costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 intalnirea saptamanala a motoretistilor, la ora 7 pasagera mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 ce telefon smeker ai mai domne...... daca nu are sistemul asta de operare...degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaRider Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Cu cine pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ne vedem diseara. O invitam si pe barbie? De fapt am uitat ca pe ea are cine sa o invite Cel mai bine ar fi sa o lasam sa vorbeasca singura. Nu merita atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Cu cine pasagera? pai cu prietenul tau, cu cine altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 nuuuu...sau nu recunosc... dar am ramas masca at cand mi-a zis tanti ca nu poate sa-mi dea azi fisa ca nu o sa fie gata analizele la sange si io...ca un roman constiincios am spus ca am deja grupa facuta inca de la buletin.... dar asistenta mi-a spus ca nu e pt grupa ci pt sifilis...si m-a bufnit rasul Da, se ia sange la fisa medicala. Ne vedem diseara. O invitam si pe barbie? De fapt am uitat ca pe ea are cine sa o invite Cel mai bine ar fi sa o lasam sa vorbeasca singura. Nu merita atentie Aloooo, buburuza, las-o ca iar incep balacarelile si chiar nu e cazul. Let's have a clean topic. Sa aiba julian.smith motive sa citeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Da, se ia sange la fisa medicala. Aloooo, buburuza, las-o ca iar incep balacarelile si chiar nu e cazul. Let's have a clean topic. Sa aiba julian.smith motive sa citeasca. esti cam suparat azi sau mi se pare mie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 pe la ce ora ajungeti la arc ... daca ajungeti? cred ca o sa trec prin zona pe la 9-9.30 si ma intrebam daca va gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 pe la ce ora ajungeti la arc ... daca ajungeti?cred ca o sa trec prin zona pe la 9-9.30 si ma intrebam daca va gasesc nu stiu daca o sa mai fie cineva acolo la ora aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 nu stiu daca o sa mai fie cineva acolo la ora aia at ramane pe altadata..poate pana atunci am motive sa ud carnetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 at ramane pe altadata..poate pana atunci am motive sa ud carnetul bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Nu mai zice nimeni nimic aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Aloooo, buburuza, las-o ca iar incep balacarelile si chiar nu e cazul. Let's have a clean topic. Sa aiba julian.smith motive sa citeasca. Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 eu vb serios si tu ai sarit repede la gatul meu cunosc o motoretista blonda cu un CBR 125 RR si credeam ca tu esti cat despre modelul castii...................e doar parerea ta care va duceti la ARC? n-am sarit la gatul tau, stai linistit... m-ai intrebat si ti-am raspuns... nu am vrut sa par rea referitor la casca..era doar o parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 buna seara....ce faceti dragilor? am constatat ca azi a fost ziua clonelor pe forumul nostru...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Bunaseara R ! io ma duc la casa roz. ca am o shparla are cineva un cacao de bec de 12v 21W pt semnalizare ? dala cu flansa Editat Octombrie 22, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Oooo...Cami,nu dormi la ora asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ce se intampla la Arc? Primiti si necunoscuti? Se joaca table pe porunci periculoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Neata! Inca o zi si vine weekendu' spor la munci si somn usor Cosmine ca tu la ora asta te intorci pe partea cealalta patronul e patron tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 hai sa-l sunam, el dc sa doarma..... parca nu am fii romani, si nu am avea capre. RE OL ! il sun eu, si ma fac ca l-am apelat din greseala si-mi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 esti cam suparat azi sau mi se pare mie?? Nu e suparare, dar mie imi face placere sa intru pe forum, ma relaxeaza. Daca incep iar balacarelile nu mai intru. hai sa-l sunam,el dc sa doarma..... parca nu am fii romani, si nu am avea capre. RE OL ! il sun eu, si ma fac ca l-am apelat din greseala si-mi cer scuze. Neata everybody. Suna-l tu si apoi il lasam o juma de ora sa adoarma si il sun si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Nu e suparare, dar mie imi face placere sa intru pe forum, ma relaxeaza. Daca incep iar balacarelile nu mai intru. Neata everybody. Suna-l tu si apoi il lasam o juma de ora sa adoarma si il sun si eu. Neatza! Sonex nu raspunde la telefon nici cand este treaz, dar cand doarme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 hai sa-l sunam,el dc sa doarma..... parca nu am fii romani, si nu am avea capre. RE OL ! il sun eu, si ma fac ca l-am apelat din greseala si-mi cer scuze. ) tare.Oricum din cate telefoane are,unul trebuie sigur sa nu fie pe silentios ne sincronizam si il sunam in acelasi timp,unul pe fiecare numar sa ii spunem ca ne e dor de el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Neatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Neatza! Sonex nu raspunde la telefon nici cand este treaz, dar cand doarme! Mie imi raspunde si cand doarme. L-am trezit odata pe la 2 (14 adik). Cica avea vreo 30 de apeluri, dar pentru mine a facut efortul sa raspunda. Sa ne sincronizam ceasurile si il sunam la 9.30. Acum este 9 si 11 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate