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vin si pozele...lasati omul sa doarma. cat ati mai chefuit aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vin si pozele...lasati omul sa doarma.cat ati mai chefuit aseara 'Neata all, nu am mai chefuit prea mult, pe la 1 am ridicat si noi ancora si am parasit corabia..... acum dormim pe noi....unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 salutin primul rand...LA MULTI ANI SARBATORITEI!!!... si o rugaminte: unde pot sa-mi fac si io analizele pt examen si sa nu pierd o zi intreaga?...preferabil in zona. multumesc Fisa medicala (cred ca la asta te referi) se face rapid la ....med. Nush cum dracu ii zice, e pe drumul taberei, cum vii pe vasile milea, imediat pe colt, inainte de orizont, la parterul unui bloc, are sigla in geam. Cred ca romgermed. Astia de la scoala ar fi trebuit sa iti dea o lista cu cabinetele care fac analize. Ptr psihologic unde a zis mandibula, la Teo, e pe Constructorilor. Cum vii dinspre Crangasi, pe stanga, tot la parterul unui bloc, scrie mare teo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 BunA Dimineat...sunt suparat ca iar a venit ala sa sparga asfaltul la mine in spate....va rog o solutie cum sa-l ucid pe ala.cu oua nu ajung la el ca am incercat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate