RamonaM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mai dane, daca te intalnesti cu ruxandra, poate o convingi sa te insoteasca vineri la petrecere, sa o cunoastem si noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mi-e frica de inaltime....dar poti sa ma imobilizezi la pamant,as intineri cu 10 ani sa te aud strigand :CULCAT Down,boy ! Si cat ai face? 6ani ??? mai copchii.........voi prestati si voi ceva la serviciu ala, sau doar va facetzi? :lol: ca unii nu mai pot de atata munca........ Imbinam munca cu distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Imbinam munca cu distractia Cu alte cuvinte "noi ne distram si lasam pe altii sa munceasca" De ieri dimineatza am inceput cea mai urita saptamana din viatza mea de om al muncii. Am de munca pentru doua saptamani si timp sa o fac vreo saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 l-am vazut pe boris ca e barbat bine si daca nu merge cu andra ,macar la el poate pica ceva Poate cu "boris" da.... Borris ma indoiesc ca o sa-ti dea acel tip de atentie ..... Cu alte cuvinte "noi ne distram si lasam pe altii sa munceasca" De ieri dimineatza am inceput cea mai urita saptamana din viatza mea de om al muncii. Am de munca pentru doua saptamani si timp sa o fac vreo saptamana. Vecine,ce cauti pe forum? Laaa muuunca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mai dane, daca te intalnesti cu ruxandra, poate o convingi sa te insoteasca vineri la petrecere, sa o cunoastem si noi..... Curiosi mai sunteti .... nu stiu vedem , raspunsul nu il pot da singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Curiosi mai sunteti .... nu stiu vedem , raspunsul nu il pot da singur Ce v-am zis .... Detectiv particular ma fac ! Auzi Dan,hai sa facem intrecere, sa vedem care dintre noi o sa se faca primul ALBASTRU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mai dane, daca te intalnesti cu ruxandra, poate o convingi sa te insoteasca vineri la petrecere, sa o cunoastem si noi..... ce petrecere? suna interesant si mi-ar placea si mie sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ruxandra .. tu nu ma aperi , uite cum au sarit prietenii pe mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sa vedem care dintre noi o sa se faca primul ALBASTRU ! Eu pun pariu ca va faceti GALBENI daca incercati un astfel de "concurs" (oricum tu nu ai sanse sa te faci Albastra; poate rosu mai inchis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce petrecere? suna interesant si mi-ar placea si mie sa va cunosc Banuiam eu ca tii la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce v-am zis .... Detectiv particular ma fac !Auzi Dan,hai sa facem intrecere, sa vedem care dintre noi o sa se faca primul ALBASTRU ! mai HB, doar dan va devenii albastru....ca tu esti membra si esti rosie.....tu trebuie sa devii grena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Banuiam eu ca tii la mine pai vezi... acum ia spuneti... ce petrecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Eu pun pariu ca va faceti GALBENI daca incercati un astfel de "concurs" (oricum tu nu ai sanse sa te faci Albastra; poate rosu mai inchis) Stiu...glumeam.... mai HB, doar dan va devenii albastru....ca tu esti membra si esti rosie.....tu trebuie sa devii grena Ramonelu,intre timp HB a devenit HBO pai vezi...acum ia spuneti... ce petrecere? Sonea,te-am anuntat deja,sau ai uitat? Si nu il mai pupa atata pe DanRadu k te spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 pai vezi... acum ia spuneti... ce petrecere? doar in privat, dar sunt sigura ca te va pune la curent dan, atunci cand va veti intalni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 doar in privat, dar sunt sigura ca te va pune la curent dan, atunci cand va veti intalni ok, am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Stiu...glumeam.... nu mi-am dat seama . Poate e cazul sa iau si eu o PAUZA! bine ca mi-ati adus aminte de "petrecere". Editat Noiembrie 4, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 nu mi-am dat seama . Poate e cazul sa iau si eu o PAUZA!bine ca mi-ati adus aminte de "petrecere". Gata,nu mai sunt in PAUZA Vroiam sa mai zic ceva....am uitat! Aaaaa,vroiam sa il salut pe JJ,k el se face k nu ne mai cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Vroiam sa mai zic ceva....am uitat! Aaaaa,vroiam sa il salut pe JJ,k el se face k nu ne mai cunoaste BLONDA!!! Buna, HBO!! :lol: Salve, militaroshilor!! Nu v-am uitat, d-aia si urmaresc topicul.. orisicum, ne vedem vineri, probabil.. Editat Noiembrie 4, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 BLONDA!!! Buna, HBO!! :lol: Salve, militaroshilor!! Nu v-am uitat, d-aia si urmaresc topicul.. orisicum, ne vedem vineri, probabil.. Cum adica probabil?.......vroiai sa zici SIGUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 BLONDA!!! Stiu ca ai zis in gluma , deci nu ma supar pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Stiu ca ai zis in gluma , deci nu ma supar pe tine Siiiiigur.. Zi ceva cu tocul ala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Siiiiigur.. Zi ceva cu tocul ala.. "ceva cu tocul ala.. " ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) intoarcerea la sclavagism ... ? .. partea a doua.... Editat Noiembrie 4, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 intoarcerea la sclavagism ... ? .. partea a doua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) V-ATI DORIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!! Editat Noiembrie 4, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate