nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Era sa uit...Radu de data eu sunt cea albastra, m-am saturat de atat biciuit numai eu...ma doare mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Era sa uit...Radu de data eu sunt cea albastra, m-am saturat de atat biciuit numai eu...ma doare mana! Eu... bici ... nebunii ... .. nu stiu dar incercam , nu stiu ce vorbesc... daca este schimbam rolurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Era sa uit...Radu de data eu sunt cea albastra, m-am saturat de atat biciuit numai eu...ma doare mana! de ce n-ai zis ca-ti dadeam o mana... de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Eu... bici ... nebunii ... .. nu stiu dar incercam , nu stiu ce vorbesc... daca este schimbam rolurile Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Eu... bici ... nebunii ... .. nu stiu dar incercam , nu stiu ce vorbesc... daca este schimbam rolurile Vrei si tu a devii sclavul meu? Am uitat sa specific ca fc schimb de rol cu Adidas, dar dc vrei te bag si pe tine in film! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 de ce n-ai zis ca-ti dadeam o mana... de ajutor! Oricand un ajutor este binevenit si trebuie apreciat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Oricand un ajutor este binevenit si trebuie apreciat Kawalin, stai cuminte ca esti insurat! Dar noi nu suntem geloase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Era sa uit...Radu de data eu sunt cea albastra, m-am saturat de atat biciuit numai eu...ma doare mana! Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav Vrei sa fii a mea? Dar Niki e sefa mea, eu al tau si tu trebuie sa-ti cauti la randul tau alt sclav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav Stapana Vrei sa fii a mea? Dar Niki e sefa mea, eu al tau si tu trebuie sa-ti cauti la randul tau alt sclav Daca eu sunt sefa ta, te-ai intrebat daca iti dau voie sa faci ce vrei tu? Am spus ca iti dau biciul, nu si conducerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav sa dau probe de lins tocul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Kawalin, stai cuminte ca esti insurat! Dar noi nu suntem geloase! asta cu stai cuminte ca esti insurat de unde ai scos-o! ai stat tu si te-ai gandit ca cei insuratzi sunt oameni cumintzi? ok, inteleg ca m-ai taiat de pe lista lasa ca ma duc cu buburuza-n Paris si pe tine nu te luam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ce bine este acasa! Mai tarziu voi iesi asa putin la aer, sa beau cafeaua cu Sonea! Cum este la munca? neata...ce om frate,cum se ia de talpa tarii,cei ce sudoreaza pentru bunastarea concetatenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Stapana Daca eu sunt sefa ta, te-ai intrebat daca iti dau voie sa faci ce vrei tu? Am spus ca iti dau biciul, nu si conducerea! biciul dicteaza conducerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vreeeeau sa am siiii euuuu sclaaaav aici sunt,casa casa,jeep jeep. ti-am mai zis eu ...si masaj la talpi ti-as face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 asta cu stai cuminte ca esti insurat de unde ai scos-o! ai stat tu si te-ai gandit ca cei insuratzi sunt oameni cumintzi? ok, inteleg ca m-ai taiat de pe lista lasa ca ma duc cu buburuza-n Paris si pe tine nu te luam! Ma ofticam dc o duceai in Paradis, dar la Paris pot sa merg si fara voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Vrei sa fii a mea? Dar Niki e sefa mea, eu al tau si tu trebuie sa-ti cauti la randul tau alt sclav Nu prea cred . Mie imi place sa conduc Si-n plus,nimeni nu m-a imblanzit pana acum,deci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 apropos, salut baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 sa dau probe de lins tocul? Cum a sarit vecinu' ... aici sunt,casa casa,jeep jeep. ti-am mai zis eu ...si masaj la talpi ti-as face Gura mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ma ofticam dc o duceai in Paradis, dar la Paris pot sa merg si fara voi! din paris te duci in paradis eu si buburuza avem cheile... si tie nu ti le dam! asa ca ramai cu Paris(ul) tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Dupa cate stiu eu ... sclavagismul a disparut de mult .... Liberte , Egalite , Fraternite .... VIVE LA FRANCE !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Cum a sarit vecinu' ... Gura mica asa imi place cand ma prsecuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 din paris te duci in paradis eu si buburuza avem cheile... si tie nu ti le dam! asa ca ramai cu Paris(ul) tau Fiecare cu Paradisul lui! Dupa cate stiu eu ... sclavagismul a disparut de mult .... Liberte , Egalite , Fraternite .... VIVE LA FRANCE !!!!!! In societate a disparut, dar atata timp cat va exista imaginatie, dorinta si sex shop...nu cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Fiecare cu Paradisul lui! mai continuam eu dar hai sa te las in pace! alta data sa nu te mai iei de mine mai ales cand eu vreau sa-ti dau o mana ... de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Mai, copchii....voi nu avetzi serviciu?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate