Sari la conținut

Zona Militari

Kali
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• cosmin_sn

1474

• super_buburuza

1294

• claman

1105

• Kali

928

Top Posters In This Topic

Posted Images

nuuuu...sau nu recunosc... :blink:

dar am ramas masca at cand mi-a zis tanti ca nu poate sa-mi dea azi fisa ca nu o sa fie gata analizele la sange

si io...ca un roman constiincios am spus ca am deja grupa facuta inca de la buletin.... dar asistenta mi-a spus ca nu e pt grupa ci pt sifilis...si m-a bufnit rasul

Da, se ia sange la fisa medicala.

Ne vedem diseara.

O invitam si pe barbie? De fapt am uitat ca pe ea are cine sa o invite :rusinica: :D

Cel mai bine ar fi sa o lasam sa vorbeasca singura. Nu merita atentie :blink:

Aloooo, buburuza, las-o ca iar incep balacarelile si chiar nu e cazul. Let's have a clean topic. Sa aiba julian.smith motive sa citeasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu vb serios si tu ai sarit repede la gatul meu :rusinica:

cunosc o motoretista blonda cu un CBR 125 RR si credeam ca tu esti

cat despre modelul castii...................e doar parerea ta

care va duceti la ARC?

n-am sarit la gatul tau, stai linistit... m-ai intrebat si ti-am raspuns... :D

nu am vrut sa par rea referitor la casca..era doar o parere

Link spre comentariu

Ce se intampla la Arc? Primiti si necunoscuti? :rusinica:

Se joaca table pe porunci periculoase...

Link spre comentariu

esti cam suparat azi sau mi se pare mie??

Nu e suparare, dar mie imi face placere sa intru pe forum, ma relaxeaza. Daca incep iar balacarelile nu mai intru.

hai sa-l sunam,

el dc sa doarma..... parca nu am fii romani, si nu am avea capre.

RE OL !

il sun eu, si ma fac ca l-am apelat din greseala si-mi cer scuze.

Neata everybody. Suna-l tu si apoi il lasam o juma de ora sa adoarma si il sun si eu.

Link spre comentariu

Nu e suparare, dar mie imi face placere sa intru pe forum, ma relaxeaza. Daca incep iar balacarelile nu mai intru.

Neata everybody. Suna-l tu si apoi il lasam o juma de ora sa adoarma si il sun si eu.

Neatza! Sonex nu raspunde la telefon nici cand este treaz, dar cand doarme! :rusinica:

Link spre comentariu

hai sa-l sunam,

RE OL !

:rusinica:) tare.Oricum din cate telefoane are,unul trebuie sigur sa nu fie pe silentios :D ne sincronizam si il sunam in acelasi timp,unul pe fiecare numar sa ii spunem ca ne e dor de el :blink:)

Link spre comentariu

Neatza! Sonex nu raspunde la telefon nici cand este treaz, dar cand doarme! :rusinica:

Mie imi raspunde si cand doarme. L-am trezit odata pe la 2 (14 adik). Cica avea vreo 30 de apeluri, dar pentru mine a facut efortul sa raspunda. Sa ne sincronizam ceasurile si il sunam la 9.30. Acum este 9 si 11 minute.

Link spre comentariu

Neata!

Inca o zi si vine weekendu'

spor la munci si somn usor Cosmine ca tu la ora asta te intorci pe partea cealalta :moto: patronul e patron tata

Da sunt patron la oi

hai sa-l sunam,

RE OL !

Mandibula jur ca te spun Roxanei ca ai o aventura cu colega de birou daca incepi cu rautatzi dastra....In loc sa te gandesti daca dorm sau nu bine tu esti dusmanos si vrei sa trezesti baietelul...

La asta chiar nu ma asteptam,sa inteleg ca nici tu nici Naanuk nu ma mai iubiti.........

Neatza! Sonex nu raspunde la telefon nici cand este treaz, dar cand doarme! :blink:

Multumesc NIco tu ai vrut sa ma scapi de urgie....

:rusinica:) tare.Oricum din cate telefoane are,unul trebuie sigur sa nu fie pe silentios :D ne sincronizam si il sunam in acelasi timp,unul pe fiecare numar sa ii spunem ca ne e dor de el :blink:)

Chiar si tu fiul meu Brutus.......

Mie imi raspunde si cand doarme. L-am trezit odata pe la 2 (14 adik). Cica avea vreo 30 de apeluri, dar pentru mine a facut efortul sa raspunda. Sa ne sincronizam ceasurile si il sunam la 9.30. Acum este 9 si 11 minute.

Aha ce planurile dracu se intampla pe aici......M+ai sunat atunci la 14 sa ma incerci.......Bine bine bine.....

Puteti sa faceti planuri in zadar pt ca eu am om care ma trezeste in fiecare zi cu picamarul...Incep sa cred ca il plateste vreun prieten de+al meu ca am multe promisiuni....IL OMOR PE ASTA CU PICAMARU......Am fost si m+am certat iar cu el .....Am iesit in halat de casa si cu ochii lipiti,se uita ala ca dracu la mine...il urasc......

Ayi nu merge cu sunatul pt treyire ,va rog sa nu faceti asta ca ma supar ca nu+mi fac orele de somn.....Aveati mila de baietel....

Link spre comentariu