danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 )) va aduc dar unde o haliti?la bar? ) de unde facem rost de lumanari si de prosoape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vreau si eu sa imi iau un GPS pentru masina. Cine imi recomanda si mie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vreau si eu sa imi iau un GPS pentru masina. Cine imi recomanda si mie ceva? Iti recomand eu: Sa nu-ti iei daca nu-ti trebuie cu adevarat (banuiesc ca nu te plimbi asa de mult prin bucuresti incat sa nu te poti orienta gen "stradutza X e a doua de la intersectia mosilor cu eminescu, spre stinga") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Iti recomand eu: Sa nu-ti iei daca nu-ti trebuie cu adevarat (banuiesc ca nu te plimbi asa de mult prin bucuresti incat sa nu te poti orienta gen "stradutza X e a doua de la intersectia mosilor cu eminescu, spre stinga") Repede recomanda el.... la pizza n-ai vrut sa mergi in pauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 de unde facem rost de lumanari si de prosoape hai, mai, nu fiti morbizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 )) va aduc dar unde o haliti?la bar? ) Nooormaaal Cand te vor vedea aia cu un cosulet plin cu coliva...cred k or sa ne lase noua barul : lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Iti recomand eu: Sa nu-ti iei daca nu-ti trebuie cu adevarat (banuiesc ca nu te plimbi asa de mult prin bucuresti incat sa nu te poti orienta gen "stradutza X e a doua de la intersectia mosilor cu eminescu, spre stinga") O sa plec putin prin Europa, si nu cred ca pot sa ma opresc in Gyor sa intreb :"Auzi bre, cat mai e pana in Austria?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 hai, mai, nu fiti morbizi Suntem amuzanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) O sa plec putin prin Europa, si nu cred ca pot sa ma opresc in Gyor sa intreb :"Auzi bre, cat mai e pana in Austria?" Daca pleci numai putin (gen dus pina colo, venit inapoi) iti recomand totusi o harta de hartie. Daca te apuci sa faci un tur mai serios, 10 locatii sa zicem, e ok si GPS-ul (dedicat) insa nu te arunca la super-mega-performanta daca o sa-l folosesti numai acum si peste un an. Spre exemplu, eu am incredere ca eu cu un Route66 instalat pe un telefon mobil, ajung pina la Gyor si inapoi fara mari probleme (si aici ma refer la asteptul de minim de investitie). Poti pentu un drum acum si unul la anu' sa imprumuti un GPS de la un prieten. (iarasi investitie mica) Editat Octombrie 29, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Daca pleci numai putin (gen dus pina colo, venit inapoi) iti recomand totusi o harta de hartie. Daca te apuci sa faci un tur mai serios, 10 locatii sa zicem, e ok si GPS-ul (dedicat) insa nu te arunca la super-mega-performanta daca o sa-l folosesti numai acum si peste un an. Spre exemplu, eu am incredere ca eu cu un Route66 instalat pe un telefon mobil, ajung pina la Gyor si inapoi fara mari probleme (si aici ma refer la asteptul de minim de investitie).Poti pentu un drum acum si unul la anu' sa imprumuti un GPS de la un prieten. (iarasi investitie mica) SI daca totusi vreau sa imi iau unul, ce parere ai de asta? http://www.cel.ro/pda-gps/pda-gps-mio-moov...uropa-de-est-l/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 se-ntampla sa ai si oglinda mea? aia pe care a lasat-o Khael lui Ovy_d si el tzie... E inca in portbagaj! Ti-a aduc diseara la Arc. Niki :lol: (eu sunt ala albastru, normal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Niki (eu sunt ala albastru, normal) Radu,ai uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Radu,ai uitat si ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 si ? Nu nu,ala nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 de unde facem rost de lumanari si de prosoape pe langa astea trebuie sa ne orientam spre cuviincioasele enoriase.Dan facem si cantarea bisericeasca ?sa fie ca la carte dom le )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pe langa astea trebuie sa ne orientam spre cuviincioasele enoriase.Dan facem si cantarea bisericeasca ?sa fie ca la carte dom le )) Facem , facem .. vedem de unde gasim doritori si pentru cor ... si atunci este ca si rezolvata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Nooormaaal Cand te vor vedea aia cu un cosulet plin cu coliva...cred k or sa ne lase noua barul : lol: o sa te sun in parcare sa vi sa o iei de la masina ) pacat ca nu am scris si la multi ani pe ea ) Facem , facem .. vedem de unde gasim doritori si pentru cor ... si atunci este ca si rezolvata treaba cred ca la munte facem un cor....mama mama,s-a facut tulburelul acum,toamna roditoare a fost, sa vezi ce rupem octavele in doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 o sa te sun in parcare sa vi sa o iei de la masina ) pacat ca nu am scris si la multi ani pe ea ) Vezi ca azi sunt pe tocuri si in fusta scurta Sigur vrei sa o iau eu????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vezi ca azi sunt pe tocuri si in fusta scurta Sigur vrei sa o iau eu????? conteaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 conteaza ? Pai daca e prea grea,daca mi se rup tocurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Pai daca e prea grea,daca mi se rup tocurile ? Daca e prea grea, ii spui lui Sonex sa vina sa te care in spate cu tot cu coliva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Daca e prea grea, ii spui lui Sonex sa vina sa te care in spate cu tot cu coliva Pe iarba nu prea simti cand cazi(totusi mi-a invinetit genunchiul),dar pe asfalt....si-n plina strada....vreti sa mancati coliva mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu este Sonex genul..... la lenea care o are..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Hello, Am facut rezervare pentru diseara. Prezenta obligatorie. BBL, sorry, dar nu ne primeste cu Nanook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu este Sonex genul..... la lenea care o are..... Asa credeam si noi .... dar tu n-ai fost cand ma adunau astia micii de pe jos .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate